God förmiddag mitt herrskap!

2011-08-31 KLOCKAN 10:32:38


Hoppas att allt är bra denna ljuvlga onsdag, höhö -.-
Inte alls kul att gå hemma och ha semester när alla andra jobbar. Vill jobba!

I måndagskväll blev det att jag stack till mamma och Kjell en runda. Blev bjuden på mat, fika och snack ♥ Lillebror joina också de sista 30 minuterna innan jag körde. Brände 3 stycken filmer till till mig. Körde hem, efter en stund kom Per och höll mig sällskap till en film :)

När vi vaknade igår var egentligen planerna att vi skulle till IKEA, men hoppade det och tog en runda till E-town istället ;) Var inne på nyöppnade Willy's och även en runda inne på Ö&B.
Lämnade av P, lite chill innan jag fick ettäkla konstigt ryck...
Gjorde en stor grönsakspaj och efter det bakade jag?! Alla som känner mig vet att jag hatar verkligen att baka, haha. Bjöd hit Emma, och hur gott var det? SUPERGOTT! Mina kladdkakemuffins var faktiskt en jäkla munorgasm!
Vi satte på en film till fikat, "Ghost". Den är så bra :)
Tjo och tjim innan Per tittade in. (haha det rimmade) sen stack Emma, haha. Inte för att han kom utan att det klockan var rätt mycket och Emma ville hem och så, och så, och så :D
När lille P hade stuckit deckade jag i princip direkt...

Snart ska jag köra och köpa bullar och invadera Pers stuga :)


Vid din sida.

2011-08-29 KLOCKAN 17:06:23


Hej allihopa everybody.
Sorry, var ett tag sen. Har inte haft lust att skriva nåt inlägg. Har inte haft något kul att berätta. Bara tråkigheter.

Förra veckan fick jag reda på nåt som jag absolut inte ville höra. Ville bara gå under jorden. Åt inte. Solglasögon på. Tårar. Depp. And so on..
Per, som jag var hos den dagen fick tvinga i mig kräftor och vitlöksbröd på kvällen. Jättegott, men ingen matlust alls.
Tyvärr vill jag inte skriva ut i bloggen vad det är, ännu. Mina närmsta vet, och dom stöttar mig såklart till 100% ♥

Det enda roliga som hände förra veckan var helgen. Lördags; Förfest hos Emma med en jäkla drös för att sedan bege oss ner till Ladan, som hade premiär ;) Det roligaste var att vi stod på en lista, så när vi kom i skulle vi säga vårt fullständiga namn haha. Hade riktigt kul. Massa roliga folk och massa dans :)

Igår blev det slappe med tjejerna. Thaimat, cheddar-popcorn, godis, 2 filmer (som sög balle), skratt, skratt och skratt. Underbart!
När dom hade stuckit kom P som höll mig sällskap. Sov även över, för det blev sent.
Tänkte vi skulle gå upp tidigt, men nej. Jag sov till halv 11 och P till 13, haha. Jaja, jag gjorde i alla fall frulle till oss innan vi begav oss till Tyringe och glodde på föreningscentralen.
Nu är jag hemma, precis ätit. Tänkte städa nu!

Hej

Lovely as HELL

2011-08-24 KLOCKAN 11:02:50



Haha älska bilden. Allt gick så fort där :P Vill ju inte att man ska stå och posa heller, så det fick bli detta fina foto när vi hämtar Emma igår i Hyllie ♥ Så glad!

På hemmaplan igen blev det kaffe och snack hemma hos mig med henne och Halena till 2 ca. Myspys!

Ska träffas även idag :* weee!


Godmiddag!

2011-08-23 KLOCKAN 12:12:21



Precis fått lite mat i magen. Planerna jag hade sprack, så vad göra nu? Känner mig ovanligt rastlös. Måste ut i det härliga höstvädret. Få tag på nån vänlig själ som bjuder på kaffe och snack? But WHO? -.-

Inga goda nyheter igår. Jag håller tummarna för att detta kommer gå bra. Jag är vid din sida, varje dag. Kommer ringa dig, varje dag ♥

 

Efter vi kom hem från Lund igår stack jag först upp och dammsuga en snabbis. Sen kom mamma igen, satte på kaffe och började fixa i mina vitrinskåp. Fan vad svårt det är, hur man vill ha det i dom liksom. Kjell kom också en runda lite senare. Nu är här riktigt tjusigt må jag säga ;)

När dom hade stuckit fick jag äta lite, det var inte gott! Hatar att inte förbereda och jag hatar när det är helt tomt i kylen -.- längtar till torsdag då det är löning :D kan man fylla på lite!

