Goodbye sweethearts

2011-06-30 KLOCKAN 14:07:12



Idag lämnar mina fina SWE för gott. Haha skämt och sido :P Emma åker ner till Sunny Beach 3e året i rad som bartender. Kommer hem igen i slutet på augusti. FY FAN vad jag kommer sakna dig. Dååååfy ♥
Cornelia sticker till USA den gottegrisen och hälsar på Emilia. Hon kommer hem om 2 veckor igen tror jag (?) sen kommer för tusan Emilia också hem i augusti :D SINNES!


Hotties :*




Nu beger jag mig snart mot jobb, 15-24.

Puss och hej

 

 


Vad var klockan?

2011-06-30 KLOCKAN 08:20:46


7.30 vaknar jag idag -.- Anledningen till det var att Dolly börjat pilla upp stygnen efter igår :S Hade lyckats få upp ett, så jag fick hoppa upp och börja mecka ihop tratten som hon nu har på huvudet, och hon gillar INTE den, haha. Men fruktansvärt söt. Fattar inte att den är där :P
Annars gick det bra igår. Yrt och dant, men det gick väl bra. Fick hålla ett öga på livet hela tiden bara :)

Senare framåt kvällen kom först Emma med massa exotiska frukter vi gjorde fruktsallad på, mums. Sen kom även Halena och joinade. Satte på film; Due date. Har sett den på bio innan men den kan man ju bara inte se för många gånger :) Alex trillade också in en runda senare, därefter Karro en snabbis :) Lyan full^^ Slutade med en Halena kvar, vi kollade Deadly women. Mycket bra program på TLC kl 00.00.




Kastrering!

2011-06-29 KLOCKAN 10:16:15


Färg fick man igår. Ritigt nice :) Halena fick nog mer. Röd som en kräfta, haha. T.o.m en kvinna sa till henne; Du tjejen, du är riktigt röd, ta det lugnt. Haha :) Men vi låg där ändå 4 timmar. Badade 2 gr. Svinkallt! Eller, när man väl doppat sig blev det varmt :P

Tonfisksallad, Laxpaj, gravad lax, ägg, romsås... Ja, skaldjursaftonen med tjejerna blev ju kanon! Mätt som tusan. Emma åker ju till Sunny Beach imorgon (bartender 3e året i rad på Den glade viking) så därför bestämde vi oss för att ha en sån afton :P Ska även träffa Emme min Emme idag för en sista myskväll ♥



Idag ska min älskade Dolly kastreras. Heter tydligen inte steriliseras på honkatt längre, fråga veterinär inte mig ;P Detta innebär att jag måste va hos henne all day long -.- Men inte sitta här och glo i lägenheten. Tänkte köra bort till mamma (med Dollsan då) när jag är klar hos veterinär, ta med lite bullar och så :)


Toka :)




R5 Yamaha

2011-06-28 KLOCKAN 10:13:30


Hade en sjuk dröm inatt. Men FET! Hade alltså en r5 yamaha? Haha :) Kom ihåg att den var blå, jag hade skinnställ, kunde först inte köra den men jag lärde mig kvickt. Och det gick snabbt ;) Haha. Tror jag har drömt om detta för mitt ex Matti har precis köpt en R6 den idioten :) RIKTIGT FET! Men fan, han kan köra, men vadsomhelst kan hända. Matti är inte den som kör snällt precis.

Jaja. Igår stack jag hem till mamma och Kjell en runda. Satte mig i hängmattan i solen, fick en kall öl som var underbar. Dricker inte öl egentligen, men denna var speciell ;) Staropramen, Tjeckisk öl.
Sen gick vi in, mamma hade gjort varma mackor i ugnen och kaffe, mums :) Satte oss i soffan, kollade på "Lotta på Liseberg" :) innan jag stack hem igen. Kort därefter kommer Emma, sen Halena :* Kollade film och la la la ;)

Idag blir det Lomma beach. Helt fantastiskt väder!


En burk läsk

2011-06-27 KLOCKAN 12:34:55


Riktigt nice väder idag, varmt och skönt. Men var tusan är solen? Man vill ju liksom sola? Är i slutet av juni och man är fortfarande blekfis. Ej okej känner jag.

