Hård kväll?

2011-02-27 KLOCKAN 16:28:13


Vaknade imorse med en stukad tå? Haha, vad har jag gjort liksom?

Blev även väckt inatt/imorse med en duns mot mitt fönster? Haha. Eller ja, det ringde samtidigt som dunsen, typ. Annars hade jag nog inte vaknat. Sover ju som en stock när jag druckit :)

Kul igår i alla fall. Blev kära Ladan som hade Afterski-tema. Vann en t-shirt. Tror det var typ att man skulle va så högljudd som möjligt för att vinna??! Haha SÅKLART ska jag överdriva, och vann då den. Inte så grann, men jag vann :D
Massa dans i vanlig ordning annars.
Tack.

Adjö

Grattis min skatt!

2011-02-26 KLOCKAN 11:07:37




Underbara vän. Hade du varit här i SWE nu, hade du fått en megakram! Nu är du i USA, och jag hoppas, och önskar dig en jäkla bra dag älskade!


Jaha, då var det Lördag. Kanske blir ett par glas? Just nu är jag inte taggad, tro det eller ej ;) Men, det brukar ju alltid komma när man väl börjar göra sig iordning med bra musik ;) Kvällen lär sluta på Ladan!

Vill även tacka för en ännu trevlig kväll igår. Beställde Thai-mat, sen stack vi hem till m&k för snack, fika och lite v-tittande. Träffade även en del personer igår jag inte träffat på en evighet. Kändes SÅ bra. Har saknat er :)

Adjö sålänge

What the hell?

2011-02-25 KLOCKAN 13:37:46


"All my life I've been good but now, woah, I'm thinking what the hell
All I want is to mess around and I don't really care about
If you love me, if you hate me, you can't save me, baby, baby
All my life I've been good but now, whoa, what the hell?!..."


Avril Lavigne - what the hell

Emma has the word

2011-02-24 KLOCKAN 21:08:38



Emma våldgästar Lollas blogg. Snodde Lollas dator och såg att hon var inloggad på sin blogg, vad passar då bättre än att skriva en rad eller två om denna facinerande varelse?

Det är ganska så exakt två år sedan jag lärde känna Lolla, mest för att vi har gemensamma kompisar, men vi fann verkligen varandra och klickade direkt. Lollas underbara humör och smittande skratt kan ingen motså! Och hennes sjuka humor passar perfekt ihop med min. Haha, tänk när vi alltid pratade "norska" med varandra? Eller när vi plötsligt skulle säga allt med dansk ton? Skaaaaeeeööö viiieeeööö haaaeeeöö kaffeeeööööe?

Det jag älskar med Lolla är att hon alltid har nära till skratt. Hon kan alltid få en att skratta på ett eller annat vis. Att hon alltid bjuder på sig själv. Att hon säger var hon tycker när man behöver råd. Att hon är galen på fest. Jag älskar till och med hennes eviga beslutsångest :-) Lolla gör alltid en glad med sin sprudlande och sprittande personlighet. Jaaaeeeeöö ääälskaaaeeerööö daajeeööö!






Torsdag den 24:e

2011-02-24 KLOCKAN 17:01:57


Tjolahopp. Jag lever, jag lovar!

Bjuden på mat 2 dagar i rad, det är lyx! Hjälpte iofs till igår, så det skulle gå fortare ;) Efter maten blev det film; "I rymden finns inga känslor". Inte så bra som jag trodde, men helt okej. Resten av kvällen och några timmar framåt blev det bara pys ;*
Förvirrat och konstigt, men ändå bra :)

Ikväll får jag besök av två fina töser vid namn Lisa och Emma ♥ Blir säkerligen någon till som joinar, brukar i alla fall bli så. Blir nog bara film och snack :)


Laajther!

Är jag klok?

