V a l b o r g

2011-04-30 KLOCKAN 10:53:29


Önskar SWE en trevlig valborgsmässoafton!

Själv ska man jobba och stå i till 24 inatt ;) Faktiskt är det riktigt gött! Händer aldrig något på Valborg ändå. Minns för 5 år sen, exakt idag, när jag fick mitt fula ärr på min fot. Hade ett utbrott på en viss person, så jag fick ett sånt där utbrottsryck i foten, sparkar under sätet i en bil jag satt i där det låg en metallgrej. Ja, ärret är inte fint idag :) Skulle egentligen sys, men jag kom försent och hade fullt med bakterier i detta hemska sår, så fick antibiotika i 10 dagar istället. Ärret är i alla fall ett minne av mitt livs kärlek, haha :) ♥ Tänk när jag är 80 år, om jag nu blir så gammal. Då kommer jag minnas han, the love of my life^^




Proppat med folk!

2011-04-30 KLOCKAN 00:37:57


Tiden har bara rusat iväg. Riktigt nice. Dock lite småirriterad när man inte hinner med vad man ska ;P Men, gilla stress!

På det igen imorgon!


The Royal Wedding

2011-04-29 KLOCKAN 11:09:11


Helt rätt och riktigt. Jag sitter och häckar framför tvn och kollar det kungliga bröllopet i London :) Tycker det är så vackert med bröllop! Speciellt kungligt. Så mycket fina klänningar, häftiga hattar och snygga skor att titta på ;) Många kändisar med, bl.a Herr och fru Beckham som är så tjusiga så!

Men här kan jag inte sitta länge till. Innan jobb måste jag hinna med dammsugning, torka golv, duscha och kanske få en Sandra på besök som jag skulle hjälpa med en sak!


Gran Canaria, Memories.

2011-04-29 KLOCKAN 10:26:25


Lolla och Lisa på vift 2oo6 :) ♥














Honungsvann & BB

2011-04-28 KLOCKAN 22:27:57


Köpte hemmagjord honung hos en vän till mamma på vägen hem. Dom hade bin hemma, häftigt :P Har kännt mig lite halvkass hela dagen, så jag kokade upp vatten med lite honung. Känner att där är en förkylning eller något dylikt på väg, röv! Då är honungsvann perfa!

Heldag i Malmö hos mormor idag med mammsen ♥ Befann oss där vid 13. Fika då, såklart innan jag och mormor begav oss till ICA MAXI som jag är besatt av och handla lite medan mamma planterade blommor till mormor :P Senare framåt kvällen blev det fika igen innan vi körde hemåt. Först in om mammas vän i Löberöd då innan jag kom hem. Sedan dess har jag kollat Dum och dummare plus att jag hade Cornelia på snabbvisit. Nu är det BB som gäller :)

Adjö farväl

2011-04-28 KLOCKAN 10:03:00


Gick bra på jobb igår. Tiden gick snabbt, fast det anade jag redan ;) När jag hade slutat 24 stack jag hem, gjorde vad jag brukar, la mig i sängen med datorn och satte på BB avsnittet från igår. Besatt.

Idag skulle jag upp 8. Men det gick inte så bra va. Med tanke på att jag ALLTID somnar vid halv 2-2 så kan jag ligga och sova till 10 så jag får mina 8 timmar. Gick hursomhelst upp halv 10 :P La i 2 tvättar, upp i lägenheten igen, kollar på nyheterna, dricker kaffe, snart ner och ta tvätten igen. Måste skynda mig för min söta mamma ska till Malmö idag till min söta mormor, och jag vill såklart med! Får se om jag hinner :)


Hade btw fin dröm inatt IGEN. Tyder detta på något? Som det brukar göra? We will see.

Ängel

2011-04-27 KLOCKAN 10:27:02


Vaknade flera gånger inatt av att jag svettades. En sekund kändes det som det stod någon brevid. Och det gjorde det säkert med, en snäll sådan :)

Ännu en dag med sol och jobb. Perfekt! Turister börja trilla in mer och mer i SWE. Jag gillart! Tiden bara rusar iväg. Nu har vi börjat med mjukglass med. Jag kan ju göra mjukglass, men INTE MED DEN! Åhh. Den bara smäller och har sig. Hatar den :)

Önskar er en underbar dag!


What a day

2011-04-26 KLOCKAN 18:17:26


Ska erkänna att jag klagat lite på värmen idag :P Sinnessjukt varmt! Har suttit på Halena balkong och stekt och läst lite! Maria och sötnötarna Liam och Nelly kom också en runda och sa hej. Sötaste! Efter en stund begav jag och Halena oss till outleten här i Höör, uppe vid CG. Asså GUD vad fina grejor. Man vill bara plocka på sig allt. Lagom priser med. Får vänta med att "storhandla" där till jag får mina pengar^^ Fick i alla fall med mig en lykta som man hänger i fönstret (besatt av ljus och lyktor), ljus till toan och en superduper god lotion :)

Precis slängt i mig lite mat. Helt off nu.

Hej sålänge




Vila i frid!

FY FAN!

2011-04-26 KLOCKAN 10:21:42


Har ingen större fobi för spindlar, men denna bilden är riktigt vidrig!!


If you start to miss me, remember, i didnt walk away, you let me go...

2011-04-26 KLOCKAN 00:49:54
.