Igår var jag på jobb halv 7 för öppning på Preem med Madde. Dagen gick fort, och vi hade lagom med folk :)
När jag slutade 15 stack jag hem, chill i soffan lite innan jag tog tag i städningen. Skitigt som fan här. Men nu är här lite bättre^^ Lite mat i magen, hem till mamma och Kjell en snabbis och snackade sen hem igen. Halena hämtade upp mig, stack och hyrde film och hem till mig igen. "Berättelsen om secretariat"; verklighetsbaserad film som var jättebra! Den andra va "Burlesque" (en burk läsk uttalas det nästan som, haha) som var riktigt bra. C.Aguilera är riktigt snygg! Kitty gjorde också sällskap en stund, honney :* Massa skrattanfall och yrande också i vanlig ordning.

Har köpt en laser till Dolly med, som jag skulle visa Kitty igår att hon var helt besatt av och kan springa upp på väggarna typ, efter den^^ Upp på väggen, hänger sig i min lampa. Ni vet sån elefantkondom från IKEA? Gick såklart isönder. Det är ju i papp. Damn :( Men kul. Höll på att kissa på oss lite där, så kul det var huehue.

Vid halv 2 kände jag att det var dags att sova. Hade ju varit uppe sen halv 6 och var riktigt TRÖTT. FÖR trött kanske. För GUESS WHAT? Skulle ställa klockan på 9.00. I förmiddags när jag vaknar tänkte jag; Fan vad pigg jag är. KONSTIGT DÅ! Klockan var 11.30 och jag hade ställt klockan på 21.00 HAHA :D


När spriten går in...

2011-06-26 KLOCKAN 00:05:55


Tackar Lövendahl och resterande för en helt underbar midsommar!
Startade redan vid 15 med 5 kamp, började med kubb, som vi egentligen vann men killarna vägrade erkänna det ;) Sen blev det mat. Ja jäklar med mat. Tror vi åt mindre än hälften. Jordgubbar, glass och kaffejöög till efterrätt. Kampen fortsatte med hoppa sopsäck, eller vad man ska kalla det. Redan där försvann mitt minne, för jag minns min själ inte vem som vann, haha. Dopp i flaska. Kommer bilder för fy fan vad kul det såg ut när man stod där med ett spik i ballen och försökte träffa en flaska. Morashot, tedrinkar, dans, fotboll, mer folk, skratt, yrande och mycket mycket mer. TACK för en underbar kväll mina fina :*

På vägen hem, när jag gick, gjorde jag nåt som jag aldrig gjort nykter. När jag passerar torget står dom som typ inte har nåt liv och busvisslar åt mig. Och vad gör dumma jag? Jo, jag går fram.. frågar hur läget är och att det såg djävulskt dumt ut när dom stod där mitt på torget med sina volvos typ 3 på natten och kollade under en huv, HAHA? Kom inte ihåg vad dom svarade men jag bara traskade vidare sen iaf. Hallå? Hur pinsam är inte jag?

Idag har jag mått som en apa. Riktigt jäkla kasst. Besökt toan x antal ggr och slasat i soffan hela dagen. Runt 18 snåret kom lillen med mat till mig, gulle. Höll även mig sällskap resten utav kvällen.

Nu ska jag försöka sova. Har öppning imorgon på Preem halv 7. Det innebär att jag ska ta mig upp senast halv 6 -.- La la la...

Godnatt

Idag kör vi ALL IN

2011-06-24 KLOCKAN 11:19:23



Hej hej hallå.
Det blev ju såklart att jag hängde med in till Malmö igår. Shopping på Èntre! Yey* Fick med mig ytterligare några plagg med mig hem :P
På hemmaplan igen stack jag och handla lite, hem och började på maten. Mamma och Kjell kom vid 19, åt och det blev delicious! Fick en midsommarbukett, jättefin :* Kaffe och snack i soffan innan dom stack hem. Tog inte många minuter innan Emma, Halena och Cornelia trillade in ♥ Och det blev allt det där i vanlig ordning ;)


Vid 00 körde jag hem Sandra och Johan, efter det körde jag och hälsa på lillen :) Blev sent, lite trött idag, men det lär ändras snart. ALL IN väldigt snart. Ska hoppa in i duschen innan Sandra kommer, innan vi sticker till Lövendahl.

 

GLAD MIDSOMMAR FAKKOOOORS!


Såklart...