Vid 18 snåret kom Per och hjälpte mig med att sätta upp en grej till sladdarna vid tvn, tjusigt :) Mer kaffe och snack innan vi stack bort till mamma och Kjell där det blev MER snack, kaffe och glass :)

Hemma igen blev det bara slas i soffan innan det blev sängen!

 

 


SEMESTER!

2011-08-22 KLOCKAN 09:18:34


Ibland kan jag bli så jävla arg så jag bara vill slå i sönder närmsta sak, typ. Men jag vet (för det hänt innan) att det inte blir bättre för det. Lika bra att låta bli.

Segt på jobb igår, men mådde ändå bättre än dom andra 2 dagarna plus att jag jobbade med Madde :)
Att EN kund kan förstöra hela ens dag är INTE omöjligt. Igår klagade en kund på typ, ja.. Ingenting? NADA! Absolut nåt han hade kunnat komma in och säga till om DÅ och inte SEN. Som vi hade kunnat fixat DÅ utan att få en löjlig utskällning. Stackare, han hade nog haft en dålig dag. FUL var han kärring med som bara skulle stå och hålla med, yäärk på sånna!

Nog med det :) Precis duschat. Inte så lätt att komma upp idag. Sov riktigt kasst inatt -.- Men upp kom jag, fått duschat och nu sitter jag här och chillar i soffan med nästan nybryggt kaffe. Snart bege sig in till Lund. Och jag håller tummarna ♥





Just det, har ju mini-semester nu på ca 2 veckor. riktigt nice, men känner att jag redan vill jobba :P hoho! Längtar iaf till EMMA, SOM KOMMER HEM IDAG? INATT? IMORGON? Haha :) OCh till helgen förstås ;)

Slow down fast

2011-08-21 KLOCKAN 00:51:57



Hej galningar, allt väl?
Började må kass igårkväll, trodde det skulle gå över idag, men icke. Varit seg hela kvällen på jobb :( Men nu är jag äntligen hemma, i min säng. Hoppas på att tiden går fort imorgon med. Sen har jag ju för bövulen mini-semester på ca 2 veckor, hur nice? ;)

Hade en kund i eftermiddags/kväll. Han luktade inte gott. Han luktade get. Det intressanta med detta är att den lukten sitter FORTFARANDE kvar i min näsa. Det är liksom inte nice. Känslig mot lukter, sånna man får stå ut med dagligen på jobb -.- Svett, dålig andedräkt, fotsvett, stall och... get. usch.

Godnatt.

What goes around comes around

2011-08-19 KLOCKAN 12:51:25



Jag är besviken på vädret. Vilken skitsommar vi fick! Hösten är redan här, med sitt hemska regnväder! Stranden 3 gånger är liksom inte okej. Hej solarium?

Min gårdag, eller kväll spenderades hos mamma och Kjell. Bjöds på mat och fika i vanlig ordning. Kom hem ganska så sent men blev ändå chill härhemma i soffan innan jag la mig. Tror jag somnade redan vid 1?! Tidigt när det gäller mig ;)
Blir jobb ikväll, imorgonkväll och söndagkväll. Min 5e helg SEN är jag ledig 3 helger framåt :D Nästa helg blir det såklart lite jöög. Var vet vi inte ännu, men sånt brukar ju lösa sig. Sen både 1a och 2a helgen i september är planerad. Första är hemlig så den håller jag tyst om ;) 2a helgen, den 10e... Ja, vad händer då? JO, JAG FYLLER ÅR :D Då blir det ännu mer partaj! Tänkte bjuda hem mina närmsta på lite fest. Bästa presenten är ju att fira sin födelsedag med dom nära och kära ;)

Nästa vecka kommer min finaste Emma hem ♥ Som jag längtat efter dig Dååååffy! Ska bli riktigt skönt att ha dig hemma igen min skatt.