Hälften av helan

2011-04-26 KLOCKAN 00:18:49


Jodå. Min kväll avslutades med bästa! Kitty och Cornelia hämtade upp mig vid 21 för att köra ner och handla lite onyttigheter. Hemma hade jag laddat med kaffe och mys ;) Halena joinade också när hon slutade. Kollade BB, snackade och kollade lite på en film efter BB.

Nu ligger jag i sängen. Är såklart inte trött. Har åter igen kollat på en OnePiece, som var billigare än dom andra jag kollat på. Blir nog en sådan när jag har tillräckligt med pengar^^ Kan tänka mig att det är värt varendra krona. Har ju testat en innan och jag blev förälskad direkt!



Sluta aldrig hoppas

Sluta aldrig be

Sluta aldrig drömma

Under kan ju ske?

 

 

 

Sweet dreams :)


Skanör/Falsterbo

2011-04-25 KLOCKAN 19:39:23


Har haft en riktig lillebror-dag idag :) Började med att vi tog min bil vid 12 för att köra ner till Skanör/Falsterbo för att hämta en bil som han hittade idag på blocket. Där ska jag bannemaj bo en dag, Skanör/Falsterbo! Riktigt nice nu när det är så nice väder ;) Bara njöt av havslukten, haha. Bilen var också i toppskick! Passat, precis sån jag vill ha. Han gjorde ett jäkla köp där. Damn! :) På vägen hem blev vi hungriga. Körde in om Burlöv och åt dagens där. Hemma i Höör igen vid 17 körde vi först och tvätta av bilen, sen körde vi vidare till Matti en sväng och visade upp pärlan och därefter Danne där det var lite folk. Hemma vid 18.30. Var hungrig igen, gjorde pasta med köttfärssås, lillebror joina också :) Han körde precis, jag slasar i soffan, vilket jag tänkt göra hela kvällen. Kanske går ut en runda ikväll nu efter påskhelgen! Har krängt alldeles för mycket :)


Rodney Madde o Katerina

2011-04-25 KLOCKAN 10:46:24


Haha asså tro att Rodney skulle åka ut igår då? Var BOMBSÄKER på att fule-Madde skulle åka, vilket nog många var. Men så åker Rodney. Han var ju äcklig och så men man fick ju en liten chock när dom sa Rodney^^ Tror det är nåt lurt, haha.

Vädret håller i sig. Man blir så himla glad :)


Gossip girl

2011-04-24 KLOCKAN 23:52:25


En sak till jag måste köpa när jag får skatten. Alla säsonger av Gossip girl :D Det enda jag varit besatt utav på tvn! Vill ha mina pengar nu nu nu, så man kan unna sig lite och må bra ;)



Hela tjocka släkten

2011-04-24 KLOCKAN 18:58:42


Först och främst vill jag tacka bästaste ligan för igår! Hade riktigt ball. Ni är bäst ♥

Vaknade "tidigt" idag. Gick upp redan vid halv 10. Mådde sådär, lite huvudvärk och ögonen hängde ner till tårna, typ. Åt lite innan jag gjorde mig iordning och stack hem till mamma och Kjell där mormor, storebror och lillebror befann sig. Lite snack ute i trädgården innan vi gick in och åt. Så in i helvetes gott :) Riktig söndags-husmanskost, ha. Kalkon, kokt potatis, brunsås, morötter och gelé :) Efter maten tittade Per och Conny in som var ute och skajtade, haha. Sen blev det fika med påsktårta och kaffe^^ Mätt och belåten! Blev även en snabb runda ut till pappa med lillebror och snackade lite. Nu är jag hemma, har inte riktigt bestämt mig vad jag känner för att göra ikväll :)

Kram och puss

A L L I N

2011-04-23 KLOCKAN 16:33:26


Då kör vi ;)

SKÅL MADDORS!




Yes hello

2011-04-23 KLOCKAN 13:07:52


Fantastiskt väder även idag! Bara april och vi har redan sommar ;) Vågar dock inte steka i solen idag då jag fått solplidor, uuh!
Ska snart ut och dra på med turbon, haha! Lite förberedelser inför kvällen då det blir party med älskade ligan! Ska bara vänta på söta Cornelia ♥




Kitty Lolla Emma Cornelia Sandra Halena och några till^^ LOVELY!












Kommer fattas en. Lisa. Min älskade :* Hon gottar sig i Påarp!


Turbo

2011-04-22 KLOCKAN 21:30:04


Jag måste skryta med att jag precis kört turbo. Helt underbart, haha! Vill bara ha en bil nu med bra drag! Speciellt kul när man drar på och det kommer ett "pysljud" :D Baaaaara så att ni vet!

Blev en väldigt lugn fredag annars. Är redan hemma. Har myst ner mig i soffan. Men imorgon blir det bannemaj ALL IN!!!



Underbara Fredag

2011-04-22 KLOCKAN 17:25:06


Lätt den bästa fredagen på väldigt länge. Stack ut till Johan & Sandra vid 12-13. Satt först där ute på trädäcket och snacka och drack kaffe. Sen blev det lite jubb ;) Jag fick ta hoven och börja städa poolen från alla löv och massa annat skit som låg där i medan J&S städade ute i förrådet. Bra träning för armarna vill jag lova. Bra jobbat, haha. Efter nästan 2 timmar blev det bara slas i solen. La på lite extra bränna ;) Men fan vad det kliar nu, damn!