2011-06-23 KLOCKAN 11:03:09


Guess what? Blev inget slipande och målande igår, såklart :P Jag begav mig istället först ner till Preem en stund och "hängde" ;) Efter det Teba och handla till min skatt för över 2oo :- ^^ När Halena hade slutat 16 stack vi direkt till Tyringe (vilken by, scary) till förmedlingscentralen och handla lite :P
När jag hade släppt av Halena stack jag hem, lagade lite mat innan Emma tittade in och därefter Halena :* Kaffe, snack plus att vi kolla film som jag och H hade handlat på oss. Först "Flashdance", en gammal goding. Efter den "Into the wild"; väldigt seg film, slutade inte som man ville, faktiskt inget jag rekommenderar.
Mysdag!

Nu sitter jag i min soffa. Har slängt i lite tvätt, får snart H på en snabbvisit innan hon och Emma sticker till Malmö. Jag kanske ska försöka med skåpen idag? Haha. Ikväll ska jag i alla fall bjuda Kjell och mamma på mat :)


Lill-lördag

2011-06-22 KLOCKAN 11:56:21


Hej och hå. Idag är det onsdag, alltså lill-lördag. Vad ska hittas på? Tänkte faktiskt ta mig i kragen och fixa mina vitrinskåp. Dom ska slipas och målas. Har nog dragit ut på det så mycket för att jag egentligen HATAR det. Skulle ju aldrig mer måla, haha. Men, nu vill jag ha upp dom, få mer ording här. Kommer bli riktigt tjusigt och mer "vardagsrum" när dom kommer upp :P

Lovade mamma och Kjell förra veckan att jag skulle bjuda på mat. Kanske blir idag. Får se vad jag gör för mumsigt :) Tror jag gör en sak Emma gjorde till mig när jag var sjuk. Laxknyten med ris. DET VAR DELICIOUS!

Laajther

JAG ÄLSKAR DIG

2011-06-21 KLOCKAN 12:23:44



Mitt liv, min finaste, mitt hjärta.. Älskar dig min finaste Dolly :) ♥

 


Dolly blev besatt av Kittys väska :P


Hej folket

2011-06-21 KLOCKAN 11:48:04


Igår blev det storstädning först som stod på schemat. Efter det duschen, och sen en impulskörning till Nova med bästaste Emma och Halena :) Med mig hem fick jag 2 tröjor, ett par shorts, lösisar och en klänning som jag spanat in innan.
Men får nog tänka lite mer nu. Mycket till jag behöver. Har en mobil från 80talet (känns det som) som börjar bli totalt kass. Går liksom inte att ladda. Måste ha en ny! Har ingen dator, måste ha en. Plus annat till lägenheten. Emma köpte en dator igår, till väldigt bra pris. Kan ju hålla tummarna på att den är kvar när jag får lönen, för då köper jag en likadan!

Idag blir det jobb, 15-24.


Lite mer människa idag

2011-06-20 KLOCKAN 11:46:49


Var döende igår, men det var bannemaj värt det.

Hade en riktig superrolig kväll hos Emma i lördags med alla tjejor. Hade även Emma Prahl och Bettan som joina. Drog vidare ner till den berömda Ladan vid 00 slaget och dansa loss rejält. Tack för den kvällen^^

Igår blev det slassöndag deluxe hemma hos mig. Fruktsallad och film med Emma och Kitty, sen kom Cornelia och Halena med Thaimat. Tv-tittande, skratt och slas innan vi stack ner till Eddies och handla glass och även en runda in på mitt kära Preem och handla på oss. Resten av kvällen blev det bara kräng, tv och slas. Avslutades med en film med Halena när dom andra hade stuckit.

Idag är det pissväder. Jag är ledig och tänkte ta ett tag med dammsugaren här för det första.


Redbull med en skvätt vodka

2011-06-18 KLOCKAN 12:24:49


Då håller jag helg, underbart!

Laddar upp för en kväll med töserna :) Kommer bli awesome!

Snart upp till byn för fix till kvällen.

Hej sålänge

Typ lack

2011-06-17 KLOCKAN 12:40:59


Varför ska datorn fitta sig när jag ska svara på viktiga mail? Bara på hotmailen den klöddar. Hoppas på att det går när jag kommer hem, gaah!

Sista jobbedagen idag sen håller jag minsann HELG :D Partaj med bästa imorgon ♥

Vill passa på och gratulera VÄRLDENS BÄSTA TVILLINGAR som fyller hela 17 år idag. Love you, hoppas att ni får en riktigt bra dag mina töser :* Miss..

Ciao

The gang, vi, LIGAN!

