Onsdagen den trettionde november.

2011-11-30 KLOCKAN 11:28:57



Ibland kan det gå massvis med dagar och ibland bara någon timme, men oftast blir det i alla fall en gång om dagen jag skriver :) Men nu har jag haft dåliga dagar och känner inte ett dugg för att skriva. Men nu får jag väl ge er en snabbis om vad som har hänt dom senaste dagarna och vad som kommer hända framöver (dock inte alla detajer där).

Den där lilla gåvan jag skulle få av min kära arbetskollega Madde var en lite jul-cupcake som var riktigt mumsig! En riktigt fin gåva, tihi ;)
Annars gick helgen fort. Hyffsat med folk plus att jag jobbade med dom 2 bästa, så då bryr man sig ju inte så mycket om tiden ;)

Lekt med Kitty har jag med gjort. Gratulerar ännu en gång till chefsjobbet på Vero Moda, you go girl ♥ Köpte en liten blomma till henne, för det var hon väl värd :)

     
Hunnit med att umgåts med mamma med rätt mycket. Imorgonbitti klockan 8 ska vi va i Lund, vilket innebär att jag måste gå upp typ 6? Puh. När vi är klara där ska vi vidare till min kära (höhö) hemstad Malmö och besöka min mormor :)

I helgen blir det givetvis partaj, är ju ledig så då måste man ju passa på, haha. Vi ska samlas hemma hos Kitty, alla tjejer ♥ äntligen plus nån pågar tror jag, sen vidare ner till Ladan för att slå klackarna i taket ;)

 

Ja, det var lite update. Mer får ni säkert veta i helgen :) Nu ska jag snart ner och träna, sen träffa min fina Kitty!

Haj och ivaj


 


What have I done?

2011-11-26 KLOCKAN 13:11:05


Då var det lördag igen, och jag ska jobba... MED MADDE :D

Igår stack jag och Kitty till Nova en sväng och strosa runder lite. Med mig hem fick jag min efterlängtade pälskrage, ett riktigt snyggt spetslinne, hudfärgat med dragkedja hela vägen därbak och ett halsband med dödskallar runt om hela. Jättenöjd. Dom hade öppnat ett Ben&Jerrys-stånd där jag och K givetvis smaska i oss ;) Dyrt, men tro mig. Det är värt pengarna!



När vi var framme i Höör stack vi upp till CG en snabbis och handla lite innan jag lämnade av K hemma och jag körde hem. 2-3 avsnitt SATC, mat i magen sen vidare hem till Lövendahl (en jättebra killkompis) som precis flyttat till eget, jättefint. Kaffe och skratt sen vidare till Kitty där hon, Sebbe och Linus befann sig. SÅ mycket skratt har inte en kille fått fram ur mig på LÄNGE, det vill jag lova. Linus har damp, men fy fan vad rolig den killen är alltså, haha. Det behövdes. Riktigt bra kväll!

Ja, vad har har jag gjort för att förtjäna detta? :) Först kommer pappa med en sprillans ny dammsugare och sen skickar min kära arbetskollega att hon har en gåva som väntar tills vi börjar jobba? :D Ja, jag älskar ju överraskningar, men why liksom? :) hihi. Lovely.

Trevlig dag på er!


Antidote

2011-11-25 KLOCKAN 10:51:30


Hello. FREDAG idag, och tro det eller ej.. Jag är minsann ledig. Inget festande idag som förra fredagen så jag mår lika dåligt på jobb imorgon, no no.
Idag ska jag träffa Kitty. Hade velat sticka en sväng till Nova, om jag får upp henne ur bingen. Hon var ute igår med hela Hansa (köpcentrum i Malmö) och festade till det lite. Så ja, jag kan ju lycka till? :)

Har ni hört Swedish house mafias nya låt btw? Antidote? ASBRA! Kan fortfarande inte lägga ut nån länk eftersom ingen visat mig ännu hur man gör :)




Coulda woulda shoulda

2011-11-24 KLOCKAN 11:25:24
Sitter och myser i soffan till "Efter 10" med Malou, som jag älskar :) Intressant program där olika intressanta diskusioner alltid kommer upp. Först nyhetsmorgon och sen Efter 10, det är en bra morgon/förmiddag :)

Igår var det som sagt jobb för min del. Lugn onsdag med favvo-Gunilla :) Tiden gick långsamt men ändå fort eftersom man har grejor att göra ändå.
Tänkte snart hoppa in i duschen. Har precis fått i mig 2 koppar kaffe i vanlig ordning. Sen blir det till att hämta upp min mamma och ta ut henne på lite äventyr :)
1 vecka kvar. Hoppas på att det blir den bästa dagen i mitt liv! ♥

Jo, i tisdags.. Då var jag hemma hos mamma och Kjell i princip hela dagen. Hade fått ett brev, ett sånt brev man får varje månad.. Men säger inte vad för brev, haha. Blev i alla fall överlycklig. Glad som fan och lite i chock. Med ett leende på mina läppar :) Hihi.