Nu är jag hemma. Stekte upp ett par pannkakor. Riktigt längesen och riktigt DELISIOUS! Ska snart bege mig ut igen till J&S i mysiga Röingeborg för kubb och så ;)


Bild från förra året när vi var hos Lövendahl.
Jag Sandra Matti Johan Lövendahl Eric och Emil :)

Adjö

Schteek

2011-04-22 KLOCKAN 11:50:56


Steka steka SCHTEEK!
Vädret är ju helt lovely! Det är nästan på sommar med denna värmen vi har i Skåne :) Dom gräver fram poolen nu hemma hos J&S efter att ha gömt sig under hela vintern. Tänkte våldgästa dom nu :P Kasst att sitta i en lägenhet med ingen sol alls på balkongen :)

Laajter!

Helt mörbultad

2011-04-21 KLOCKAN 23:57:56


Känns liksom som det. Hela huvudet är helt uppsvullet, det kliar och är trött :) Solen har tagit hårt idag! Men jag ska ju egentligen inte klaga, på det imorgon igen ;)

Idag har jag hunnit med att träffa många hjärtan. Var först hos Halena innan idag där vi satt på balkongen och sola, snacka och bara chilla. Vid 15 stack jag ut till Enevången och hälsade på Johan och Nathalie, mer snack och mer kaffe. Helt underbart ute i skogen vid denna årstiden. Sen blev ju jag såklart hungrig. Stack hem, åt och tog det lugnt framför datorn innan jag och Halena begav oss upp mot CG för att handla lite. Fick dock inte det vi skulle ha mest av allt. Typiskt! Ska fjäska lite för en person imorgon som ska shoppa, och som säkert ställer upp och shoppar hem det till mig ;) Hem till mig, kort därefter joinar Lisa. Mer kaffe och mer snack, haha. Halena stack, och jag och Lisa stack hem till Kitty. Första gången jag är där. Riktigt fint! Lisa stannade inte så länge, men jag stannade kvar och rota i Kittys garderob :P Har ju inget härhemma som lockar som jag kan ha på mig på Lördag. Hittade några kläder som jag fick ta hem och testa i alla fall^^ Vid 22 stack jag och Kitty hem till mig och kolla BB, snackade en massa och åter igen tog det bara lugnt. Nu har Kitty stuckit, jag sitter i soffan, funderar på att gå in och slänga mig i sängen och kolla lite BB :)

Sov goett!


Skärtorsdag

2011-04-21 KLOCKAN 10:08:53


Vaknade för ca en timme sen. Såklart ska jag snooza flera minuter framåt. Ledig veckan ut, ganska så skönt. Men jag hade ändå velat jobba på Preem nån utav dom röda dagarna, riktigt fina pengar då :P Men inte Lördag, och inte söndag :D Lördag blir det 25års firande, påskmiddag och inflyttningsfest på en och samma gång! ALL IN! Så ja, ni vet säkert, ni som känner mig hur Lolla kommer att må på söndag, haha! Nu när lillebror fyllde år blev det alldeles för mycket av det goda. Har svårt att tro att nån annan tjej hade klarat av att dricka allt det asså ;)

Bild från förra årets påskfirande :)



Riktigt fint väder ute. Får väl bege sig :)

Haj

Svag as hell.

2011-04-20 KLOCKAN 23:44:27


Yey* Internet har löst sig! Happy igen, haha. Var något fel på Telias nät. Både Halenas och Cornelias hade också klöddat. Riktigt bra. Fy fan vad man är beroende av internet. Helt sjukt!

Haft en riktig trevlig kväll annars. Varma mackor, te och god muffin, morotskaka och vaniljmunk till fika. (Och nä, jag åt bara min muffin^^). Satte på en film sen när lillebror kom. Den riktiga "Alice i underlandet". Wierd men bra :)




Inte så jäkla konstigt att jag är så jäkla svag. Love of my life. Räcker med att männskan ger en den minsta lilla komplimang så faller man pladask ner under jorden, typ :) Jag är så svag svag svag när det gäller denna männska. Jag har förändrats genom åren och kan verkligen stå på mig och säga till precis när jag vill, men ändå skiner jag upp som en sol, fjärilar i magen och känner mig nykär varje gång man träffas. Gaah! Lär ju aldrig kunna vara vän med han precis, haha :P Tråkigt nog var allt mycket bättre när vi inte snackade :) Nä, nu skiter vi i detta^^

Tänkte hoppa in i säng snart och kolla kvällens avsnitt utav BB :)

Puss!

Jävla piss!

2011-04-20 KLOCKAN 19:15:16


Ganska så exakt 1 år sen jag bytade ut mitt mobila, för det klöddade. Samma visa nu igen, tror jag. Bara la av innan, sen gick det inte att komma in på internet igen. Nu är jag hemma hos mamma & Kjell som har trådlöst, och det fungerar. Måste liksom va det mobila som fittar sig igen! Utbrott!

Blev finare väder framåt eftermiddagen idag. Har suttit ute på balkongen och njutit och chillat innan jag begav mig hit :) Var in om Preem och handla lite onyttiga fikabullar till oss ;) Först varma mackor och te! Möms!

Lär inte bli något inlägg förren imorgon. I.o.m att internet klöddar :)

Så haj haj!