2011-02-23 KLOCKAN 00:59:34


Nej, jag blir inte klok på mig själv, haha. Tycker mest att allt är rätt så förvirrande nu. Eller så är det bara jag som förvirrar till det? Eller nåt? -.-

Annars har jag haft en helt pysmys-kväll :) Med god mat och trevligt sällskap! :* Testade även en Onepiece ikväll. Ännu mer besatt? Ehh ja! Helt underbar!

Får väl försöka sova nu. Om jag kan. Har en förmåga att ligga och tänka på allt mellan himmel och jord innan jag ska sova. Jobbigt.

Godnatt!

Onepiece.Villha.NU

2011-02-22 KLOCKAN 16:02:38


Varför går jag in och glor när jag ändå inte har råd till att köpa en jäkla dress för runt 1,500:- nu?
Kunde dom inte bara kostat 4-500? (a)
Plus att jag vill ha den med dödskallar, men hittar inte den ännu. Nu är jag så sugen på alla.






Fullspäckad dag

2011-02-22 KLOCKAN 10:30:30


Vaknade redan kl 9 idag, PIGG! Inte normalt när det gäller mig, ha.

Precis druckit mina 2 koppar kaffe. Ska snart ta mig i kragen och hoppa in i duschen. Efter det ska jag bege mig bort till Halena och snacka lite skit och dricka köffe :) sen hem till mamma en sväng. Senare i eftermiddag snor lillebror min bil, så den blir lagad. Blir ju bjuden på middag ikväll, och eftersom det är utanför Höörs gränser får jag ta lillebrors räääserbil, haha! ;)

Hej sålänge :*

Halvt om halvt

2011-02-22 KLOCKAN 00:12:41


Känns om att jag och lillebror varit överallt och ingenstans idag. Men egentligen har vi bara varit, först på Preem en snabbis innan vi körde hem till pappa. Upp med huven och börja mecka. Hittade ännu ett fel -.- Min fina lillebror är bäst, så det fixar han imorgon :) Vi var även hemma hos mig efteråt och fikade lite innan jag begav mig ut till Johan och Nathalie som bjöd på kaffe.

La la la* det är så bra! Fy mig ;) Hiiiihii^^


Var inte hemma förren vid 21 tiden, så då var det ju tur att jag hade rester i kylen så jag slapp laga till något. Sen har det bara blivit slas i soffan. Kollat BB och Cast away. Har även lilla Jenny på besök, som övernattar här :) Huum, hon har visst redan deckat, ha. Måste slita upp henne igen så hon får av sig den tjocka halsduken och tjocketröjan, haha. Gulle :*

Godnatt!

Big Brother

2011-02-21 KLOCKAN 12:05:49


Måste ju säga, att jag tycker att det är rätt så ball att mina vänners vän från Hörby är med i BB :P OCH han ser inte alls dum ut heller ;) Haha! Han ska ju jag heja på, helt klart. Go HÖRBY!

Bilfixardag

2011-02-21 KLOCKAN 11:41:05


Kul va? =)
Nu är jobbehelgen över och jag har en hel del att göra. Bl.a fixa bilen, vilket vi ska göra idag. Ska ner till Cashman och köpa ett nytt luftfilter och tändstift. Ska även kolla om det är en läcka i avgasröret, och i så fall svetsa det. Och HOPPAS att det går igenom bes. 3e gången gilt!

Håller tummarna på att där är tvättid till mig antingen ikväll eller imorgon^^ Har ju såå mycket tvätt nu som måste undan.

Nä, fixa bilen nu. Håll tummarna =)
POEWSS!

Övertrött!

2011-02-20 KLOCKAN 11:43:05


Okej att jag var trött igår, men det var ju inte så konstigt. Hade sovit riktigt dåligt från fredagen till lördagen, men mys ;) lite halvsliten igår på jobb hela kvällen, men det gick.
Idag är det ju nästan värre?! Ville inte gå upp ur sängen bara. Bara ligga kvar och aldrig gå upp. Hoppas att jag överlever dagen, ha.

