F u c k

2011-05-31 KLOCKAN 10:14:47


Haha nu kom jag och tänka på Corney när hon skulle bokstavera "mitt namn". Jaja, inget jag orkar förklara nu, men mina närmsta fattar, ha.

Idag är det helt fantastiskt väder! Typ varmare än igår? Och då är det VARMT! Typiskt att jag ska jobba när det är så fint väder. Gör mig inget, gött med jobb och pengar ;) Kommer fler sådana här finfina dagar. Ledig imorgon men då skulle det visst bli regn -.- Plus att det är STUDENT!! Så jag hoppas på fint väder till Nilsson :*

Börjar redan 13 idag, till 24. Nice :)

Ha en bra dag!

Haaaj

2011-05-30 KLOCKAN 13:00:30


Tjohoo sikket grannt väder vi har idag! Jag ska jobba, men är lika glad för det^^

Nu har jag "råkat" klicka in på både H&M och Nelly och "råkat" beställa lite. Hoppas på att det hinner komma på onsdag, då det blir STUDENT! :)

Lugnt på jobb igår. Beror nog mycket på vädret också. Regnigt och trist. Idag är det sol och värme! Då hoppas vi på många turister :)

Ha en bra dag!

Jag drack mer än vad jag skulle...

2011-05-29 KLOCKAN 00:59:04


Som det kan gå, men ACK så kul jag hade det igår. Alldeles för mycket utav det goda dock, haha.
Kvällen började hos moi med sällskap av Per och Conny. Dröjde inte många timmar förren man befann sig nere på Ladan. Haha helt sjukt. Men man vill ju bara UT och DANSA när man har fått alkohol i kroppen. Hade i alla fall sjukt kul.

Mindre kul idag när jag vaknade^^ bakfull som en jude. Huvudvärk som ville döda.
Chill i soffan, kaffe, mackor med kokt ägg, lite panodil och BB-repris, sen var den i alla fall väck. Sliten som ett as fortfarande dock -.-

Befann mig nere på Preem 15, jobb till 24. Har fått mitt juni och juli schema. Riktigt nice. Jag gillarT ;)

Night

Cider är underbart

2011-05-27 KLOCKAN 19:51:53


Aningen ska alla ta det lugnt.. ELLER så ska dom till Ladan 18 års? Vad är det? GAAH! Håller på att tvinga hit 2 krabater i alla fall som kan joina mig, för att sedan se vad som händer ;)

Shkooll


Nu e de slut på veckan...

2011-05-27 KLOCKAN 11:57:34


.. det är dags för FREDAGSMYYYYYYS...
Varit sjuk hela veckan, men känner mig piggare nu. Frågan är om man ska ha det där fredagsmyset eller satsa på någon cider :P Lika bra att ta det lugnt hela kvällen med en bunte filmer kanske? Så man är ännu mer pigg imorgon när det är dags för jobb? Jag kan ju hålla mig och va riktigt taggad till onsdag då det är STUDENT? Ja, det blir nog så känner jag^^


På bättringsvägen

2011-05-26 KLOCKAN 23:42:49


Dom senaste dagarna har jag typ bara myst till det med Emma. Har inte orkat göra så mycket mer än att slasa i soffan med massa filmer. Hade feber i 2 dagar, men det är över nu. Har t.o.m fått tillbaka smaken och lukten lite, great! Dock fått hosta och halsont -.- höhö.

Var på Nova en snabbis med Halena igår med. Hittade ju ASmycket såklart, men hade inte orken. Fick ju feber mitt i allt, yey. Men snart blir det en ny runda in, det vill jag lova. SHOPPING SHOPPING!

Idag har jag bara gjort nån ärenden i byn. Sen bjöd Halena på kaffe och snack ute i solen. Maria och världens sötaste Liam och Nellie kom också upp och ruska om en^^
Sen stack jag hem, städade lite och slasa i soffan innan jag begav mig hem till mamma och Kjell där det bjöds på middag och efterrätt, lika gott som vanligt! Fick även lite smågrejor med mig hem som 1 liter Xanté som Kjell köpt :D en klänning och ett "plåthjärta" som man ska ha ljus på. 
Häng och skratt med lillebror och lite BB innan jag stack hem.

Det var väl det hela, tror jag.
Hej




Jag mår som ett kålhuvud

2011-05-25 KLOCKAN 08:42:37


Ehmm? Haha hur mår ett sådant?
Mår i alla fall röv! Hatar förkylning plus feber. Ingen hit alls.