Ready, set, go.

2011-11-22 KLOCKAN 17:06:59

Massa lussekatter klara! Fick bara i mig 2 stycken plus massa deg såklart haha (besatt).


Blogga från mobilen, here we go!

2011-11-22 KLOCKAN 14:29:41

Hej hopp godingar!

Befinner mig just nu hemma hos min mamma och väntar på att degen till våra lussekatter ska bli klar. Ska först äta lite paj som vi handla med oss innan :) Sen lär det väl inte bli så mycket mer mat idag med tanke på att jag kommer kränga lussekatter sen ;)

Inga planer ikväll förutom att jag ska hem sen och städa undan lite. Kanske får höra med min fina Kitty vad hon ska göra ikväll. Har ju inte setts sen i förrgår, hihi ;) fina du <3
Imorgon blir det i alla fall jobb som gäller 15-24 (y)

Adjöken


Sunday Bloody Sunday

2011-11-20 KLOCKAN 11:57:49



Hej allesammans. Hur är läget denna förbannade söndag? Bakis? Hur känns det? Själv mår jag prima. Jobbade igår, så det känns ganska så bra att både vara ledig såhär en söndag och inte va bakis :)

I fredags festade vi till det lite. Började kvällen här hos mig med Nils, Robin, Halena och Jonas. Lite frågesport, snack och dricka innan vi begav oss till Kitty. Linus, Sebbe och Micke joinade också sen. Mycket trevlig kväll får jag säga. Blev dock för mycket all in för min del och begav mig hemåt redan vid 1, haha. Dåligt var bara förnamnet när jag vaknade i lördags. FY FASIKEN säger jag. Så bakis har jag inte varit på evigheter. Besökte toan ett antal gånger. Och tanken på att jobba ville jag inte ens tänka på, haha. Men vad gör man? Har sagt innan att jag aldrig ska festa dagen innan jag ska jobba, men det har brutits många många gånger. Började piggna till vid 20 i alla fall, haha. Då hade jag jobbat 5 timmar, och det var kämpigt ;)
Och mycket bättre blev det inte när EN kommer in. Kan man bara inte tänka efter lite? Tydligen inte. Det enda jag kan trösta mig med är att "Du kan stå på tå, men ändå kommer du aldrig upp till min nivå" ;) Jaja, det är ju insidan som räknas, säger dom. Och i detta fallet lär det göra det, haha. Inget grannt.

Ledig idag som sagt. Ska leka lite med lillebror min snart, hihi. Han köpte ny bil igår, eller ja, vinterbil. 740 kombi. Fint skick men måste puttsas upp lite :) Sen ska jag träffa min fis Kitty ♥ Jäkla fin vän det!

 

 


Vilken överraskning!

2011-11-18 KLOCKAN 11:47:09


Tjooosan i trosan. Waddapp?
Här sitter jag i soffan redo för träning. Hivat i mig 2 koppar kaffe för att bli någorlunda piggare. Har haft Robin i luren med denna morgon, som alltid tror det värsta om mig, haha ;) Jaja, go påg. Snackade lite om ikväll då det ska bli lite festligheter med Kitty och en del av pågarna. Ska jobba imorgon, men jag tar det lugnt.. Hoppas jag, haha.
Hursomhelst ska jag snart bege mig ut i detta dassiga, trista och kalla väder. Efter träningen ska jag in på systemet, handla lite och höra med Kitty om hon eventuellt vill bjuda på lite kaffe :)

Häromdagen, eller rättare sagt igår gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra, men jag gjorde det. Kontakta en person jag aldrig ville prata med mer. Men som jag sa, en person är alltid värd en andra chans, och jag har ju saknat henne. Hon blev chockad, men glad att jag hörde av mig :) Kul!

Ha en bra dag!


Min ÄLSKADE vän!

2011-11-16 KLOCKAN 12:17:26


Såja. Imorse åkte Halena till DK för en kort utbildning (gå igenom?) och sedan vidare till Oslo där hon nu ska bo 6 månader. Fick ett flygvärdinnejobb den lilla gottegrisen och ska flyga till bl.a Egypten, Spanien och Portugal. Typiskt att hon måste bo i Norge bara. Kommer att sakna dig MASSOR galning. Ses nästa år ♥












Haha galningar :)
Gammalt foto.




DAMN, it's good.

2011-11-15 KLOCKAN 01:21:26


Bra dag får jag säga. Förutom att jag stängde av alarmet och sov för länge -.- Men hey, jag jobbade till midnatt igår, höhö.