Jobbehelgen som gäller, som sagt. Och då finns det inte så mycket att skriva om iom att jag har tider som 15-24 :)
Eller jo, Emma kommer hit en runda idag innan jobb ♥

Knäppa, jobbiga och märkliga tankar!

/L

Kycklinggryta och filmmys!

2011-02-19 KLOCKAN 00:15:40


Godkväll.. Godnatt?! :)
Precis hemkommen från mamma och Kjell ♥ Fikat och kollat film. Men vad tusan hette den nu? Haha. Hade den varit bra hade jag nog minsann kommit ihåg vad den hette. Den var väl helt okej, men seg som fan!

Innan jag stack hem till dom hade jag först varit uppe på CG och handlat. Bl.a till en kycklinggryta med curry jag gjorde direkt när jag kom hem. Om den blev god? Ni kan tro ;) Jag är grym! Till den serverades ris.

Måste klämma in att jag var uppe på kära Enevången med en snabbis hos Johan och Nathalie. Snick-snack och kaffe :) Alltid lika trevligt. Saknar!

Får väl snart lägga sig. Imorgon blir det jobb på Preem

Nighty night!


Great!

2011-02-18 KLOCKAN 11:33:46


Nu vet jag vad min sjukdom är. Inflammation i svalget plus struphuvudet, jeheiij! Mot detta ska jag testa strepsils. Är det inte väck på måndag ska jag besöka läkare -.- Detta brukar "uppstå" när man röker för mycket, så egentligen får jag inte röka, men hur lätt är det för en storrökare att lägga av helt :O Ska försöka minska på det i alla fall.
Ska ändå jobba i helgen eftersom jag inte har någon hög feber.

Idag står det LUGNT på schemat. Den enda gången jag beger mig ut idag är till apoteket då och upp till CG. Vad som ska göras ikväll är ännu inte bestämt ännu ;) La la la!

Later!

Heldag i Malmö

2011-02-17 KLOCKAN 20:06:37


Blev hämtad av mamma i förrmiddags för att sticka ner till mormor och hjälpa henne med städning. Hon klarar ju inte av det längre tyvärr :/ Fick även köra henne till frissan så hon blev nyklippt, och efter det en snabbis till Maxi. Hem till mormor igen och fikade innan vi körde hemåt :)
Helt enkelt en underbar heldag med mamma och mormor ♥

Min hals var värre imorse, eller i strupen om jag ska va helt exakt :) Mamma skulle börja skrika om att det var rökningen direkt, haha såklart! Jaja, hoppas att det går över för det är riktigt drygt.

Min mormors bästa kommentar idag; Varför har alla negrar så jäkla stor röv?
Haha gissa om jag och mamma fick ett skrattanfall? Tänk en 83årig tant med riktig malmö-dialekt säga det. Riktigt kul! :)

Later!

GrattiS på födelsedagen Säändy!

2011-02-17 KLOCKAN 10:08:28


Och även på namsdagen :) ♥
POEWSS!


Hallå folket!

2011-02-16 KLOCKAN 22:26:00


Hur är det med er denna underbara kväll? :) Själv mår jag sådär, men ändå bra. Är på toppenhumör samtidigt som jag känner mig halvkrasslig, igen! Ha. Hoppas i alla fall att det gått över tills imorgon :)

Kom hem från jobb för en timme sen. Slängde mig i duschen direkt. Riktigt nice! Har frusit hela dagen :/

Nä, nu ska jag kolla tv. Inte på skrivhumör :P

Haj

Tisdag den femtonde

2011-02-15 KLOCKAN 22:31:11


Hemma från jobb. Fick jobba över en halvtimme, men det är bara bra :)
När jag kom hem var jag hungrig för jag hade inte ätit. Det var mannagrynsgröt till kvällsmiddag (yäärk :o) så jag väntade tills nu när jag kom hem. Gjorde 2 stycken toast med grovt bröd och oboy, goeett! Nu blir det bara chill i soffan. Jobb imorgon igen!