Har lovat Jenny att hänga med till Hörby och bes. hennes bil nu snart. Hoppas att jag har kraft till att hoppa ut i bilen, uuh!

Later!

En och en halv

2011-05-24 KLOCKAN 11:49:37


Hoppsan-saaaaa. Har glömt att skriva ju. Haft fullt upp? Nope.. Har väl inte kännt för att skriva^^

Igår blev förkylningen värre. Och idag ännu värre, men har ändå inte brutit ut helt. Är helt slö, känns som att jag har minimalt lite med feber plus lite halsont. Håller tummarna för att det inte blir värre!

Igår kom Jenny och hälsa på, därefter Matilda och Lovisa med lite glassbåtar, mums. Satt och snacka i soffan och kolla lite tv. Bestämde med Coffe att vi alla skulle laga nån mat senare så vid halv 5 stack jag och Jenny ner ill ICA och handla sen hem till Coffe. Han städade medan jag och Jenny fixade med maten. Så Matilda, Lovisa och Conny kom perfekt tills den var klar ;) Korvstroganoff med ris. Riktigt gott :) efter maten satte vi på en film; Ace Ventura -  Den galopperande detektiven. FY FAN VAD HAN ÄR BRA! Lätt min största idol. Han ska man bannemaj kolla på om man vill få fram ett rejält skrattanfall ;)
Efter filmen körde Jenny och lämnade av mig hemma. Gick upp och satte på lite kaffe innan min fina Emma kom och joinade. Snack, kaffe, popcorn, te, bb och film; Allt för min syster. Den var väl helt OK :)

Idag får vi se om jag pallar ta mig ut. Min fina Emma ville i alla fall bjuda på mat idag ;*



Söndagsmys

2011-05-23 KLOCKAN 00:23:25


Massa filmer, bästa sällskapet, en halv kebabrulle, Preem, pringles, godis, cola, bb, ramlösa och snack. Tror jag fick med allt som hänt dom senaste timmarna sen jag skrev sist :P

Börjar nog bli förkyld känns det som. Har den där känslan i halsen. Brukar alltid bli det typ nu vid maj/juni, så det är väl dags. Förkylning är egentligen ingenting. Bara drygt när man snorar, haha.

Night

A w e s o m e

2011-05-22 KLOCKAN 13:27:31


Blev en riktigt bra ledig-helg.
Igår när vi kom hem från Malmö åt jag först lite innan jag gjorde mig iordning. Vid 21 snåret kom lilebror och hämtade up mig och sedan Emma, Halena och Alex. Ut till Sandra och Johan där det blev ett jäkla ös. Massa roligt folk, dans, snack och god dricka. Riktigt bra! Ganska så trött idag efter denna helgen ska jag sää, haha.

Snart kommer min älskade Emma. Med sig kommer hon ha kebabrulle. ÄLSKA!


godkväll och skååål

2011-05-21 KLOCKAN 20:26:01


Måste tråkigt nog erkänna att jag är inte på skrivhumör alls. Men kan i alla fall skriva att kvällen igår blev riktigt bra. Slutade RIKTIGT bra, höhö ;) Det börjar alltid med bråk har jag hört, haha.

Varit i Malmö hela dagen och firat mormor. Blev god mat ute i Limhamn. Typ 15o spänn för en laxbit, örtkeso och hemmagjort potatissallad. Svingott men dyrt! Efterrätten var också himmelsk och... dyr!!^^

Kom precis hem. Nu gör jag mig redo inför lite partaj ute hos Johan och Sandra :*
Galning. Yes!


I have, i had..

2011-05-20 KLOCKAN 18:09:59


Nu har det löst sig. Hade beslutsångest arne innan om vad jag verkligen kände för idag. Blev sugen redan när jag och Sandra crusade runder i Höör innan idag, haha. Nu har jag fått mina älskade cider 7,0. Och några till blir det nock. Blir lite partaj hos Coffe :)

Ha en bra kväll fakkors

Give me everything

2011-05-20 KLOCKAN 12:08:14


Jäkla fin bit som satt sig på huvudet. Give me everything med Pitbull & diverse! Man blir så glad, man vill bara skaka rumpa, på något nice uteställe, eller nåt. Så ni vet.

Nu ska jag leka med Sandra :*


9 kändes som 4

2011-05-20 KLOCKAN 09:54:10


Nu är det HELG. Och jag är ledig. En HEL helg. Yey :)
Idag blir det bara chill. Ska hem till mamma och Kjell senare och umgås en stund med lillebror när han slutat jobb, ska hjälpa mig med en sak med datorn. Ikväll blir det nog att umgås med ligan, i think.

