Jag kan inte bli arg?

2012-04-28 KLOCKAN 10:47:40





Gud vad veckorna går. Redan lördag och jag har inget mer planerat idag än att jobba, med den bästa givetvis, Madde ;)
inte likt mig riktigt att bara hoppa in sådär en ledig lördag, men med tanke på att det är Valborg på måndag och jag för en gångs skull tagit ledigt blir det ALL IN som gäller då istället ;)

Varför kan jag inte bli arg? Få ett riktigt vredesutbrott? Utbrott får jag ju, men dom är ju väldigt milda?! Haha :)
Har fått reda på en sak 100% (?) denna veckan som borde få mig arg. Men nej. Jag är fan glad!
Fastnar man för drägg så gör man. Och som dessutom gillar att gå runt i "gänget". Usch. Jag är bara glad att jag inte ens är NÄRA drägg och som tack och lov är mycket snyggare. Borde liksom vara därför jag är så lugn? HAHAHAHA


Trevlig jäkla helg fakkoooors!



Som en ny garderob!

2012-04-25 KLOCKAN 13:39:46



Hello hey, what's your name...
Haha HEJ! Även på topphumör idag. Vad har hänt? Nej, jag är faktiskt inte kär. Är bara på gott humör, trots vädret :-)

Igår var också en jäkla great dag! Min lediga dag, vilket jag sett fram emot.
Den började med att jag pelade upp mig vid 7 snåret och glad blev jag direkt när jag såg vädret ute. VÅR! Underbart! Gjorde mig iordning sen kom mammsen och hämtade upp mig för att bege oss in till den tråkiga hålan hässleholm. Mamma skulle till sjukhuset där och ta ultraljud på mjälten. Allt har ju börjat klädda sen efter op. Polyper i mjälten som sedan kan utvecklas till tumörer när dom växer var det som visades :( hon ska dit om en månad igen, har dom växt mer får hon opereras igen. Dock ingen avancerad op som hjärtat. Så det var ju skönt, typ. Mammsi <3

När vi var i Höör igen tog vi oss en fika, satt och njöt gott i solen sen stack vi och kollade valpar. Kjell och mamma har ju bestämt sig nu, verkar det som :) översöta, nån typ av cockerspaniel (?) som var 2 veckor, så man såg inte så mycket, ha. Ska dit om 2 veckor igen och glo :)

Kvällen spenderades hos mamma och Kjell med mat, fikamys, tv, skrattanfall deluxe, och bara... Mys! :)

Mina 5-dagar-i-streck-jobb gick såklart lysande. Ovanligt Glada kunder, glad Lolla, glada arbetskollegor och shopping.... Ja, när jag jobbade på Vero moda i måndags kunde jag inte låta bli att få med mig typ 9 plagg hem. Och inte nog med det, jag hämtade ut ett hm-paket igår, haha. Så nuuuu får jag väl rensa ut det gamla möget och in med det nya :)

Idag hade jag bara tänkt handla hem lite mat, beställa tid hos frissan och betala fula räkningar :) men jag är lika glad för det.

Snart helg igen. Och jag är så fruktansvärt snäll så jag ställde upp och jobba på lördag...kväll... Med Madde :) det är ju faktiskt Valborg på måndag och då är det ALL IN som gäller!



REAL STEEL

2012-04-20 KLOCKAN 08:09:49



Igår slutade jag redan 22 vilket var jävulskt skönt. Hade liksom lite kväll att utnyttja.
Traskade hem, bytade om, gjorde lite kvällsfika och slängde mig i soffan. Kollade först lite BB, sen satte jag på en film; Real steel. Faktiskt jättebra film som jag rekommenderar till både killar och tjejer :-)

Blev sängen i vanlig tid så idag är jag trött as hell. Ja din lame jävel vad jag är trött. Har dessutom mördarpass idag! Först 9-12 sen 15-24 (y). Meen det går nog fint, som vanligt :-)

Ha en bra fredag!


When someone loves you they dont have to say it, you can tell by the way they treat you.

2012-04-17 KLOCKAN 11:11:45



Välkommen!!
Haft en bra helg? Min var great.

Fredags blev det först en runda ut till Sandra med Halena (som var på hemmaplan 2 dagar). Kaffe och massa snack. Efteråt lämnade jag av H hos sin mormor och jag körde och hälsade på Lövendahl en runda. Hämtade upp H efter en timme sen var det dags att säga hejdå innan hon begav sig vidare, buhuw. Kvällen spenderades, i vanlig ordning hemma hos päronen med mat, fika och pys :-)

I lördags blev det mest förberedelser inför kvällen. Även en snabb kaffe hemma hos Kitty.
Hem och gjorde mig iordning, sen vankades det fest hos K med alla tjejer, underbart! Kom även en drös med annat folk lite senare. Super duper trevligt! Det hela slutade med att vi slog klackarna i taket nere på Ladan. Riktigt lyckad och rolig kväll! :-)

Söndags mådde man väl mest som en överkörd bäver, eller nåt. Låg i soffan hela dagen och påbörjade mitt Harry Potter-maraton. Har aldrig sett filmerna så det var väl på tiden.
Vid 18 asade jag mig upp, tvättade av mig lite, ringde och beställde en kebabrulle och begav mig hem mot Kjell och mamma.