Onödigt vetande

2011-04-20 KLOCKAN 01:10:20


Lite frågor innan man deckar :)


Var kommer du ifrån? Från början Malmö, men bott i Höör typ hela livet :)
Heter? Mitt riktigt namn är Charlotte. Men kallas för Lolla av alla mina vänner och familjen Lillan^^

Hur gammal är du?
23 år och 7 månader :D
När fyller du år? 10 september

Tycker du om någon just nu?
Tycker om mina vänner och familj jättemycket :)
När drack du senast alkohol? Förra helgen

Vad ska du göra ikväll? Kvällen har passerat. Men kan berätta att efter mamma varit här så hoppade jag in i duschen. Sen lagade jag lite mat. Lite chill i soffan innan Per kom en snabbis på kaffe. Kort därefter kom Halena. Vi kollade BB och drack te. Nu ligger jag i sängen och ska väl försöka sova snart :)

Jag samlar på? Inget

Gröna eller röda äpplen? Både och.. Men dom där gröna blanka äpplena är nog sneppet bättre.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Någon utav mina vänner

Vilken tid gick du upp idag? Usch, alldeles för sent. Ställde klockan på 9 men gick aldrig upp då ska jag säga, haha. Behövde väl helt enkelt sova ut ;)

Har du sovit ensam inatt? Nädå. Har alltid min fina Dolly som sällskap ;)

Har du strumpor på dig nu? Nej?

Hur svarar du i telefon? Beror på vem som ringer :)

Vad ska du göra imorgon? Först och främst ska jag upp imorgonbitti och tvätta (y) Och är det lika fint väder som det varit nu 2 dagar så tillbringar jag min lediga dag utomhus!

Var vill du bo när du blir stor? Förr har jag alltid sagt utomlands. Men det vill jag nog inte längre, haha. Trivs ganska så bra i Höör faktiskt :)

Vad vill du bli när du blir stor? Blir nog att jag utbildar mig till lärare. Har varit sugen på det flera år nu.
Är det okej att gråta? Wierd fråga, men ja?

När grät du senast? Minns jag inte :S

Vilken årstid tycker du bäst om? Alla årstider är mysiga. Men då man mår som bäst är nog sommaren.
Laddar du ner musik och filmer från internet? Nope

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa min Audi TT, massa kläder, åka utomlands och spara?

Bär du glasögon eller linser? Nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Hehe nej verkligen inte
Har du piercing? Ja
Har du tatuering? Jupp, bakom örat. Blir nog en till inom kort :)

Vill du gifta dig? Kanske det kanske.

Vill du ha barn? Njae, inte på några år.
Solar du ofta? Mja, bara det är varmt :)
Bra på att laga mat? Ja det tycker jag.

Gillar du att dansa?
Love it!

Hur vig är du? Vig som en katt ;)
Vilken är din favoritglass? Ben&Jerrys!!!

Tror du på ett liv efter döden? Ja

Bor dina föräldrar tillsammans? Nej

Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska!
Vilken ögonfärg har du? Melerade
Vilka hårfärger har du haft? Oj? Alla möjliga. Typ blont, svart, rött, mörk-lila, mörk-blått M.M
Är du beroende av något? Rökning

Senaste låten du hörde? Minns inte va den hette. Nån dålig Per spelade upp på mobilen ;)
Har du kysst någon under den senaste veckan? Nej
Vad var det senaste du sa? Säkert mumlat något till Dolly^^
Vem kramade du senast? Per
Saknar du någon nu? Ja, det gör jag.

Vem ringde dig senast? Pappa

Var du glad igår? Njaa, sådär kanske :)



Haha ganska så söt.


Röd som en kräfta o_O

2011-04-19 KLOCKAN 16:28:47


Precis kommit hem från Sandra. Blev solning hela dagen och jävla massa kaffedrickande. Man märker inte förren man kommer hem hur röd man är. FY FAN! Haha. Det är ju inte så bra 2a solningen liksom. Men men, färg har jag fått. Får väl va glad för det :P Mindre glad när jag fjällar, vilket jag inte hoppas på. Vill ju vara "brun" och fin till helgen!

Tänkte precis ta ett städtag i Dollys kattlåda, ha. Måste ju städas en gång i veckan -.- Sen tänkte jag hoppa in i duschen. Detta får helt enkelt vänta, för nu får jag min mamma på besök :*


Time for bed..

2011-04-18 KLOCKAN 23:06:50


..Ja, jag ljög^^ Tänkte glo lite tv innan jag förflyttar mig in mot sängen där jag tänkte kolla BB avsnittet från igår. Får ju inte missa ett enda liksom, haha!

Ikväll bjöds det på grillat hos mamma och Kjell! Gott gott GOTT! Revbensspjäll med riktiga klyftpoatis och sallad. JODÅ så att.... Till efterrätt blev det sirapstekt banan och päron med vispad grädde. Djävulskt gott det med. Kaloribomb så det skriker om det, haha. Även kaffe och mys i soffan såklart innan jag begav mig hemåt för att kolla BB :)

Sov gott!