Stack en runda till Halena vid 14 där Sandra också befann sig. Kaffe och massa snack i vanlig ordning. Vid 16 stack jag upp till Boijertz, ett fik här i Höör där jag mötte upp pappsen och lillebror. Ett sent farsdag-firande med god fika (som pappa bjöd på, hihi) och snack ;)
Sen körde jag hem, städade lite och åt innan Kitty tittade in och därefter Halena. Ett sista kvällsmys med H eftersom hon åker till Oslo onsdagmorgon ♥ Gånna miss jo min snygga flygvärdinna, detta klarar du great galning!

När dom hade stuckit satte jag på ett avsnitt av SATC. Och ett till... och ett till.. FAN vad bra det är! Hade kunnat kolla en hel natt asså. Ni som har sett SATC, så är jag en typisk, eller ganska så exakt en Carrie. Besatt av charmiga Big som bara är ett svin, sårar henne om och om igen. Men ändå är han helt underbar?! 
Träffar Aidan som är the perfect man. Alldeles för perfekt så man tröttnar? Otrogen mot A med B. Dumpar A för B, haha. Sikken röra. Jaja, whatever. Hon verkar göra rätt :)

Får väl snart försöka sova, om det går. Med tanke på hur länge jag sov idag, uff.
Träning som står på schemat först imorgonbitti!
Night.


Alla krossade hjärtans dag

2011-11-13 KLOCKAN 12:11:21


Fy fan vad jag är sliten. Hur? Okej att jag jobbade igår, men jag är det precis varje dag. Trött som fan. Börjar bli drygt. Tränar så mycket jag kan men det hjälper inte mycket. Hjälper heller inte med c-vitaminer. Tror inte det hjälper med det där shi sang(?) heller. Öööööö. Får leva med det helt enkelt :)

Hade ju helt glömt bort att det var "alla krossade hjärtans dag" igår. Haha, att det finns liksom?! Jag borde fira det gånger 2, eller fler? Hur firar man en sån dag? Kränga massa onyttigheter och böla för ens förredettingar? Fira att hur svårt det än är att gå vidare kommer man hitta nån så mycket bättre? Orka kärlek. Jag firar alla hjärtans dag med mina fina bästaste vänner och familj ♥ Det är dom som betyder mest.

Idag är det i alla fall en annan speciell dag. Pappornas dag! Tyvärr ska ju jag jobba och får krama och ge en fin present till pappa imorgon :)


Grattis på farsdag gamle man :)







Kvällens avslut.

2011-11-12 KLOCKAN 01:40:03


Yes hello, igen.
En snabbis hos N sen hem en runda innan jag begav mig till mamma och Kjell. Där bjöds det på middag, världens godaste fika, idol och snack.
Hem vid 22 och då fick jag besök av Halena och Kitty minsann. Kollade film, snackade och bara mös. När dom hade kört var jag ju bara tvungen att kolla 2 avsnitt av SATC. Besatt -.-


Fruktsallad med tranbär, banan, äpple, clementin och ananas. På toppen vaniljgrädde och krossad mörk choklad. Ja, MUNORGASM!

Jag fick ju också vara med på bild tyckte jag...





Och givetvis min skatt, mitt hjärta, mitt allt, Dolly! (Haha ser lide äcklad ut, men det är jag ju såklart inte;))


Jaha, det var min lediga dag. Denna helgen är min jobbe-helg, så kommer inte göra nåt mer än att jobba lör-sön 15-24 (y). Trevlig helg, sup och svälj. Höhö hi hi hoho

 

Godnatt!

 

 


11 11 11 11 11

2011-11-11 KLOCKAN 13:50:54



Once in a lifetime... Jaja, GOT IT ;) hihi.

 

Idag är det alltså 11/11 - 11 och 11:11 har redan passerat, haha. Jag har redan hunnit med slas, träning, handlat, fått nåt i magen och duschat :) Är bara ledig idag så då får man passa  på :)
Grannen väckte mig halv 9 av att hon stod och "skrek" på grannen under mig med världens hjällaste(?) röst för han hör dåligt, haha. Sen kunde inte jag somna om helt enkelt. Hade nog inte hunnit med allt detdär heller om jag fortsatt sova. Är INTE en morgonmänniska om man säger som så va :P

 

Ska ut till Nathalie när hon är hemma. Hoppas bara jag har tålamod till att vänta till 16. Är liksom redan rastlös ;P

Eller jo, fördriver nog tiden med några avsnitt av SATC ♥ 

 


Funny mirrors

2011-11-09 KLOCKAN 18:47:36


Nämen HEY! det var ett tag sen. Tappat suget lite ;)

Kan börja med att lördagen blev bra ändå :) Fina vänner, skratt, redbull-vodka, proppfylld present, musik och bla bla bla. Bra helt enkelt.
Sen i söndags har det bara varit slappe, träning, umgås med fina vänner & familj, film och gått bananas med "Funny mirrors" med Kitty och Halena, haha. En app på iphone ni MÅSTE ha. Tro mig, ni kommer få er ett gott skratt :)

Nu sitter jag i soffan i vanlig ordning. Väntar på min fina Emma som snart gör mig sällskap.
Gjorde lite mat innan och det blev DELICIOUS! Matvete, broccoli, zucchini, ungstekt kycklingfilé och en klick creme fraische. Oh looord!