Imorgon ska hela familjen till Malmö, till mormor för att fira hennes födelsedag :) Ska ut och äta och så i Malmö. Blir att vi stannar där hela dagen. När vi kommer till Höör igen på kvällen blir det lite JÖÖG.

Inget annat, mer än att jag jobbade igår. Och igår kändes verkligen 9 timmar som 4-5. Folk precis hela tiden. Bara droppa in. Klockan 23 fick vi typ lugnt. Jag gillarT. Mycket folk, och att tiden går fort^^



Beroende så det smäller om det

2011-05-19 KLOCKAN 10:27:29


Jag kan lova att det hade inte varit många som hade klarat av att äta soppan jag gjorde igår. Helvete vad stark den blev, haha. Så mycket kryddade jag inte tyckte jag :P Ögonen nästan rann, och strupen blev varm, haha. Men den blev såklart ändå god! Älska stark mat!

Framåt 20 fick jag besök av Halena. Som var här i princip hela kvällen. Gjorde en paus emellan liksom. Kan säga att det blev allt det där vi gör i vanlig ordning plus massa äppelklyftor ;)

Snart kommer Sandra och hämtar sin dator för den ska säljas, BUHUU! Vad göra utan? Man kan ju inte va utan son dator. Men jag vet en, som har en splitterny bärbar jag kanske jag fråga^^ Som alltid ställer upp. Kanske t.o.m får köpa den billigt, ha.

Ingen PW idag. Min fot tar livet av mig. Fy fan vad jag har vaknat inatt med det jäkla skavet som har skavt mot lakanet, AJ! Hoppas att det är liite bättre tills imorgon.

Jobb idag, 15-24.
Adios

Powerwalk + tonfisk

2011-05-18 KLOCKAN 17:14:59


What a day.. Ja, vilken dag.
Som ni redan vet har jag varit uppe sen 8. Inte likt mig liksom. Vid 10 när vi var redo blev det PW runt någon skog ute i Fogdaröd, utanför Höör. 5 km och jag höll på att dö. Fick dessutom ett köttigt skoskav såklart, mumma. Men när man väl va framme igen vid bilarna kändes det skönt. Stretcha lite innan vi begav oss hem till Sandra för att dricka lite kaffe.
När jag typ går av min bil hör jag Sandra säga att hon inte får upp låset på ytterdörren, haha. Jahapp, där började det.. Dagen innan hade Johan bytat lås på dörrarna, och tydligen gjort något fel. Efter en timme ca kommer en låssmed. (Det var inte Börje, inte Kenny men ALLAN, haha). Efter nån minut får han i alla fall upp låset, som han höll med om att det var ett riktigt elände, typ^^ Vi kommer in, dricker kaffe och tar knäckemacka med tonfiskröra, som jag blev besatt av!
Sen börjar Halena stressa om att jag ska med till Eslöv. Självklart. Jag hängde med. Snabbis. Stack även in på Netto och handla lite. Bl.a min efterlängtade Blender (mixer), så äntligen kan jag göra smoothie!!
Nu är jag hemma. Precis rört ihopa en sån tonfiskröra, love love love! Tvättar lite. Diskat undan. Tänkte snart göra lite soppa som jag rör ihopa själv. Blir mycket bättre när man gör en hemmaluad soppa ;) Får även besök av Halena senare ikväll.

SÅ JA! Det var min dag.
Hörs kanske senare.
Adios

I dont give a FUCK.

2011-05-18 KLOCKAN 09:06:01



Tro det eller ej men jag har varit uppe sen 8. Kunde bannemaj inte sova längre. Somnade inte förren vid 2 så det är ju inte normalt. Jaja, kroppen var väl utvilad, eller nåt.

Nu myser jag i soffan med kaffe och nyhetsmorgon. Ska snart göra lite gröt innan jag gör mig iordning för en PW med Sandra. Får se om vi tar det ute i skogen eller om det blir nånstans inne i Höör :)

Varit ledig nu i 2 dagar. Riktigt skönt! Igår blev det mys med familjen, kanske mys med dom bästa idag? Imorgon blir det i alla fall jobb igen.

Hörs sen, puss.

