Man kan om man vill. Eller, man kan om man känner för det?

2012-01-30 KLOCKAN 19:50:43



Väldigt sällan jag känner för att baka. Typ 2-3 gånger om året?! Idag ville jag i alla fall testa på cupcakes. Och det blev super bra :) kaloribomb deluxe.. Kladdkakecupcakes med vitchokladfrosting, coctailbär och strösselmix :)
När jag var klar körde jag hem till mamma och Kjell (fick väldigt mycket beröm, haha) och här bjöds det minsann på mat, igen :) pastasallad med kräftstjärtar. Mumsfillibabba!


Check my style, take a good look, im fresh bitch.

2012-01-30 KLOCKAN 13:07:35



Det spelar ingen roll vilket väder det är. Varm eller kallt, vi svenskar klagar alltid.
Idag är det sol men kallt as hell. Blåser gör det med så man får istappar i näsan när man är ute, typ -.- men det är bara till att bita ihop, våren är inte långt bort :)

Helgen har bestått utav kalasfirande och jobb.
I fredags samlades vi en drös hemma hos Jenny och fira henne lite. Tårta och jöög ;) trevlig kväll med trevligt folk.
Lördag och söndag på jobb gick faktiskt ganska så fort :) lagom med folk plus att jag jobbade med Pernilla så det var chillidill :)

Och idag är jag ledig. Ska snart hem till mamma sen ska vi vidare till Hörby och hälsa på storebror en runda. Får passa på att hitta på lite idag, imorgon är det jobb igen.

P&k

Bild på min skatt <3


memory remains

2012-01-26 KLOCKAN 12:18:51



Hoppsan. En vecka till. Men hej! Waddapp? Hoppas att ni har haft en bra vecka. Min har bara bestått av familj, vänner, träning och jobb. Allt som behövs för att man ska må bra :)
Kom precis hem från ett kort förmiddagspass, ätit lite frukost (fast man varit uppe sen 7.30, hungrig? Jadå!) och snart ska jag hoppa in i duschen sen blir det jobb igen. Dock ett längre, vanligt pass; 15-24 :)

Imorgon är jag ledig. Tänkte börja den med träning, handla, träffa mamma och kvällen till Jenny för att fira hennes 21års dag med en drös :)
Lör-sön blir det jobb igen.

Ha en kanonhelg alla!


Tänker på dig. MINST en gång om dagen. Puss.


Sleeping beauty.

2012-01-20 KLOCKAN 11:57:22


Tjabba tjena hallå. En vecka har gått sen sist.. Fööör att jag inte har haft något alls skrivsug :)

En snabbis i alla fall.
Förra lördagen blev ju hur bra somhelst. Samlades en drös hemma hos Davad. Tror mest att jag yrade. Minns knappt något?! Haha. Sen stack vi till Ladan som hade 10års jubileum. Massa dans, yrande, nytt folk och fyllesnack ;)

I veckan har inget alls speciellt hänt.. Eller JO! Halena är ju hemma en vecka och hälsar på :) Så himla kul att träffa min käraste galning igen! Sen blev det ett 1,5 timmes träningspass i tisdags. HEJ TRÄNINGSVÄRK! Men idag är det på det igen ;)

Ikväll blir det spelkväll med pågarna och lite god dricka, givetvis! Så hoppas att er fredag blir lika bra som min :)


F*** me i'm famous

2012-01-13 KLOCKAN 11:19:05


Vädret? Hur gött? Det gillas. Det är nästan så man får ge sig ut på en PW :)

Nu är jag ledig idag, imorgon OCH söndag. Är så lycklig. En HEL helg. Tänkte egentligen sticka och träna nu på förmiddagen men hoppar det och ger mig nog ut på en PW istället, som sagt. Får börja försiktigt nu efter förkylningen som höll i sig 2 veckor. Ska bara försöka få med mig Kitty, som jag ska umgås med idag, wiii. Hon är och hämtar en bil just nu, sen ska vi först bege oss upp till systemet och handla gott tills imorgon. Det enda vi har planerat än sålänge :P Men vi hittar ju alltid på nåt, hihi.
Ska passa på att renbädda och tvätta innan fisen kommer med :)

Imorgon blir det party party. Som vi har varit taggade, haha. Bara detdär inte försvinner :) Ladan har 10års jubileum, så vi har planerat några veckor innan att DIT ska vi, ha. Förfest med favorit-grabbarna och sedan slå klackarna i taket ;)




Allt är så bra just nu :)


Någon vänlig själ?