En konstig sak, fast ändå det bästaste som hänt på länge. Fastän det inte är något speciellt, men för mig är det. SOM FAN! HAHA det ni ;) Jag blev glad i alla fall. Det var längesen.

Haj

Jag är GRYM!

2011-02-15 KLOCKAN 13:11:20


Precis kommit hem igen. Var nere hos Pelle (bilservice) och visade upp bilen, eller felen. Men nu vet jag i alla fall vad som är felet på den. Måste fixas snarast! Tur jag har världens bästa lillebror som är så bra på det, och hjälper mig :P ♥

Hämtade även mitt paket från Nelly. Allt var perfekt :)

Har varit lite extra duktig nu med, kan ju jag tycka. Betalde Nelly-fakturan direkt plus Radio(röv)tjänst och försäkringen på bilen. Dom skulle betalas den sista, men jag tog dom redan nu så slipper man en massa då :P Grymt av mig, ha.

Snart blir det jobb. Fick hoppa in på Fogdaröd idag, 16-21.15. Slappetid, men det behövs alltid jobb :)


Fridens

Hemlagade langos!

2011-02-14 KLOCKAN 21:37:42


Då var denna dagen över..
Stack hem till mamma och Kjell vid 15-tiden idag. Eller, först var jag på Boijertz och köpte 4 st bakelser :P snackade lite innan m&k började på maten. Hemlagade langos med räkor, rom, rödlök, creme fraishe och sallad :) Var riktigt gott. Efter vi hade ätit satte jag igång med att diska, det som inte behövde tryckas in i diskmaskinen :P Satte på kaffe, sen fika. Bakelserna var UNDERBARA! Ville fota, men hade ingen kamera.
Fick även några alla hjärtans dag presenter :) Hihi, lovely ♥

Nu är jag hemma igen. Hann även ut en runda till pappa och gav han en bamsekram :)
Tv-tittande resten av denna kvällen.

Adjö

Valentine's Day?!

2011-02-14 KLOCKAN 11:31:57


Jag var så himla bakis igår så jag orkade inte skriva en mening ens. Hade datorn uppe flera ggr, men pallade inte.

Tackar för i Lördags. Jag, Matti och Antum började för-för-förfesta hemma hos mig. Vidare till Jenny där dom flesta redan var. Efter ca en timme stack vi ut till Sandra och Johan där den riktiga förfesten var :) Massa dans, dricka och skratt innan vi tog oss ner till Ladan. Och HERREGUD är mina första ord, ha. Hade riktigt kul. Sen behöver man ju inte berätta allt för hela världen ;)

Idag vaknade jag redan 9 och var pigg. Men låg och slasade i sängen till halv 11, lovely! Nu sitter jag och dricker kaffe, kollar tv och kollar uppdateringar på datorn. Måste göras :P

Ja, så var det Alla hjärtans dag idag. Sist jag "firade" det var 2008, då även jag hade en hjärtevän^^ Hade varit supermysigt att ha någon idag. Man känner sig lite smått ensam. Men man har ju trots allt sina vänner och familj, som tur är!
Blir nog att jag "firar" den med familjen idag i alla fall ♥ Ska köpa en bunte tulpaner till mamma, som hon älskar. Gulligt va? ;)

NOva.... Igen :P

2011-02-12 KLOCKAN 15:00:12


Denna gången var jag dock bara ett bra råd som fick bära kassar, haha. Matti behövde kläär så jag hängde med. Några tusenlappar fattigare lämnar vi NOva redan efter 1 timme^^ Outfiten fixad till ikväll i alla fall ;)

Får väl snart slänga sig i duschen så man kan dra igång ;)

Adjö sålänge

Älskade!

2011-02-12 KLOCKAN 01:33:24


Käraste. Bästaste! Nu har jag min älskade dator igen, haha. Tusen tack Tuulpan! :)

Och tack för ikväll hönor ♥ Det har varit myspys^^

Imorgon (idag?) är det FEST! :D

Godnatt!