2011-06-16 KLOCKAN 12:03:40



Idag har jag inte så mycket att skriva. Trist :)

Men något jag ser fram emot är lördag, då ligan åter igen samlas :* Förfest hos Emma för att sedan sticka ner till den berömda Ladan för att slå klackarna i taket. Blues & Rockafton samt DJ :)

Idag blir det som sagt jobb, 15-24.
Puss

 

 


I främmande farvatten

2011-06-15 KLOCKAN 23:59:58


GODKVÄLL mina damer och kanske herrar. Hur har er dag varit? Min har varit SUPER!

Började med att jag gick upp och slängde i en tvätt (y), klockan 14 befann jag mig hos Johanna (min frissa) där jag var klar efter 2,5 timme. Supernöjd, som vanligt! Hem en snabbis, åt omelett innan mamma, Kjell och lillebror kom och hämtade upp mig. In till Lund där Kjell bjöd oss alla på bio :) Pirates of the caribbean - I främmande farvatten, 3D. Efter bian åt vi lite innan vi begav oss mot Höör igen. Tack :*
Emma kom nästan precis när jag kom hem. Satte på en film, en gammal goding; "Ghettoblaster". Haha riktigt ful film. Torr humor^^

Mysdag :)
Snart bingen, imorgon blir det jobb igen.
Puss

Trading places

2011-06-15 KLOCKAN 00:57:30


Bra dag får jag sää :)
Kvällen avslutades hos mamma och Kjell som i vanlig ordning bjöd på både mat och efterrätt :* Lillebror la in några filmer på ett usb, en av dom kollade jag på nu..

"Trading places", en gammal goding med Eddie Murphy från -83. Mycket bra film det där :)

Nu kallar sängen, om en stund i alla fall^^ Imorgon blir det att gå upp, tvätta min kavaj som jag innan idag såg att det var fläckar på. Hoppas på att det går väck! Sen blir det frissan kl 14 och framåt kvällen blir det Lund för lite bio :)

Night

Jag är så himla sugen!

2011-06-14 KLOCKAN 15:18:22



Men det löser sig om ca 5 min. Då blir det KAFFE med mammsen, haha ;)

Varit igång i ca 3,5 timme. Stack upp till CG vid 11, plocka på mig lite grejor plus mat. Hemma igen vid 12. Städade, damma av och fixa och trixa. Börjar se ut som ett riktigt hem mer och mer :) Bara lite till som behövs...

Imorgon ska jag till frissan, shoohej! Funderar på att ta en rätt så bra bit på mitt slitna hår :S Men jag fegar alltid ur!

Later!

 


Bjuder på en bild på mig och min finaste Emma från i lördags :*


Tisdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

2011-06-14 KLOCKAN 09:44:59


FY FAN vad folk igår på Preem. Bara vällde in! Två riktiga rusher med folk. Men det är nice, tiden bara rusar iväg. Jobbade med Linus också för första gången, som gick väldigt bra :) Lika bra som sin bror ;)

Nä, nu ska jag ringa veterinären, efter det ska jag chillidilla lite innan jag beger mig upp till CG.





waddap

2011-06-13 KLOCKAN 14:41:39

Inte många timmars sömn inatt. Dolly har väckt mig 4-5 ggr med hennes brunstiga skrikande :S stackars. Skulle ringa veterinären direkt när jag gick upp. Men då hade dom inte telefontid då såklart. Ringa imorgon och hoppas på att jag får en tid fort som tusan :)

Nu blir det jobb, 15-24.
Tjingeling


Booyaa

2011-06-13 KLOCKAN 00:37:50



Blev en riktigt lyckad kväll igår..
Förfest här innan jag, Emma, Halena, Lisa, Cornelia, Tessie och Karro begav oss ut till Sofie. Mingel, mat, snack, skratt, snapsvisor, jöög, efterrätt, dans och massa yrande! Mycket bra kväll, tack :)

Lite bilder...





kaffejöög med glass, haha. Riktigt gott ;)

Haha ja du milde..

Ett snyggt handavtryck på låret, haha.





Haha, hade ganska så roligt på hemvägen med. Gick bananas i taxin^^

 

 


Idag mådde man ju som man förtjänade. Jag och Emma vaknade till liv vid 12. Fy fan. Emma skulle bara hem om innan hon befann sig hos mig igen^^ Även Halena :* Slappe till max med THAI som jag längtat efter, cheddar-popcorn, chili-pringles, kaffe, choklääääou, film, te, skratt och snack. Goa ni. Tack tack och tack ♥

Nu säger jag godnatt.
Imorgon blir det jubbe igen.