               


Cheaters

2011-05-18 KLOCKAN 00:31:09


Måste skriva ett till inlägg, just om Cheaters. Inget långt precis. Måste bara säga; Hur FAN kan man va otrogen flera gånger om mot en man älskar? Mår man inte dåligt liksom? Jag själv hade mått piss. Och ja, jag var otrogen en gång, och det ångrar jag så in i helvete. Sa detta till personen dagen efter. Mådde PISS! Men flera gånger? Fattar inte. Idiot. Korkade idiotjävel. Blir lack asså, haha. SVIN! Usch.


Renbäddad säng

2011-05-17 KLOCKAN 23:36:38


Hur nice är inte det? Tråkigt nog lär jag inte sova bättre för det. Ej okej att jag sover så kasst om nätterna.

Körde ut till Sandrajävel en sväng idag där det bjöds på kaffe, melon och film; Aristocats. Haha söt disneyfilm. Jag ska bli som den söta tanten. Ge min "förmögenhet" till alla mina katter, haha ;)

Körde hem igen vid 17. Chilla i soffan framför datorn innan jag körde hem till mamma och Kjell där det bjöds på maud. GOTT! Ungsstekt lax, ungsstekta rotfrukter med en nyttig sås jag rörde ihop ;) Efter maten blev det fika i vanlig ordning och chillidill i soffan ♥

Hemma igen vid 22. Kollat BB bl.a där jag fick ett skrattanfall för mig själv. Dom skulle in i ett kålsvart rum med 4 lådor där det låg "något" i. Ormar, dildo, mössa och sallad. Riktigt kul när dom får panik av en mössa, HAHA. Yeye, nu är det plastikdoktor 90210 som gäller, därefter Cheaters innan jag förflyttar mig in till min goa nybäddade säng, yey!

Good girl!

2011-05-17 KLOCKAN 14:09:34


Nu har jag storstädat, igen! Även städat av sängen från allt katthår -.- Den ska ju säljas på söndag, är det sagt. Tjohoo, äntligen kan jag ta in min stora säng! Då kan jag även börja möblera riktigt därinne så där blir ännu mer mysigt ;)

Hmm, men nu då? Ledig och allt. Riktigt pissigt väder i alla fall.
See ya

Everyday i'm shuffelin

2011-05-17 KLOCKAN 00:39:15


Hade lite discodans med Niklas på jobb igår efter hockeyn, haha. Bl.a LMFAO - Party rock anthem kom som har satt sig duktigt på mitt huvud, plus en massa andra riktigt bra låtar! Bra jobbekväll! :)

Även jobbat idag. Med söta Pernilla :) Tiden har rusat iväg även idag, förutom dom 3 sista timmarna dock :P

Fick lite sällskap idag av Jenny innan jag började.
Att kärleken kan va så svår ♥ Brukar oftast lösa sig, hos vissa i alla fall.

BB repris nu. Sen försöka sova.
Night

Great! Kul! Underbart! UTBROTT!

2011-05-15 KLOCKAN 09:58:27


Jäkla tur att jag börjar så sent som jag gör. 3e natten i rad Dolly väcker mig 5 på morgonen och gör så att jag blir pigg -.- Somnar ju om, men känns inte som det. Hon kan mer än gärna ha damp, men INTE när jag sover, haha :)

Blir även jobb idag, 15-24.



Good evening

2011-05-15 KLOCKAN 00:48:31


HALLÅ folket! Lördag/söndag, och jag har jobbat. Tiden rusade iväg, jag gillarT. Nu är det slas i sängen innan jag ska försöka somna ;)

:*


Men hoppsan!

2011-05-14 KLOCKAN 13:01:47


Igår hade jag och Emma en väldigt mysig kväll :) Jag älskar dig!
Började med att hon kom till mig efter att hon kom in med tåget. Så bjöd jag på lite mat, efter det kaffe och snack på balkongen. Bestämde oss för att sätta på en film innan BB; Honey. Varför är dansfilmer så sjukt jäkla bra? Emma drog även fram en megastor godispåse, yum. Myspys. Blev även att jag tog ett glas rosé, som blev 2, 3, 4.... Kollade BB, lyssnade på musik innan Emma drog. Men.. Jag ville ju inte gå och lägga mig?
Jag började ringa runder vilket resulterar i att jag traskar upp till gamla booret, Johan. Där va lite folk  som inte brukar va där. Denna gången i rätt ålder i alla fall ;) Hade trevligt 1 timme innan dom skulle dra till Hörby, och då drog jag hem.