Hot hot hot

2011-04-18 KLOCKAN 17:16:13


Har faktiskt inte varit så trött idag trots min dåliga sömn :) Hur pigg somhelst när jag kom till jobb, och t.o.m nu! Efter jobb stack jag först till ICA en runda för att handla lite. Hem, pussa Dolly sen stack jag till Halena. Solat på balkongen typ 3 timmar. Riktigt GÖTT och riktigt varmt! Fylls med ny energi direkt ;)
Nu är jag hemma igen och gosar med mitt allt, Dolly. Blir bjuden på grillat ikväll! Lovely as hell. Bästa måndagen detta året!

Laajter!


Lady Gagas nya låt! BRA! :)
http://www.youtube.com/watch?v=aAWpkZSCMXU




Pain in the ass

2011-04-18 KLOCKAN 07:35:37


Innan jobb igår fick jag först besök av min fina Emma och kort därefter min fina Halena :) Satt och snacka lite skitsnack och drack kaffe. Sen blev det jobb 15-24.
En av mina chefer frågade om jag kunde hoppa in ett par timmar nu på morgonen. Ofc!! :) Kände hela tiden att fy fan vad jag kommer va trött imorgon, kommer att ha skitsvårt för att somna. Och helt rätt och riktigt! Kommer hem, tvättar av mig smink, lägger mig i sängen och glor lite på datorn, sen försökte jag sova. 02.20 tittar jag på klockan, för att Dolly som kan vara en riktig pain in the ass har såklart damp för jag varit borta så länge och jobbat -.- Vaknar sådär från och till hela natten så det känns som att jag inte fått nån sömn ALLS! Typ utbrott!

Ska i alla fall snart in i duschen, sen bege sig till Preem för att jobba ett par timmar :)

Adjö sålänge

Sunday

2011-04-17 KLOCKAN 11:17:01


Tiden gick fort igår på jobb. Turisterna börjar redan trilla in i SWE :) Massa tyskar och danskar.
Blir nog mindre att göra idag. Brukar vara lugnt på söndagar. Men man vet ju aldrig.



Loved you yesterday
Love you still
Always have
Always will

Ha en bra söndag :)





.

2011-04-17 KLOCKAN 01:38:33



Öppna upp ditt fönster
slå upp din dörr
släpp in ljuset och min älskling
låt allting bli som förr
låt honom veta
än finns en väg tillbaks
låt honom veta
att han är den enda du vill ha
visst kan du välja att bryta nu
men han finns alltid där i ditt hjärta det vet du
så varför inte låta honom vara där
du kan ändå aldrig glömma den ditt hjärta håller kär




Vilken kväll

2011-04-16 KLOCKAN 11:34:15


Sandra hämtade upp mig igårkväll för att köra och handla till grillningen. Hem till dom, satt på grillen plus andra förberedelser, lite chill, lite cider, sen var köttet typ klart.
Kränga. FY FAN VAD GOTT! Mer cider. Kolla på killarna när dom snickra upp ett plank. Mer cider. Snack. Matti kom en runda. Mer cider. Jenny och Trixie kom....... La la la!
Kvällen slutade med att jag, Jenny och Trixie sticker ut till Coffes nya place där det var fest. Riktigt fint hus asså! Efter oss kom Matti, som vi först tjatat på hemma hos S & J, men han var för trött. Mes ;)
Blev för mycket av det goda. Känns idag. I huvudet. Men hade riktigt kul!

Snart komer mina fina Emma och Cornelia med frulle ♥ Ska bli underbart!

Jobb 15-24.
Haaaaj

ÄNTLIGEN grilltime!

2011-04-15 KLOCKAN 16:07:35


Kom precis in genom dörren. Har lekt med Sandra :) Mamma hann även komma med en jättefin påskblomma till mig ♥

Ikväll ska vi grilla. Helt UNDERBART! Detta har jag längtat efter, haha. Just nu är det bara jag, Sandra, Johan, Jenny A och Robin tror jag. Droppar säkert in fler sen. Tänkte ju även ta några flabbar alkohol ;)

Tänkte ta något litet nu, för jag är småhungrig. Broccoli med creme fraische, MUMS!^^

Hörs imorgon!
Loove

F R E D A G

2011-04-15 KLOCKAN 10:47:45


Och det är min sista lediga dag. Vad jag ska göra idag har jag inte riktigt bestämt mig för ännu. Har några val^^

Igårkväll kom Emma hit. Satt först och snacka och drack kaffe, sen BB och efter det satte vi på en film; "En galen natt". Mycket rolig film :)

Får väl bege sig ut i det underbara vädret :)
Haaj

Moeff och Caaaööu

2011-04-14 KLOCKAN 19:53:47


Blev inte att varken Jenny eller Nils kom hit idag. Blev istället att jag begav mig ut för att jag blev rastlös. Först hem till mamma som inte va hemma, i samma sekund ringer Moeff (Sandra) och jag sticker dit. Har druckit en massa kaffe, yrat, dampat och gjort "jag har aldrig"-leken, haha riktigt kul. Pys!
Snart kommer Caaaööu (Emma) hit och myser med mig resten utav kvällen. Mums!


SandraLove
Moeff


EmmaLove
Caaaööu

Hihi ha ha HOHO!
Haaj

Oops, i did it again

2011-04-14 KLOCKAN 12:23:42


Asså sjuk i huvudet! Fick för mig att klippa mitt hår själv med en kökssax. När ska jag lära mig att det inte går bra? Hade en sliten "tuss" framme i huvudet som jag fick damp på. Såklart ska jag gå bananas med sax-fan.