Handikappad + bok

2011-02-11 KLOCKAN 14:00:50


Att vara utan dator är ju döden, faktiskt! Roos, eller Tuulpan som jag kallar honom är så snäll och försöker fixa min dator, om det nu går. Kanske får köpa ny, och det störtvägrar jag! Sjukt drygt ju. Han hämtade datorn igår precis när strömmen hade kommit tillbaka på Preem. Stod där i 2 TIMMAR med back-up belysning. Kunde inte slå in något alls i kassan -.- Strömmen hade gått i precis hela Höör, helt bäckmörkt. Jaja, sen var det i alla fall bara 1 timme kvar tills vi stängde så det var skönt :)

När jag kom hem var det tomt, utan min kära dator. Så jag la mig i sängen direkt nästan, och öppnade en bok, och började faktiskt läsa (haha). "Egoboost" som blondinbella skrivit. En bok jag rekomenderar STARKT till unga tjejer, som är så fruktansvärt utseendefixerade och komplex för ingenting! LÄS DEN! Älska dig själv! ;)

Nu sitter jag hemma hos mamma. Köpte med mig bullar på vägen hit, så vi har nästan precis fikat. Efter det var jag såklart tvungen att sno datorn :P haha.

Ikväll blir det nog filmmys med Sandra :) Twilight-maraton. Love it!

Imorgon blir det ALL IN! För ni kan tro...

Adjö :)

Hejdå

2011-02-10 KLOCKAN 12:38:40


Buhuuw! Hejdå dator. Nu kommer du inte känna min närhet på 1 dag :( (haha)

Tack Tuulpan för att du hjälper mig. Hoppas att du gör så att min dator blir frisk xD

Alla andra.. Höres imorgon-kväll när jag har min älskade igen ;)

Torsdag DEN tionde

2011-02-10 KLOCKAN 11:30:22


Hej hopp gummi snopp..
Igår kom både Lisa och Halena på besök ♥ Kollade på tv, snackade om allt och ingenting och kaffehivande såklart, like i said^^
Efter att L & H hade stuckit kom Jennsan :) Rätt så sent. Men bestämde oss för att sätta i en film. Satt även på fb-chatten och snackade med Natha och en till... Asså jaaaaaaaag, jag är störd! Eller? Haha :P Märkligt! Men vi får se, hur detta går.

Annars blir det bara jobb idag, 15-24 :)
Later, adjö

Snabbis på NOva

2011-02-09 KLOCKAN 18:16:04


Var så rastlös innan idag, så jag drog med Jenny och Nilsson till NOva :) Hade ett presenkort på 200:-, men va får man får det egentligen? Blev i alla fall en svart kavaj, fransar (såklart), ett par häftiga leggins på H&M och 2 tröjor på Gina! Ville ha så mycket mer, men lyckades att hålla i plånboken ;)
Om 1 dag kommer mina grejor från Nelly, aj aj^^

Lisa är påväg till mig nu ♥ Long time no see! Blir nog bara slas i soffan med massa snack och kaffe såklart!

Later!

REA på Nelly

2011-02-09 KLOCKAN 13:04:35


Såklart skulle jag lyckas klicka in på Nellys sida igår, och just på rean där jag bl.a hittade dessa skor;



Köpte dom såklart bara för att dom var så himla billiga.
Vad tycks?
Blev så glad att där var en sko med liten kilklack. Är ju ändå 1.80 lång, så det är ju perfekt :)

Sen köpte jag bara en ny väska och en mössa :)

Man kan ju tycka...

2011-02-09 KLOCKAN 12:49:20


Nu är det såhär. Man kan tycka att jag skriver i gåtor, men det gör jag inte haha. Jag skriver det som ploppar upp i huvudet, om det nu är om en person eller flera i samma inlägg. Ibland är det kanske bara jag som förstår vad jag skriver, men jag måste ju liksom få ut det på nåt vänster :P
In my head ;) POEWSS!