 




Skänker en tanke till dig. Jag känner inte dig så väl. Har träffat dig nån enstaka gång på fest eller som kund. Du verkar vara en kär tös som kommer klara detta galant! Jag håller tummar och tår!

KÄMPA!

 

 

 

 


Excuse me.

2011-08-18 KLOCKAN 16:45:55


OopsEY.. Ett tag sen sist ;)

Bara så att alla vet är mina vitrinskåp KLARA! Det tog TID. Men fan vad bra det blev! Målade både i måndags och tisdags. Efter jag målat i tisdags stack jag ut till Enevången och hälsade på. Träffade även mina sötnötar Elin, Hanna, lilla Isak och Sessan :) Dom får en att ha humöret på topp precis hela tiden. Isak har ju blivit megastor, massa av energi :)
sen stack jag hem, för jag började bli hungrig. Nån timme senare fick jag besök av Halena som var här sen hela kvällen.

Igår begav sig jag och mamma oss till Malmö, bl.a kolla på fågel till storebror, luncha (thai :D) och sist men inte minst hälsade på mormor :) På väg hem tog vi även en runda in till Hörby, till storebror och sa hej.
När jag kom hem fick jag ta nån macka eftersom det var flera timmar sen i hade ätit^^ Lillebror kom med 6 st nybrända filmer som jag och Halena kollade på sen. Eller, vi hann med 2. "Bad teacher" och "Hopp". Inte nåt att rekommendera nån av dom faktiskt :)

Idag har jag jobbat. Kom hem lite över 15, direkt in i duschen och nu sitter jag här, precis fått i mig lite mat. Får se vad kvällen har att erbjuda!

Adjö

Dry your eyes mate

2011-08-15 KLOCKAN 23:49:41


Hallå allihopa everybody!
Haft en förvånadsvärt bra dag idag. Fått mycket gjort. Vid halv 10 kom glasmästaren och snodde mitt söndriga fönster, medan han var iväg gjorde jag mig kvickt iordning. Han kom tillbaka med ett helt. Jag stack upp till CG och handla smått och gott. Ner till Café frosta och luncha med Kjell. Hem till mig och satte upp vitrinskåpen. Ner tills Kjells lager och måla luckorna. lillebror hämtade upp mig. Hämtade dvd-skivor så han kan bränna massa filmer till mig. Jag dammsugade plus städade kattlådan. Åt. Sen kom P på besök, och var här resten utav kvällen. Massa snack och kaffe :)

Min dag! Hoppas er varit lika bra ^^,


Snart SKYPEDATE med MILAN :D :D ♥

Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal.

2011-08-15 KLOCKAN 10:22:14


Blv en riktig myskväl hemma hos K & M igår :) Bjöds på hemmalagad thaimat sedan fika och chill i soffan. Fick en present till, sån grej i stål man drar ner i håret? Eller nåt? Ni fattar? ;) Ska typ lindra bl.a stress. Man får obehagliga men ändå härliga rysningar^^, Fick även massage av mamma, hur nice? Hon är ju utbildad taktilmassör, men det gillar inte jag. Jag vill ha ordentlig, ha. Så det fick jag! Fick även en tidning :D

Idag är jag LEDIG! Men vad göra i detta urtrista regnväder? Glasmästaren var här nästan precis och snodde mitt fönster, som nu är på lagning ;)

Later!

Nu är ju jag långledig!

2011-08-14 KLOCKAN 17:27:31


Igår när jag kom hem från jobb deckade jag såklart i soffan direkt. Dock bara en halvtimme, men jag ville inte somna! Satte på en film, sen blev jag ju rastlös sådär vid 19 tiden. Kom då på att jag inte ätit på hela dagen (förutom en bulle till frukost) (y) så jag ringde lillebror och vi körde och hämta mat, mums! Chill i soffan till 21 innan jag begav mig hem till mamma och Kjell. Dom kom ju hem igår :D Hann sätta på kaffe, tända ljus och fixa till lite innan dom kom in genom dörren :) Fick lite presenter plus egentligen en till, men den fick vänta tills min födelsedag, crap^^ Sen blev det bara mys i soffan innan jag stack hem igen, skulle ju upp imorse igen.