Har hursomhelst precis duschat. Världens segaste. Får snart Jenny & Nilsson på besök.


Håll mig hårt eller släpp mig helt

2011-04-14 KLOCKAN 10:35:34


God förmiddag godingar. Waddap?
Gårdagen blev hur mysig somhelst. Tvmys och kräng med Jennsan :)

Är ledig idag med, så vad gör man? Inget fint väder alls heller =/ Tänkte bege mig ut och ta en PW i alla fall.

p&k



Det kan ju omöjligt vara jag som tänker fel? Det kunde va så från början. Lyssnat på vad jag sa. Det hade blivit så mycket bättre! Sluppit tänka. Vilken idiot somhelst hade kunnat lista ut att det blev känslor inblandade. Från båda håll! Nä, jag borde släppa detta, och det är nu!

Kvällsmys med Jennsan

2011-04-13 KLOCKAN 21:58:11


Chokladpudding med grädde och daimkrisp, kaffe med skummad mjölk, Big brother och Jenny!
Mys? Jupp :)




Dolly skulle såklart också vara med :) Fruktansvärt nyfiken och älskar att tigga^^






Home & Harmony

2011-04-13 KLOCKAN 16:01:24


Det tog jag som ironi.

Idag har jag hunnit med att tvätta all tvätt och haft Jennsan på besök. Satt först och snacka och drack kaffe innan vi bestämde oss för att sticka ner till Netto och handla. Efter Netto blev det en snabbis hem till Jennys föräldrar och därefter körde vi förbi en butik, som ligger på industrigatan här i Höör. Vi blev som besatta när vi kom in genom därren! En butik vi båda rekomenderar för er som gillar gammalt blandat med nytt. "Home & Harmony" alltså. Blir en runda dit när man fått lönen :) Ljusstakar och 2 st tavlor blir det då. Nästa gång igen blir det nog en lampa, eller 2 :)

Eftersom det är så trist väder ute, och jag njuter av min ledighet då jag gör preciiiiis som jag vill sätter jag på en film!

Tjingeling!

Onsdag den 13e

2011-04-13 KLOCKAN 09:59:05


God förmiddag. Det var meningen att jag skulle ta mig upp kl 8 idag för att tvätta. Är ju alltid stendöd på morgonen så det blev en timme senare^^ Med tanke på att jag somnade vid halv 3 igår så var det ändå bra av mig att ta sig upp då, haha. Har i alla fall hunnit slänga i 2 tvättar som jag snart ska ner och ta.

LEDIG idag. Känns skönt nu efter dessa dagar. 3 dagar framåt sen jobb i helgen igen på Preem :)

Hej sålänge


Water for elephants

2011-04-12 KLOCKAN 14:35:16


Verkar riktigt bra! Blir tårögd bara jag ser trailern, haha.

http://www.youtube.com/watch?v=_6b2XhXkPpg









Tandjävel!

2011-04-12 KLOCKAN 11:59:37


Nu har den förbannade jäkeln börjat klödda igen. Börjar dock bli van efter sådär 6 år av smärta. Den enda visdomstanden som klöddar med som tur är. Gaah! Tror inte att man får dra ut den heller. Har för mig att man måste ha infektioner och värk så det skriker om det innan. Det enda jag kör är att jag går och biter i en megaköttbit hela tiden. Kan liksom aldrig bita ihop ordentligt. Sjukt drygt :)

Snart in i duschen. Sedan bege sig mot jobb!



3e i rad

2011-04-12 KLOCKAN 01:30:48


Imorgon är det 3e kvällen i rad på jobb. Kommer va lagom trött på onsdag då jag ska upp vid 8 för att tvätta, yey! Ledig ons-tors-fre- Känns bra :)

Mums på dig i arbetskläder ;) Fina du :*


Nighty

Jobb

2011-04-11 KLOCKAN 12:52:49


Jäkla Bobo som väckte mig imorse ;) Frågade i alla fall om jag kunde hoppa in på tisdag med.. SJÄLVKLART!
Jag älskar pengar.
Fick dock skippa tvättiden -.- Hoppas på att där är en på onsdag.

Snart jobb.
Adjö

Kort stubin

2011-04-11 KLOCKAN 00:57:01


Har liksom börjat få det. Eller, har nog haft det ett tag utan att veta om det. Blir irriterad utav det minsta lilla. Why? Vet inte om jag har "rätt" till att bli det. Enligt mig är det ju de, haha :)

Jobbat idag på Preem. Helt underbart väder, vilket menas med mycket kunder. Våren är äntligen här! Jag gillar't. Tiden går så mycket fortare, förutom dom 3 sista timmarna dock -.-
På det imorgon igen.

Måste ju även nämna att jag varit nykter både fre-lör. Starkt jobbat ;) Blir inget nästa helg heller för då jobbar jag hela på Preem. Däremot nästa igen, påskhelgen. Då blir det jöööög!

Night

S ö n d a g

2011-04-10 KLOCKAN 12:21:40


Tänkte ta mig upp vid 6.. Då kattjävlen var igång med sitt jamande. Hade ett jäkla utbrott på henne. Och det Är inte så jäkla lätt att få tyst på henne heller. Somnade om igen vid halv 8 -.-

Igår var det lugnt igen. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vissa har ju svårt för att höra av sig så som tur va stack jag hem till m&K och spendera min kväll där ;) Tråkig men mys, haha :P Ville ju göra något, men visste inte vad jag kände för.

