Hey hey hey!

2012-03-28 KLOCKAN 17:16:44



Helt underbart att våren äntligen är här! Happyface!


Somebody that i used to know.

2012-03-26 KLOCKAN 11:45:12



Ny vecka, nya möjligheter...
Helgen var riktigt bra. Längesen jag hade en sån helg :) lördagen började med att jag gick upp redan 8.30 fast jag somnade vid 3 (y). Begav mig ut redan vid 11 och gjorde ärenden. Klockan 13 kom Lövendahl och hämtade upp mig i en crysler, raggarbil, haha, som vi gled runder i 2 timmar :) var bl.a inne på Mårtenssons bil i Hörby och dräglade lite. Tog även en runda in på jägersbo (fan vad sjabbigt och litet det ser ut på dagen, haha).
Väl hemma igen höll jag på att decka flera gånger. Trött som ett helt ålderdomshem -.- men nä, sova hade inte jag tid med. In i duschen, gjorde mig iordning snabbt innan davad och Nils kom och hämtade upp mig. Förfest med en jäkla drös. Många man kände och några man inte alls kände, askul :) vidare ner till ladan sen och shakade loss.

Igår mådde jag som ett as! Reste inte mig förren 18, då jag drog hem till mamma och Kjell och åt söndagsmiddag. Även storebror var och hälsade på. Fika, snack och mys sen framför tvn.
Vid 22 drog jag hem och fick sällskap av Kitty. Mer snack och mys :)

Idag är det minsann ingen vanlig dag... Det är min lillebrors födelsedag <3 hurra hurra hurra :) förberedelser nu på dagen med mamma, sen ikväll blir det middag och tårta med hela familjen! Lovely!


Freakin' awesome

2012-03-23 KLOCKAN 17:09:09



Alltså HEJ VÅR! Du är mer än välkommen. Härliga väder och humöret är på topp.

Har varit ute och njutit hela dagen med mamma. Varit i både e-town och Höör och strosat runder. Nu är jag hemma igen. Tvättning först och främst sen ikväll blir det årets första grillning, yey :)

Igår jobbade jag min första dag på Vero moda hos Kitty. Fy för i fan vad kul, jag gillar det. Och ännu bättre när man har ögongodis mitt emot (jack&jones) ;) jag ska ju lätt lägga i en stöt på EN, haha.

Imorgon blir det partaj, woho. Ingen outfit, men det brukar alltid Kitty lösa, hihi :)


Release me.

2012-03-20 KLOCKAN 12:09:51



För att göra ett bra jobb måste man trivas, framförallt med de personer man jobbar med. Kunna vara sig själv och le, varje dag. Jag är en person som ofta ler och tramsar. Men det kunde jag inte på mitt nya jobb. Visst, tiden gick fort, men jag kände ingen trivsel alls. Var inte glad. Var inte mig själv. Finns bara en sak att göra då. Säga upp sig. Sagt och gjort, nu mår jag bra igen :) Kitty, min fina Kitty har gett mig ett erbjudande, ett extrajobb hos henne på Vero Moda i Löddeköpinge :) riktigt bra! Nu ska jag bara prata med mina andra chefer på älskade Preem och se hur sommaren ser ut där.

I feel good today.

I fredags var jag ledig. Fick sällskap av Amanda, som hjälpte mig med att slinga håret, för det såg ut som rena rama helvetet. Hon gjorde ett bra jobb, utväxten är väck och jag kan visa mig ute igen utan att tänka på håret, typ, haha :)

12-24-pass på Preem i lördags, härligt. Hade längtat så tiden gick fort som tusan och likaså i söndags.

Nu till helgen är jag ledig och då vankas det födelsedagsfirande för lillebror och givetsvis god dricka ;)


We are young

2012-03-14 KLOCKAN 11:07:17



Gud vad veckorna går fort. Hinner knappt med :) våren är i alla fall kommen.. Hur jäkla nice är inte det? Solen skiner, värmen är smått kommen (in med vinterjackan så långt in i garderoben det går) och ett leende på läpparna när man hör alla vårfåglar. Härligt! Längtar till man äter det första grillade köttet :)

Helgen var jag ledig och det vankades givetvis fest ;) förfest med pågarna, Amanda och Kitty och sedan utgång. Riktigt kul :)

Sen har det bara varit jobb. Hinner knappt njuta av ledigheten innan jag ska jobba igen :)
Denna veckan är jag bara ledig idag och fredag. Och idag är det städning som står på schemat!


Cake-time!

2012-03-08 KLOCKAN 19:59:19



Mätta och belåtna efter maten. Den var delicious!
Nu blir det kauga, eller tårta, som jag och mammsinen gjort innan idag :) yammi!



Det är ingen vanlig dag.

2012-03-08 KLOCKAN 10:47:33



När man väl är ledig rusar tiden iväg. Har redan varit ledig 2 dagar, typ. Bara idag med, sen upp imorgon igen för jobb -.-

Det nya jobbet, teba, började jag på i måndags. Mina första uppgifter blev att packa upp en massa varor som som skulle ut i butiken, yey (y). Men men, jag står nog ut till sommaren ;)

I måndags efter att jag slutat stack jag hem till mamma och Kjell där jag blev bjuden på riktig gourmé middag! Mums. Rosebiffar, rosesås, klyftpotatis och grönsaker. Halleluja vad gott! Sen blev det fika, snack och tvtittande i vanlig ordning <3

I tisdags efter jobb var det först och främst mat och dusch som gällde, sen kom Emma. Kollade bb, drack kaffe, skrattade, yrade och ja, även där i vanlig ordning :)

Igår var jag äntligen ledig. Det var jag väl värd, och som jag längtat! Jag och mamma hade bestämt sen innan att vi skulle sticka ner till Malmö, till mormor och hälsa på. Så vid middagstid begav vi oss :) grillad kyckling, fika, skratt, fotoalbum och bara snack. Pys!
Senare på kvällen kom Kitty och hälsade på <3

JA, idag är det ingen vanlig dag.... För det är min älskade mammas födelsedag!!!
Ska snart hoppa in i duschen sen kör jag hem till mamma där vi ska göra en tårta till em/kväll :D

Hoppas att ni får en bra dag! Adjö.


Tåbira!

2012-03-05 KLOCKAN 00:44:01



Tjenixen! Har helgen varit bra?
Jag har precis lagt mig i sängen. Nu är mina tre-kvällar-i-rad på Preem DONE! Mitt älskade Preem..... Imorgon går jag över till nästa. Teba. Ska upp 8, piggna till sen jobb 9.40-18.10 och likaså tisdag! Kommer va helt slut. Inte kul att stå upp 9 timmar i rad. Mina fötter gör ONT just nu OCH min rygg. Börjar jag bli gammal? Nääääähä. Problem med ryggen har jag haft 5 år tillbaka, sen har jag fel skor (y) Som dessutom luktar röv! Jag lovar, ingen vill va nära mina fötter just nu, och ändå har jag tvålat in och duschat av dom nu när jag kom hem, ha. Usch!

Nä, trevlig fortsatt natt. Och morgondag. Och tisdag. Wish me luck!