Fick en klocka
Duktigt nyfiken på vad den stora paketen var ^^,

Idag gick det riktigt bra på jobb. Tiden gick fort, många kunder, TREVLIGA kunder för den delen. Fick beröm av 2 st kunder på mindre än en timme, det ni ;) Inte vilka kommentarer somhelst. Dom värmde. Och jag blev ännu gladare :)

När jag kom hem lite över 15, slängde jag först i tvätt, därefter direkt in i duschen, diskat och bara sprungit och pillat lite härhemma. Får INTE somna nu när jag sitter stilla. Känner att ögonen är trötta as hell.

Har många dagars vila nu. Hela 4 dagars ledighet. På det igen på fredag!
Hem till mamma och Kjell även ikväll :*


Upp och ner, ner och upp.

2011-08-12 KLOCKAN 13:06:12



Rent och fräscht. Det gillas. Tänkte överraska mamma och Kjell till dom kommer hem. Var därhemma igår och städade. Det är inte lillebror så jevla bra på precis ;) Hihi. Ska dit en runda även imorgon och kolla läget. På söndag kommer dom hem ♥

När jag kom hem igen började jag fixa härhemma. Såg precis när jag kom in genom dörren att mina foton på ligan hade kommit. Satte in det i ramar, ååh så fint det blev. Ska bara komma på ett ställe att sätta upp dom på :)

 



Hängde upp mina stenhjärtan i fönstren, fick ju äntligen tag på fina snören^^, Blev tjusigt det med.

Runt 18 kom lillebror. Då hade jag maten framdukad ;) Blev även en film på det!
Han stack igen när filmen var slut. Jag satte på kaffe, sen blev det filmmys igen ;)

Snart jobb, 15-24. Får väl asa mig in i badrummet och fräscha upp mig.
Trevlig dag/kväll damer och herrar!


Boo-Yaa!

2011-08-11 KLOCKAN 10:34:47


Godförmiddag mina vänner.
Tackar H för hon först väckte mig 8, sen vid 9 (y) Kom jag upp. Gulle ;) Är ju liksom inte så svår att väcka precis ^^, Plus att det är skönt att komma upp, annars hade jag sovit till iaf 10.. Men det är jag ändå väl värd med tanke på att jag jobbade igår ;)
Jobbade med Madde :* Skitkul att det äntligen var vi, men fy fan vad tiden gick sakta :/ Märker att turisterna, eller dom flesta åkt hem.. Riktigt lugnt..

 

Söta Madde-klen :)

Idag är jag ledig, igen :D Måste vila upp för ännu en helg. Min 4e helg i rad sen har jag bara en kvar (y) Det enda jag har planerat idag är att åka till mamma och Kjell och kolla så allt är i sin ordning där. Lillebror passar ju huset nu när dom är iväg, men han är inte så bra på att städa och hålla koll på katten, hihi ;)



.

2011-08-11 KLOCKAN 00:58:02

 

 

gråt dina tårar, dom kommer ändå torka
såren läker bit för bit, ta tag och orka
gå vidare, för kärleken gör ont
utan varandra så känns allt tomt.



Nattugglorsmuppar

2011-08-10 KLOCKAN 12:29:47


Tss :) Igår vid 22-snåret kom min fina Halena. Innan dess hade hon skrivit på FB att hon hade världens tråkigaste tisdagskväll. Så jag tänkte muntra upp henne lite...


Tända ljus, film, cocos-te, mackor och chokladpudding.
Gissa vem som blev jätteglad? :)
Hon stack igen vid halv 2, och då var det väl så dags att gå och lägga sig ;)

Idag blir det jobb, 15-24 med Madde :D Wohoo!
Ha en superbra dag godingar!


Skånes Djurparks-dag

2011-08-09 KLOCKAN 21:41:59


Hej alla godingar. Waddapp?