Idag blir det i alla fall jobb, på Preem. Har inte läst på min "läxa" ännu, får väl göra det, ha. Idag bjuder vi i alla fall på fika, ballonger och "tatueringar" ;)

Hoho!

o9:oo

2011-04-09 KLOCKAN 10:39:25


Det var då jag vaknade. Dolly har blivit riktigt jobbig! Hon börjar bli vårkåt, haha. Hon är nu 7 månader, så det är snart dags. Kostar 1 ooo spänn, gaah! Men måste göras. Jag hade ju såklart velat ha små kattungar, men då hade jag blivit besatt av alla och vägrat sälja dom, haha. Så, lika bra att kastrera hjärtat :)
Har även hunnit med att städa undan lite här. Ska bara dammsuga med. Men det gör vi sen, kanske ;)
Ska snart bege mig ut till Enevången en runda och flabba lite. Hoppas utemöblerna är ute så vi kan sitta ute och njuta av det förtjusande vädret vi har idag ;)

Hej sålänge



Ystadsträffen

2011-04-09 KLOCKAN 00:55:15

IMPULS!
Blev att jag stack hem till pappa och snacka med han en timme. Sen skulle ju jag egentligen joina tjejerna hos Sandra och Jenny A. Men jag blev så trött så jag tänkte sticka hem och bara ta det lugnt. Men ICKE! :)
Körde ner till Preem för att tanka. Samtidigt kommer lillebror och ska tanka. Frågade om jag ville med till Ystadsträffen. Först tvekade jag, som jag gjort hela dagen med allt -.- Men jag ångrar inte EN SEKUND! Lite drygt först när vi kom till Ystad, för då hade polisen redan kommit. Så först en massa ögonorgasm när vi stod i en jäkla kö. Fick reda på att alla drog vidare till Sjöbostreckan. Och ja jäklar vad folk.. Och BILAR?! Snacka om att man blir sugen på att ta ett lån, haha :) Dröjde typ 1 timme (man hann njuta rejält ändå) innan dumma farbror blå dök upp igen. Så vi plus alla andra 1800 bilar körde. Vi körde hem! TACK! Den bästa nyktra kvällen på länge ;*

Nu blir det bingen!

Nu är det slut på veckan...

2011-04-08 KLOCKAN 17:54:37


..det är dags för fredagsmys?
Jag hoppade Hörby idag. Sorry huun' :* Blir istället att jag sticker till Sandra och Jenny A, där Alex och Hanna också kommer att befinna sig ikväll :) Snack och kanske något glas vin? Får se :)
Först och främst ska jag ut till daddy en runda. Tar med mig min hemgjorda pastasås med lite pasta så han får smaka på det berömda. Jag blev i alla fall proppmätt!

Trevlig fredag folket!




Helt wonderful

2011-04-08 KLOCKAN 11:08:52


Känns att våren ÄNTLIGEN är här. Sommaren är inte långt ifrån :)
Igår på jobb rusade tiden iväg lika snabbt som dom sista gångerna jag jobbat. Redan turister som börjar droppa in i SWE! Kan tänka mig hur mycket vi kommer att ha på söndag, har ju premiär för den nya dieseln imorgon. Så hela helgen ska vi bjuda på kaffe med kauga, ha massa ballonger och "tatueringar" till kidsen. Som jag såklart var tvungen att testa igår, haha. Jaja, fullt upp.

Ikväll?! Har sån beslutsångest. Eller tvekar. Mja, får se. Hörby eller inte? Ta det lugnt hela helgen? Huum.

Nu tänkte jag faktiskt kolla reprisen på gårdagens BB. Får ju inte missa ;)




Jävla H&M

2011-04-07 KLOCKAN 13:50:03


Fick precis deras katalog. Sugen på typ allt? JA! Åhh vad jag längtar till skatten kommer. FY FAN vad jag kommer att unna mig. Precis vad jag behöver! Min lista just nu;

*Veterinär + leksaker (till Dollsan, hon behöver också unna sig litt). ♥
*skinnjacka
*converse
*nytt löshår
*mobil
*byrå till hallen plus matta i vardagsrummet.
*massage
*plus massa andra kläder såklart ;)

Kommer säkert bränna minst 7 ooo direkt på skatten. Men det är jag fan ta mig väl värd ;)

Snart dags för jobb. 15-24.
Adios!




Nighty night!

2011-04-07 KLOCKAN 01:00:01


Asså denna dagen.. Helskön :) Bara massa film! Och BB såklart, ha. Den sista filmen vi såg nästan precis var "European gigolo". Riktigt rolig! Fick sig ett skratt rätt så ofta^^ Rekomenderas till dom med ganska så kass humor och vågar skratta ;)

Jobb imorgon på Preem.
Puss och godnatt :*

N o s t a l g i

2011-04-06 KLOCKAN 18:59:03




Matisyahu - King without a crown
(live)

Steel dragon - we all die young

Eurythmics - thorn in my side

Shakira - Hips dont lie






Slas så det skriker om det!