Slas i soffan. Snart in i duschen. Segar ju som vanligt^^ Efter det ska jag hem till moren min och fika, kanske ut och gå? Är ju vår i luften idag kan man ju tycka. Ikväll kommer min fina Lisa ♥


/L

Man vill bara ha och ha...

2011-02-08 KLOCKAN 20:15:39


Jag vill ju HA dessa ;) Spara kanske?



När jag hade gjort mina ärenden uppe i byn idag stack jag ut till kära Enevången. Nathalite bjöd på kaffe, sen kom Johan också hem. Lite snick-snack innan jag begav mig hemåt. Började bli hungrig, och det blev såklart rester, Lasagnette :)

Nu sitter jag här i soffan med mitt kära kaffe, helt alena. Lite småtrist, men men. Tänkte sätta i en film; "Salt", som jag tänkt se på hur länge somhelst nu :) Sege!

Later!

Storm i Skåne

2011-02-08 KLOCKAN 12:18:00


Kunde inte logga in på bloggen igår. Vet inte varför. Kanske stormnen?^^

Fick först besök av Micke igår som var sugen på kaffe. Kort därefter kom Jennsan :) Snackade och kollade på "Bruce den allsmäktige". Haha asså han är bäst, Jim Carrey. Min största idol ;)
Micke gav Jenny 2 st försenade presenter. Grease-skivan (2an) och Grease 2. SÅ GULLIGT! Han hade tyckt så synd om Jenny när någon hos Ragnarsson hade haft sönder filmen, så han gick och köpte den till henne plus skivan då. Sweet! När han hade gått satte jag och Jenny på den, såklart.
Medan vi kollar på filmen börjar det blåsa upp till storm ute. Strömmen höll på att gå flera ggr. När filmen var slut var little J lite rädd så hon stannade över natten :) :* Får hålla med om att lite små-läskigt var det. Trodde taket skulle flyga av, haha. Hade varit en massa strömavbrott imorse, men inget vi märkt, fast man somnade vid 3 :)

Nu är Jenny i full gång häör med att spela Grease-skivan på nästan full volym, haha. Gulle :)

Även ledig idag, GÖTT!
Ska upp till Apoteket & banken. Efter det tänkte jag sticka hem till mamma och Kjell en snabbis :)

Hörs sen. PUSS!

Krooooock!

2011-02-07 KLOCKAN 18:30:11


Bilkön utanför mitt hus är djäääääääääääävulsk lång, det vill jag lova. Har hänt en olycka längre fram, men var ingen man kände i alla fall :) Men, varför blir man så nyfiken? Jag var tvungen att ringa lillebror direkt :) Antagligen för att jag blev orolig.


Varit igång hela dagen, typ. Kom nästan precis hem från CG. Började med maten direkt när jag kom innanför dörren, riktigt hungrig. Lasagnette, mums :)

Later!

One Piece

2011-02-07 KLOCKAN 01:32:28


BESATT! Vill ha, vill ha, vill ha en one piece nu! :D
Ska man och är det värt att lägga dom pengarna på den? huum :)






Söndagen den sjätte

2011-02-06 KLOCKAN 12:43:47


TACK för igår. Lika trevligt varje gång att träffa alla häävers! Träffade även en gammal vän, Johan Bolle Bohlin :) Blev så glad.

Jo, ett sjätte sinne.. Finns det? Tror bestämt att jag har det o_O Svårt att förklara men det jag drömmer och tänker går i "uppfyllelse"?! Haha låter stört, och det är det. Har hänt hur många ggr somhelst nu. Blir nästan lite rädd. Men men :)

Idag blir det jobb 15-24

P&K

Första cidern öppnad!