Klarade mig igenom gårdagen galant. Dagen gick fort och det var mycket folk.
Efter jobb stack jag först och handlade en blomma, till storebror som fyllde 35 igår, som sagt. Hem, vaska av mig lite, bytade om, chill i soffan innan lillebror kom. Han fick hjälpa mig att bära eftersom jag skulle ha min älskade Dolly med mig till Hörby :) Hemma hos storebror bjöds det på smörgåstårta, mys och snack :)
Jag och lillebror körde vid 20 tiden igen för att bege oss till Röstånga för att hämta en sak till hans bil. Resultatet av den grejen blev kanon ;) Bara slas resten utav kvällen sen.

Idag hade jag och Halena beslutsångest om vad vi skulle göra. Slutade med en dag på Skånes djurpark :P Riktigt mysigt. Gick där i ca 2 timmar plus att vi fikade och lekte med våra iphones, haha.










Nu blir väl det snart mys, resten utav kvällen med denna hetingen, igen ;)



Vaken långt innan tuppen!

2011-08-08 KLOCKAN 05:08:51



Ni vet när det svider i ögonen så trött man är? Precis så är det nu. Hade varit underbart att gå in och lägga sig igen ;) Halv 5 har jag aldrig gått upp innan, men det gick.

Sen vill jag även säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN STOREBROR
Jag slutar klockan 15 idag. Så då blir det först och främst iväg och handla, hem och byta om, vänta på när lillebror slutar jobb sen till Hörby och kränga smörgåstårta! :)


Gammal bild, 2006. Jag, storebror och lillebror


Hallå där borta?

2011-08-07 KLOCKAN 01:05:12



Jag saknar dig. Jag saknar dig som FAN! Redan efter första dagen faktiskt. Bara en person som ska ta åt sig just nu (fast jag saknar nån till, ha), Emma min FINA EMMA! Du lever säkert loppan nere i Sunny. Världens roligaste bartenderjobb maby? :) Hihi. Jag längtar tills du är på hemmaplan igen Dåååffy ♥

 


JAG ÄLSKAR DIG!

Och om ca 1-1,5 månad är Emilia raring också på hemmaplan ♥ Fan vad 1 år går fort!

 


Honney :*

Så var det med det. Jobbat ikväll. Riktigt drygt att folk lyckas komma på i typ sista minuten att dom behöver nåt. Alltid proppat med kunder innan vi ska stänga, typ.
En kväll till, dags-pass på måndag (y) Sen ledig en dag :D


Tidsfördriv?

2011-08-05 KLOCKAN 12:37:19






Vilka är dina favoritpar skor?
Hmm, mina converse :) Kan man ha till ALLT!

När drack du alkohol senast?
I tisdags.

Har du lugg?
Nope :)

Vill du ha barn?
Absolut ingenting som jag längtar efter. Men någon gång kommer det väl ploppa ut något sånt.

Borde man röka på pubar?
I Sverige, nej. Känns fräschast utan all rök. Men utomlands är det precis som att det hör till på något sätt..

Är du stolt över ditt liv?
Finns mycket jag missat, som jag borde ha gjort. Men det är väl aldrig försent för nåt?!

Vilken låt lyssnade du på senast?
The black eyed peas - don't stop the party ♥

Vilken stad vill du åka till i skrivande stund?
hmm.. NYC

Vad kostar det du har på dig?
Hmm mina favvomjukisbyxor gick nog på 600 :-. Tröjan vete fan, det är lillebrors;P

Vad gör du om ett år?
Hmm vill inte ens tänka dit, framåt. Får lite panik då :)

Det dyraste du äger?
Ett diamant-armband, som jag fick på min student. Har haft det en gång på mig. Vågar inte ha det närsom precis ;P

Favoritpålägg?
Kalkonpastrami!

Vad åt du senast?
Mackor :D

Vad drack du senast?
Kaffe

Har du mycket kläder?
För mycket, men ändå ingenting?! :)

Vad ska dina barn heta?
Haha hmm. Har alltid sagt att får jag en tjej ska den heta Isabell :)

När spydde du senast?
Oj det minns jag inte.