Jobb imorgon. Sen jobbar jag bara lördag också. Farsdag söndag och då ska jag till pappsen :)


Lilla snigel akta dig

2011-11-04 KLOCKAN 01:28:11


Hej hopp gummi snopp. Värker i fötter och rygg. Hur gammal var jag nu igen? Väldans mycket kunder idag så har inte hunnit sitta ner mer än 10 minuter, men kan ju bero på att det är höstlov? Eller vad det heter?

Jaha, kan ju berätta att min helg är totalt förstörd. Hade verkligen sett fram emot detta och hade tagit ledigt. Min enda hela lediga helg denna månad. Känns som att allt är mitt fel, fast det egentligen inte är det?! Står för vad jag sagt och ändrar mig inte. Inte dom andra heller. Just nu känner jag bara för att va själv, helt själv. Lördag? Sitta själv och skåla? Why not. Sålänge jag slipper sura miner. Alkohol och sura miner är ingen bra kombination för mig. Ska inte skriva för mycket, är rädd för att det kommer ut för fula saker ur mitt tänkade då. Är riktigt arg, ledsen och jag vet inte vad!

Jobb imorgon med, sen håller jag som sagt helg. Hoppas att ni får en trevlig sådan!
Adjöken!


Thursday

2011-11-03 KLOCKAN 12:52:54



Precis kommit hem efter ett väldigt kort träningspass. Blev 30 minuter kondition, men bättre än ingenting alls ;)
Har fått i mig lite mat med, ska bara duscha och sen är det jobb som gäller 15-24.

Igår blev en riktig mysdag. Var ju på IKEA där några hundralappar försvann, men nöjd. Fick en jättefin lampa av mamma som jag ska ha i hallen sen på min byrå nångång i framtiden, haha. Mamma försökte köpa en till mig, men jag vill inte ta emot för mycket, höhö ;)
När vi kom hem hängde mamma med mig upp en stund, packade upp och snacka lite innan hon stack hem. Jag åt lite sen kom Kitty och joinade mig. Hon hade med sig pipparkagor och brie. SÅ JÄVLA GOTT!  Massa SATC-avsnitt och sen kom även Halena. Fina ni ♥

 

 


Wednesday

2011-11-02 KLOCKAN 08:56:27


Vad gör jag uppe nu? När jag är ledig? Dolly väckte mig halv 8 och jag har varit vaken sen dess. Låg och drog mig till ca kvart över då jag gick upp :) Satte på kaffe i vanlig ordning och nu sitter jag här i soffan och kollar nyhetsmorgon. Dom har precis snackat om höstdepression-intressant.

Igår var en skön dag. Hann städa och ha mig innan jag gick till jobb. Blev bara ett par timmar, hemma redan vid 18 igen då jag åt lite. Vid 20 tiden stack jag och Emma och tränade kondition + styrka. Riktigt skönt! Blir även ett pass ikväll.

Tänkte snart göra mig iordning. IKEA alldeles strax :) shooho!


Abso-fucking-lutely

2011-11-01 KLOCKAN 12:20:31


Hallå snyggingar!
Igår blev en riktigt slöe-dag. Jag var ledig och gjorde typ nada, kändes det som. Stack en runda till Emma och drack kaffe och snackade en massa. Sen skulle hon göra sig iordning för the big night med Rihanna ;) som tyvärr inte blev av, det blev inställt! Fy fan! Stackars.
Jag körde och gjorde några ärenden sen hem. Kitty joinade också, sen kom lillebror och hjälpe mig med en sak. Nu håller jag tummar och tår. Jag och Kitty körde sedan och handla lite mat, hyrde film och stack hem till mig igen. Sen kom även en Halena. Körde hem K och vi hämtade världens bästa box; Sex and the city :D Så nu blir det att glo alla säsonger igen :P luv.

Idag blir det ett kort pass av jobb och senare ikväll träning med Emma. Får blir ett hårt sådant med tanke på vad man både ätit i helgen och igår ;)

Och imorgon IKEA med min mammsi :) <3

Heej