Bra helg :-)

Igår jobbade jag, 15-24. Det roligaste är att Pernilla hade missat att hon skulle jobba, men fick så snällt köra från Ystad ändå, hihi. Stackars. Lugn kväll, lagom med kunder.

Idag är jag ledig. Ska ta ta i städningen här, samt tvätt. Kan inte beskriva hur skitigt här är!!

Have a nice day fuckeeers!


Happy birthday sugacake

2012-04-11 KLOCKAN 16:19:02





Ett stort GRATTIS till min fina vän Kitty som fyller 26 years young! ♥

Ikväll är hela ligan hembjuden till Kitty. Blir grekisk sallad och mys. Sen på lördag blir det att vi skålar, även då hos och för kitty :) Whoop whoop!









Kärlek till  världens bästa vänner! ♥





En dans på knivens egg

2012-04-10 KLOCKAN 11:18:05



Man vet alltid hur romantiska, typiskt tjejfilmer slutar. Dom får sin man och bla bla bla. Ändå är dom så bra (dom flesta) och jag är nog inte den enda, men lyckas alltid känna igen mig själv i dom. filmerna slutar ju alltid att dom finner sin drömprins efter alla svin dom har träffat... När dyker min upp? Jag har kärat ner mig i 2 svin, som utnyttjat mina känslor och räcker! Nu får det bannemaj vara nock. No more tears. Var är du? Var gömmer du dig? :)

Sen mitt senaste inlägg har jag varit med om en "mini-krock", jobbat, träffat underbaringar och lite fest på det.
Slutade redan 22 i lördags. Hade redan planerat att jag skulle ta 2-3 glas rose' och sätta på en film. Hem kom jag, bytade om till mys, hällde upp ett glas och slängde mig i soffan.
Efter drygt 20 min ringer det, Lövendahl, min kära vän, och frågar vad jag hittar på... Slutar typ med att han lyckas övertala mig till att hänga med på fest och han bjöd på hela kvällen. Sagt och gjort. Jag är inte svår. Tanja blev så glad när jag kom så det såg ut som hon skulle börja gråta vilken minut somhelst, haha. Sen fick jag höra att jag är en utav dom bästa på preem av nån random :) det värmde minsann.
Bra kväll minst sagt.

Idag är jag ledig och börjar den med att hälsa på Sandra-jävel <3


I dont know how she does it.

2012-04-03 KLOCKAN 12:18:31



Vafan hände med vädret? Kallt och ruggigt. Hoppas att det inte blir långvarigt.
Med tanke på vädret igår var jag inte alls taggad på pw, eller nånting. Blev lite handling och sen blev det slas i soffan, till film nr 1; "En dag". En film jag rekommenderar till alla er som vill se drama, med tårar :) den kunde vara lite seg ibland, men det gick inte att släppa blicken en sekund.

Efter film och tårar begav jag mig hem till mamma och Kjell, där jag blev bjuden på mat... osv, i vanlig ordning :) blev även premiärtur med lillebrors bil, hihi.

När jag kom hem igen vid 22 kollade jag först bb, som egentligen är så otroligt dåligt detta året. Men man kan ju inte låta bli ändå, konstigt nog.
Sen satte jag på film nr 2; "i dont know how she does it". Mindre bra. Inget jag rekommenderar :)

Nu blir det snart jobb. Fortsatt trevlig em, och kväll.

Hejdåååååå




Boytoy.

2012-04-02 KLOCKAN 10:38:07



Satan vilken tur jag har, med vädret. Strålande sol på min lediga dag! Är dock bara ledig idag, men ändå :) ska nog ta mig ut på en pw.

I helgen har det både varit ledighet och jobb. I fredags tog jag och Amanda oss en pw runt vaxsjön, riktigt skönt! Sen lämnade jag av A och begav mig ut till enevången, till Nathalie. Satt ute och njöt av vädret och en kopp java :) blev drygt en timme jag stannade sen var det dags att hämta lillebror från jobb. Bestämde samtidigt att vi skulle ha en syskonkväll. Sagt och gjort. Fredagschill med pizza, godis, musik, tv, snack, skratt och öl. Alltså pizzan jag tog... Tar alltid barn, och nu första gången på Kreta. Tog en kebabpizza och på den fanns endast kebab?! Hmm.. BARN var det ja! Mysig fredag i alla fall :)

Sen blev det jobb lör-sön. Mycket folk, märks att turisterna börjar kicka igång^^ haarlet! Så tiden gick fort, och det gillas!

Ledig idag. Inte mycket planerat förutom pw. Men jag passar på att njuta, jobb imorgon med :)