2012-01-11 KLOCKAN 01:00:45


Börjar tröttna duktigt på min header. Hur länge har jag haft den liksom? Nä, någon ny hade inte varit fel. Problemet är ju bara att jag fattar nada utav detdär. Så, finns det möjligtvis någon jävel som är grym på header? :)

NU har jag precis myst ner mig i min älskade säng. Emma stack för en stund sedan. Har spenderat min kväll med denna härliga tös som började hemma hos henne först med supergod mat och snack. Sen stack vi hem till mig, kollade lite tv, drack kaffe, satte på en film, åt melon, åt clementin, skrattade, tramsade, fotade, flamsade, tantade....... Ja, som vanligt :)


Haha E hittade faktiskt ingen mindre skärbräda!


Ser ut som en seriefigur :P


Söt. :)

Innan idag var jag och hjälpte mamma med städning. Och som tack blir jag bjuden på middag imorgonkväll :)

Godernatten


Heeeeeeeeeeeeeeeej

2012-01-09 KLOCKAN 17:13:03


Passar på ett snabbt inlägg medan jag väntar på min lasagnette ska bli klar. Hungrig som ett djur!

Nu är jag ledig 3 dagar framåt vilket ska bli supernice! Mina arbetsdagar gick snabbt, vilket det egentligen alltid gör.
Slutade redan 22 torsdag och fredag men tog det bara lugnt. Åkte hem, bytade om till min älskade onepiece och kolla film, perfekt. Lördags blev det dagspass. När jag kom hem duschade jag, snyggade till mig och sedan till Kitty. Snicksnack och kaffe innan vi stack och joinade Amanda och grabbarna. Men man blev ju bara festsugen så vi stack igen vid 22-snåret :) Fick lägga mig ganska så direkt eftersom jag hade öppning igår. Var svårt att somna.... Grannarna därnere hade "fest"?! Snarare fest ute i trappen. Sprang ut och in var tionde minut och var djävulskt högljudda, grr! Fest är helt OK.. OM man stannar inne i lägenheten!

Efter jobb igår deckade jag ju såklart direkt när jag kom hem, vilket jag egentligen inte ville -.-  Stack hem till mamma och Kjell sen där jag spenderade resten utav kvällen.

Idag har jag städat, handlat och lekt med Emilia. Får se vad som hittas på ikväll :)


Three days

2012-01-05 KLOCKAN 13:15:34


Hej allihopa. Lägenheten? ;) hihi hoho.

Nu har jag haft mina 3 dagars ledighet. Går ju så himla fort. Har i alla fall spenderat mycket tid med mamma. Varit på Nova (äntligen) och fyndat med Amanda och Nils. Lekt med Emma, mycket skratt, snack och kollat "Dum och Dummare". Och igårkväll fick jag besök av en trevlig påg vid namn Andreas som stannade och snacka enda till 2 :) Så ni vill ju inte veta hur länge jag sov idag, ha.

Nu blir det i alla fall jobb 4 dagar framåt. Börjar 15 idag och slutar redan 22, riktigt nice. Likdant imorgon och dagspass hela helgen. Det är lyx!


Nöjd? Riktigt nöjd!

2012-01-02 KLOCKAN 00:14:00



Trött tjej.com. Kan knappt hålla tittorna öppna men får väl skriva lite om min superduper trevliga helg.

 

Jag har jobbat fre-lör-sön, lyxtider plus att det var 3dubbelt ob så det tackar man inte nej till ;)
Lördag slutade jag 20. Hem fort som fan för att fräscha till mig någorlunda, sen kom Karro och vi stack vidare till Emilia där hon, Johanna, Emma, Kitty, Alexander, Anton, Lisa, Maddie och Cornelia befann sig. 3 rätters som jag tyvärr bara kände ytterst lite smaken av :( (fortfarande förkyld som ett as!) men det jag smakade var i alla fall delicious! Dans, grogg, hattar, raketer, yarande och skumpa innan jag och Karro fick bege oss igen eftersom båda skulle upp tidigt idag för att jobba (y).

När jag kom hem kunde jag såklart inte sova (ville ju egentligen fortsätta partaja, men jag var förståndig). Kan ha somnat vid 2 och sov endaaaaaaaaaaaaaaaa till 5 då telefonen ringde i ett -.- till sist fick jag ju svara, och det var en yr liten påg som frågade så snällt om han fick övernatta hos mig, haha. Och jag ÄR JU snäll.
En halvtimme senare kommer en full M och har ett utbrott för att han upptäckt spya på sina byxor, YÄÄRK. Och vem fick ställa sig och tvätta? Haha, givetvis en styck Lolla. M deckar efter att han legat och yrat en stund (Du är en mycket vänlig själ Charlotte, haha) och jag kunde INTE somna :( Tiden gick och helt plötsligt skulle jag upp. Det gick i alla fall fint på jobb. Trött som ett helt ålderdomshem bara ;)

Mitt 2012 började fantastiskt bra. Minns inte sist det gjorde det? Hoppas att er början varit bra :)



Godnattinen!