2011-02-05 KLOCKAN 16:04:03


Jag kunde helt enkelt inte hålla mig, haha! Får snart Nilsson på besök som ska försöka tagga upp mig litt ;)
OCH Jessie J - Do it like a dude spelas för fullt ;)

Hörs imorgon, kanske.
PUSS

H-town Grogghävers-kväll

2011-02-05 KLOCKAN 15:16:11


Precis kommit hem från mamma & Kjell. Köpte med mig bullar efter frissan, så vi har bara snackat och fikat lite :)
Gick bra hos Johanna. Hon är bäst! Fixade håret på nolltid. Så nu har jag typ lugg men samtidigt snelugg :) kommer bilder.

Tänkte snart ta mig ett glas rosé i alla fall, ha :P Blir att umgås med pågarna ikväll ♥

Pusshej

Hej

2011-02-05 KLOCKAN 00:52:33


Fick en konstig känsla ikväll.. Börja tänka.. Konstig människa? Ja. Vad tror den?
Huum..

Tänker på dig!

HairCUT!

2011-02-04 KLOCKAN 00:37:23


ÅÅÅÅÅHH!
HAHA asså jag är sjuk i HUVUDET! Fick helt plötsligt för mig att jag skulle klippa till min lugg. Kan ju inte säga mer än att det gick åt HELVETE! F*ck! Nu har jag e.s.k utbrott! GAAH!
Får nog lägga mig -.-
Hoppas på att söta Johanna kan klippa till den på måndag.

GODNATT! Snart i alla fall :)

Ojsan hoppsan!

2011-02-03 KLOCKAN 22:43:55


Har glömt att uppdatera!
Finns iofs inget att skriva ändå, ha. Mer än att jag har jobbat, hunnit ta en dusch, städat kattlådan och nu kollar jag film; "Wanted". Kul va? ;)

Imorgon blir det jobb på Preem :) 15-24!

Hej hej

BÄSTA låten just nu

2011-02-03 KLOCKAN 00:23:04


Jessie J - Do it like a dude
Riktigt bra!
Vet inte hur man lägger ut klipp, men detta går väl lika bra^^




Jobb jobb och jobb

2011-02-02 KLOCKAN 21:57:47


Imorgon har jag jobbat 6 dagar i rad på Fodga :) I helgen blir det älskade Preem :)
Fast Lördag hade jag tänkt unna mig lite rosé ;)

Lite små-irriterad nu när jag kom hem. Bra film på tv, och en massa störningar av trafiken utanför. Men det verkar som att jag fick rätt på det nu med antennen^^

Måste även nämna att lilla Jennsan kom upp i förmiddags med frukost-bullar till mig. Gulle dig :*

Fidens

ÅHÅÅ!

2011-02-02 KLOCKAN 12:12:41


Vill HA! :D


GRATTIS 23-åringar!!!

2011-02-02 KLOCKAN 00:17:01


Min fina Halena-galning GRATTIS! ♥



GRATTIS Alex-fis ♥



Och GRATTIS Johan-tolle :)



Hoppas att ni får en underbart bra dag allihopa :)

Home again

2011-02-01 KLOCKAN 22:05:33


Hemma från jobb. Nyduschad. Slas framför tv:n. Hur skönt? :)
På det igen imorgon!

Tack för kommentarerna på min fina katt :) Dollsan, hon blev glad. Haha! Det är allt min ögonsten.


Hej sålänge!

Redan februari

2011-02-01 KLOCKAN 11:39:52


Först och främst bjuder jag på 2 fina bilder på min egna fina Dolly :) ♥



Tiden går för fort. Redan februari. Sjukt? 1 år sen jag fick reda på en hemsk sak. Förlora 2 viktiga personer i mitt liv. Snart 5 år sen man tog studenten, haha fy fan. 2 år sen jag träffade min 2a största kärlek :P 2 år sen jag och min första kärlek gjorde slut, haha sinnes! Orka tänka tillbaka. Går för fort.

Sitter här i min sköna soffa och känner mig lite småkrasslig. Inte nu. Inte nu när jag har så mycket jobb. Jaja, jag försöker ignorera det. Jag SKA jobba dessa dagarna.
Snart sticka till jobb. Måste eida!

Haj haj!