Vad är helgens planer?
Blir jobb hela helgen för min del (y)


Dricker du mycket kaffe?
Haha ja. Kaffoman ;P

Vilken skräpmat äter du helst?
Usch, pizza och sånt mög är ju gaanska så fint när man är bakis. Men thai klår nog allt ;)

Tycker du om att mysa?
Beror på med vem :)

Har du gjort något galet på sistone?
Inget jag minns. Är typ alltid litt smågalen ;)

Vad drömde du inatt?
Inget jag minns :)

Vilka ställe har du bott?
Malmö & Höör.

Vem pratade du i telefon med senast?
Mammma

Vad längtar du tills just nu?
Oj. Hum. Längtar givetsvis till både Emilia och Emma är på hemmaplan igen ♥ Då blir det PARTAJ! Annars vetifan faktiskt.


Bloggar du om fem år?
Har jag ingen aning om. Men det är nog inte omöjligt.. Gillar att skriva av mig, och tycker det är sjukt kul att kunna gå tillbaka och läsa om vad man gjort.

Säg något romantiskt du varit med om?
Oj, hmm. Tror inte jag har varit med om nåt riktigt romantiskt. Minns inget iaf :/

Vilket är ditt favoritchoklad?
Dajm, coco och bounty :D

Hur tror du att folk på stan uppfattar dig?
Ingen aning. Många har sagt till mig att deras första intryck av mig var att jag skulle vara kaxig och bitchig, något jag absolut inte är när man känner mig!

Hur är du som person?
Älskar att skratta. Har dålig/torr humor. Kan vara seg med att få saker gjorda. Självständig. Önskar min familj och mina vänner det allra bästa. Envis. Hatar när saker tar lång tid. Tror ofta att jag har rätt. Kan ta ut min ilska på fel personer. Väluppfostrad. Glad.

Hur gammal blir du på din nästa födelsedag?
21? Nästa med? Och nästa.. and so on.. (egentligen är det 24 detta året :/ och snart ;D)

Har du blivit tagen av polisen någon gång? Varför?
Kan säga så mycket som att jag var ung & dum. Resten behöver inte hela världen veta ;)

Vad åt du till middag senast?
Pasta nere på Preem

Läser du någon bok just nu?
Nope. Men man borde väl börja läsa lite mer så man blir lite allmänbildad, som mamma säger ;)

Hamnade du ofta i trubbel för att prata på lektionerna?
Ja jo. Inte så mycket prat kanske. Har alltid varit en liten skrattmaja. Och var det sånna tillfällen man var TVUNGEN att va tyst, kunde jag såklart inte va det. Men, i love it! Är lite småfnissig ännu ;P

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Inte det minsta faktiskt. Men man skulle faktiskt blivit noggrannare med varifrån man köper kött, kyckling, fisk, ägg och sånt.

Är du kär?
Assåe, nej? Fan vad jag tänker nu... Huum. Kommer liksom inte på nåt svar. Hade typ nåt utav mina 2 största kärlekar kommit och sagt att dom älska mig, och ville ha mig hade jag sagt att jag var kär, haha. Eller jag vetinte!!!! PASS på den frågan. Kommer inte på nåt bra svar ;)


1 år?

2011-08-05 KLOCKAN 12:05:58


Det går fort, för fort! Ibland när jag ser t.ex foto tänker jag; Vafan? Är det redan 1 år sen? Sjukt läskigt.
Emilia åkte för snart 1 år sen? 1 år sen Lisa också va i USA? 1 år sen jag blev blondie igen :P Jaja, tiden går fort, det är väl bara till att acceptera.

Idag blir det jobb igen.
Adjö

3 underbara dagar

2011-08-04 KLOCKAN 11:41:12


Har vilat upp mig ordentligt dessa 3 dagarna jag varit ledig. Har inte hunnit sitta vid datorn ens för det har varit helt underbart väder! Sommaren kom igen..
Umgåts med vänner och familj, Lomma beach, poolhäng (är en kräfta nu!) druckit gott, kollat film och bara njutit! Har även fått fixat med iphonen nu så den fungerar utmärkt. Tackar P för det.

Nu har jag 4 kvällars jobb framför mig, måndag blir det dags-pass sen fyller även min storebror 35 :) Så ska dit direkt efter jobb på måndag och fira honom :)

Ha en bra dag!


Fick sätta mig i skuggan igår. Grillade nästan isönder köttet ;)