Miss

 


Smått berusad

2011-06-11 KLOCKAN 17:07:08


Det är liksom inte OK att vara så taggad så man hivar som en idiot, haha. Är i alla fall klar och redo, riktigt nöjd med min look idag. Kan ju inte gå förbi spegeln utan att snegla^^ HOTTIE! Haha.
Snart kommer töserna hit. Lite förfest här innan vi drar ut till Sofie för mer fest.

SKÅL & grattis gulle :*












Idag blir det FEST!

2011-06-11 KLOCKAN 11:22:08


Ikväll tar sig en del av ligan ut till Sofie (Nilsson) för fira hennes EXAMEN! Leg. sjuksköterska. GRATTIS! :)

Innan man gör sig iordning ska jag först tvätta (y) och sedan upp till CG och kika. Får väl handla him litta maud plus ett par gardiner till sovrummet hade jag tänkt.

Later!

What a day

2011-06-11 KLOCKAN 01:10:14


Nova är farligt, men jag älskar det!!
Några tusenlappar fattigare fick jag med mig det mesta jag har behövt länge. Bl.a en jättefin ryamatta till vardagsrummet plus att jag unnade mig i lite kläder. Och lite till...^^ Tack min fina Emma för att du hängde med :*

När jag kom hem åt jag först lite, hann även städa innan Emma kom igen :) Därefter Kitty och Cornelia. Har kollat film, snackat och jag blev besatt av cheddar popcorn.

Yes, riktigt bra dag.
Imorgon laddar vi för examenfest hos Sofie :D






Simply the best

2011-06-10 KLOCKAN 10:31:43



Igårkväll stack jag hem till mamma och Kjell som i vanlig ordning bjöd på mat. Panerad torskfilé, nypotatis, grönsaker och sås. Dee vao naajs! Fika i soffan med kanelbullar jag hade med mig innan jag begav mig hem igen vid 22. Skulle nämligen få en fin Emma på besök :P Hon hade med sig en bunte filmer och fruktsallad med vanilj-kesella. JAG DÖR! Riktigt gott. Kollade på en klassiker; Dirrty dancing! Älska! Efter den satte vi på en till, men Emma var trött och ville köra hem så jag kanske hinner se klart den nu :)

        ♥                                                ♥                                             ♥

Vid 13 idag ska jag göra nåt jag LÄNGE velat göra. Fick ju skatten igår så här ska det SHOPPAS! Ska bli riktigt nice att plocka på sig vad man vill, hur mycket man vill UTAN att kolla priser. Men måste ändå se till att hålla i pengarna :P Haha.


Hej sålänge


Whoop whoop

2011-06-09 KLOCKAN 16:50:17


Stack ut till Säändy vid 13 idag för massa mys i det trista vädret. Hon hade köpt med sig färska bär, till det hade vi gammaldags glass. MÖÖMS! Kollade även film; "Water for elephantes" som jag har velat se aslänge. Jag säger bara; FY FAAAAN VAD BRA! Älskar den, punkt och slut. SE DEN :)

Lite yrande innan jag begav mig mot Höör igen för att hämta ut mitt H&M-paket. Lovely as hell! Allt satt suveränt!

Och ännu mer glad blev jag när SKATTEN kom idag :D Tjohooo! Beger mig in till Nova Lund imorgon för att unna mig rejält ;)

Nu är jag ca 75% glad^^

Fett med otur

2011-06-09 KLOCKAN 00:46:25


När ska det vända? Aldrig? Kan väl få en endaste dag att må 1oo % bra?!
Fick i alla fall pencelin, igen! blöö.

Jobbat. Varmt. Men nu håller jag helg ;)









Kommer sakna dig som bara den, nu när du ska iväg. Träffar dig typ var-och varannan dag så detta kommer kännas wierd. Men kanske bra :) Du bryr dig nog inte ett piss, men jag gör. Love you!




"Svettas som en jude."

2011-06-08 KLOCKAN 11:06:00


Det är bara ett UTTRYCK. Ta inte åt er.