2011-04-06 KLOCKAN 18:01:25


Sista lediga dagen. Och jag har njutit ;)
Började med att little J kom vid 12-tiden. Kaffe och snack innan vi satte på en film. Perfekt väder för filmdag. "En dag i livet". Kom på att jag sett den innan, men det gjorde inte mig något eftersom jag bara minns lite utav den. Riktigt bra i alla fall. Rekomenderar! När vi sett klart den satt vi bara och snacka och kom in på filmen; Moulin Rouge. Denna hade inte Jenny sett konstigt nog. Har väl typ alla kvinnliga varelser gjort tänker då jag? Haha. Slutar i alla fall med att vi kollar på den med. Sorlig, men fy fan vad jag fick ett skrattanfall när jag sneglar på Jenny. Hon ligger alltså och ASbölar, haha :) Inte snyftar liksom, utan storbölar! Jaja söte :)

Nu har Jenny stuckit. Jag tänkte göra något att äta. Sen får man mer sällskap under kvällen!

Puss!

Regniga tisdag

2011-04-05 KLOCKAN 22:20:04


Men inte sitter man inne för det^^
Begav mig ut vid 13 idag med till Sandra där hon och Jenny A höll på att packa ihop lite grejor. Blev kaffe och snack i vanlig ordning ;) In till byn, upp med grejorna till Jenny och satte oss i soffan och snacka lite till. Efter det blev det en snabbis upp till CG och handla lite, även in på soffhuset en runda. Sen lämnade dom av mig vid Jenny för att hämta min dräpare för att sedan bege mig hemåt. Satte igång med maten direkt, var vrålhungrig! Hann med att snacka en snabbis med min storebror med :) Sen kom Fröken Ekström, satte på kaffe och en film. Sanningen om rödluvan. Inte så jättebra enligt mig :) Nu är det BB som gäller. Sen bingen!

Hejdå

Måndag/Tisdag

2011-04-05 KLOCKAN 00:07:52

Ledighet....
Hej hej hallå. Har varit en helt underbar dag idag. Solen har tittat fram då och då, och det har varit "varmt". Har i alla fall fått slippa jackan lite. Hur härligt?

Stack ut till Sandra vid 13. Kaffe och snick-snack :) Underbaring!
Hem, åt 2 mackor, städade undan lite och renbädda sängen innan jag fick Nathalie och Johan på besök :) Mer kaffe, snack och tvtittande. När dom hade stuckit passa jag på och kolla BB avsnittet från igår eftersom jag jobbade och missade det. Besatt. Efter det kolla jag dagens på tv :) Nu sitter jag i soffan, helt alena, Dollsan har damp och jag tänker medan jag glor tv.
Dessa tankar. Why liksom? Ha :) Hur kan man först bara umgås en massa och sen bara typ sätta stopp? Någon annan som gör kanske? Att jag ens orkar lägga min energi på det. Är duktigt grym på det. Tycker bara det är jobbigt, som fan.

Saknar dig!
Hej

The Hooters - 5oo miles

2011-04-04 KLOCKAN 23:13:12


Helskön låt. Love :) ♥



Ny vecka nya möjligheter?!

2011-04-04 KLOCKAN 11:50:48


Men hallå! Var lite död igår efter inflyttningsfesten hos Emma i Lördags^^
Hade i alla fall riktigt kul. En drös med tjejer hemma hos Emma med god mat och dricka, även lite dans såklart. Sen skulle Emma och Josse vidare till DK, vilket inte jag kunde pga min ekonomi plus att jag skulle jobba igår. Jag, Sandra och Cornelia drar vidare till Johan R, där det var lite förfest. En styck Cornelia gjorde bara mig mer och mer sugen på att sticka till Jägers, vilket det såklart slutade med ;) Hade riktigt kul.
Igår mådde man ju såklart som man förtjänade...

Låg i sängen hela dagen tills jag skulle börja jobba, haha. Men det gick bra på jobb. Blev mer och mer "pigg" efter varje timme som gick.

Idag vaknade man ju till det bästa vädret på länge! Ska bege mig ut men först vill jag ta ett tag med dammsugaren, för här är skitt ;)

Hej sålänge

Sista för idag..

2011-04-02 KLOCKAN 16:53:45


Börjar blir redo nu. En kväll med dom BÄSTA! Fy fan vad bra ♥ Önskar er åter igen en trevlig lördag! För det ska bannemaj jag ha. Dock inget Jägers....... La la la

Inflyttningsfest!

2011-04-02 KLOCKAN 13:27:52


Gick riktigt bra på jobb igår. Massa kunder, och det gillas! 15-24 kändes som 4 timmar :)

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Emmajävel ♥ Och dom flesta underbaringarna samlas åter igen! Var precis på systemet och handlade lite gott. Ska inte vidare ut, så jag får ta det lugnt med den där litern, höhö ;)


Ses!

Fredag den första april

2011-04-01 KLOCKAN 11:30:30


Varför är sängen skönare på morgonen än på kvällen? Borde ju liksom vara tvärtom? ;) Jag är 1oo % nattmänniska. Verkligen ingen morgonmänniska.

Idag är det då jobb som gäller på kära Preem. Älskar fredagar. Mycket kunder och ännu mer iom att det har varit löning. 15-24, yey* :)

Imorgon är det inflyttningsfest hos Emma ♥ Blir dock inget all in för min del, blir ju jobb söndag med. Men några flabbar rosé får det allt bli.

Passar även på att säga GRATTIS till Ida den fina, och Nathalie som fyller år idag. Vilket skämt, höhö ;)

Adjö