Riktigt varmt idag med. Ska inte klaga, detta är ju underbart! Ska först, snart ett ärende uppe i byn. Håller tummarna. Men med min otur lär väl inte det hjälpa ändå.
Vid 13 får jag Sandra moeff på besök innan jag beger mig till jobb :*


Svettbomb

2011-06-07 KLOCKAN 14:03:46


Enda sen jag satt i bilen till Lomma igår tills nu har jag svettats som en jude. Igår visste jag inte var jag skulle ta vägen på kvällen, och ännu värre när jag skulle sova. DÅ är det drygt med värme. I ett sovrum ska det va MAX 18 grader, i mitt var det MINST 25. Jaja, snart ner till Preem och jobba där vi har AC. Hoppas på att min värme går ner :P

Läskigt som tusan igår när det blixtrade typ 2 ggr i sekunden. Som tur va kom det inte över Höör, jag hade dött. Hade min fina Emma på besök också. Kollade film, kaffedrickande och snack :) :*




Vi tar en snabbis

2011-06-06 KLOCKAN 19:02:13



Ojsan hoppsan. Har ju inte uppdaterat nu igen. Men vi tar en snabbis..

Var död som en fisk när jag slutade i lördags. Ingen vila, hem direkt, in i duschen och gjorde mig redo. Fick Halena hit som jag fixade håret på. Sandra kom också innan vi stack hem till Corney där en drös rdan befann sig. Blev tacos, ostbricka som jag blev besatt av haha, jordgubbar, massa dricka och bästaste sällskapet..... När klockan slog 22 eller nåt (?) blev jag tvingad med till Eslöv av Halena, Maria och Sofia :P Hade sådär. Får ju mina utbrott inombords, som jag inte visar utåt och då förstördes helt plötsligt hela kvällen. Men den var ändå bra med Halena som sällskap :*

Inte så jättebakis igår, bara trött. Begav mig ut till Sandra och Johan där Robin också befann sig. Snack och chill i solen. S & J skulle ha gäster (mycket omtalade gäster som jag velat träffa, haha), så då kom Sandra med ett bra förslag. Jag och Robin skulle joina. Hem och duscha, hann t.o.m ta det lite lugnt innan jag begav mig ut igen. Riktigt bra kväll blev det med 7-lagers-sallad, toscakaka, skratt, kaffejöööög och massa annan dricka såklart^^ Fick även Lövendahl och lille pågen på besök. Bra kväll :)


Idag blev det Lomma beach med Lisa. FY FAN VAD VARMT! Men inte klaga, det är ju detta vi väntat på. Att man aldrig blir nöjd, haha :)


Nu är jag hemma. Har ätit, duschat och nu sitter jag i soffan där jag tänker sitta hela kvällen :) Ska se BB-repris nu som jag missade igår! Sista avsnittet, SNYFT!

 

PUSS!


Jag kommer att vara döende

2011-06-04 KLOCKAN 00:25:35



Yes, precis slutat. FULLT UPP, men det gillas såklart. Tiden har bara susat förbi :)

Imorgon kommer jag att vara DÖENDE. Ska upp halv 6, börjar redan 7 för att det är ringsjön-runt -.- Kommer väl somna vid 2 känner jag.

När jag slutat är det hem och göra sig redo för en fest-kväll med dom bästa ♥

Night


Trouble in L.A

2011-06-03 KLOCKAN 00:33:47


Först och främst vill jag tacka NILS och diverse för en helt underbart rolig studentkväll :) GRATTIS igen Nilsemään. God mat, härligt folk, god dricka, massa dans osv. Riktigt bra!

Idag blev det jobb. Sliten dock. Men det var det väl värt ;) Slutade redan 22. Stack hem bytade om och satte på en film; "Trouble in L.A". Den SÖG! Fattade nada. Verkligen INGET jag rekommenderar!

Nu blir det BB-repris innan jag deckar.
Puss :)

Idag är det STUDENTFIRANDE som gäller

2011-06-01 KLOCKAN 11:08:08



Hello. Inte exakt, men den 15e juni är det exakt 5 år sen jag tog studenten! HELT SJUKT! Om och om igen hade jag velat den dagen, bästa! Idag är det Nilssons tur, och det ska bannemaj firas rejält ;) Hela gänget samlas.. Jenny, Sandra, Johan, Lövendahl, Matti, Robin, Johan R och måååånga fler, i like!
GRATTIS min NILS! ♥


Jennsan och Nils :* Glöm ALDRIG lillfingret, haha.

Får dock ta det liite lugnt, för imorgon blir det jobb igen!
P&K