Sovit riktigt kass inatt. Vaknade först klockan 5 och va pigg? Och då har jag somnat typ 2. Hmm. Sen vaknar jag 10. Är riktigt trött så jag somnar om igen, sover dock för länge!
Jobb idag, 15-24.

UT med Sara och Madde!

2011-05-13 KLOCKAN 16:46:47



Alla nominerade denna veckan i BB utom Martin. Great! Spelar ingen roll, men bara nån av Sara eller adde åker ut på söndag. Jag ber till gud! Dom har inget att komma med. Man blir bara irriterad på deras beteende, speciellt Saras småbarnsbeteende! tråkiga är dom också! Fattar inte  hur Katerina kunde åka. Hon livade i alla fall upp stäningen!

Jaja, blir i alla fall chill ikväll. Sjukt sugen på rosé. Kan tänkas att det blir iaf 1 glas. Som sällskap får jag 2 babes vid namn Emma och Halena, möjligtvis en viss Cornelia med :*


Bild från Höllviken på Emma och Corney









It's friday.

2011-05-13 KLOCKAN 10:12:48

Fredagen den 13e...........
Sista lediga dagen idag. Varför solade inte jag i onsdags när det var dundervärme? UHH! Det är jättefint väder idag med, men dock inte lika varmt. Ganska så många moln på himlen med -.- Men men, det är ju fredag. Då ska man va glad? Får se vad man gör av denna dagen. Kan känna rastlösheten redan.


Helt okej

2011-05-13 KLOCKAN 00:53:18


Allt det där vanliga blev det ute hos Sandra. Kaffe, snack, lite sol, minnen osv.
När Jenny och Cassie begav sig, gick vi in. Bestämde oss för att sätta på en film. Vilket jag egentligen ogillar när det inte är kväll, och när man inte är bakis, för då är det Ok haha. Jo, jag och Halenius blev hungriga och körde ner till Luddan och handla (ligger en liten ICA-affär mellan Höör och Hörby, som jag kallar Luddan). Tog säkert en halvtimme för Halena hade riktig beslutsångest, ha. Hem till Sandra igen och jag skulle precis sätta mig ner och kränga, samtidigt ringer mamma och påminner mig.. FAN! Hade lovat min fina älskade lillebror förra veckan att jag skulle hänga med honom till frissan. Ringer upp han snabbt som fan, bara nån minut innan han skulle va hos frissan och ber han hämta mig, ha. FriTZyren han fick blev riktigt ball. Johanna är bäst, och jag är bäst också som hängde med ;)
Resten utav kvällen har jag faktiskt bara varit hemma. Skönt att vara själv. Speciellt med min ögonsten, mitt allt, mitt hjärta Dolly!

P & K Godnatt!

Meeeeeen!

2011-05-12 KLOCKAN 10:40:01


Såklart ska det bli molnigt idag när vi ska sola och vara glada. Jaja, tänker våldgästa Sandra ändå :) Fortfarande värme i luften så man kan sitta ute :)


Bra avslut

2011-05-11 KLOCKAN 23:29:01


Min kväll avslutades hemma hos Halena och Lisa. BB, kaffe, snack och onyttigheter i vanlig ordning ♥ Bästa!

OCH.. Är det inte fint väder imorgon får jag ett så kallat utbrott, punkt och slut! Jag ska sola! Och få fin färg!




Feeling hot, hot, hot.

2011-05-11 KLOCKAN 18:28:45


Vilken dundervärme det har varit idag. Har både hunnit med att tvätta och suttit ute och njutit i solen med Cornelia. Tog med mig cappuchino och 2 kanelsnäckor, så även lite fika :)

Hemma nu. Precis ätit. Även nyttigt idag. Men varför blir man alltid på något sött efter? Drygt. Mätt är jag ju. Kanske kan unna mig en endaste sugis? :D

Idag är jag faktiskt ledig

2011-05-11 KLOCKAN 11:29:38


Molnigt ute idag, men fortfarande kvavt, och det är ju nice. Kan gå lättklädd ändå^^

Det enda jag har planerat idag är tvätta, yey* Senare ikväll blir det nog till att umgås med Lisa och Halena. Säkert resten med ;)

Laajter

Storstädning + jobb

2011-05-10 KLOCKAN 11:23:07


Inte så kul att jag inte hinner njuta utav solen idag. Men här måste verkligen storstädas. För vanlig städning gör jag minsann var och varannan dag -.- Dolly fäller så in i bomben. Jag börjar undra om det verkligen är vinterpälsen? Kan ju liksom va fel torrfoder med. Hår överallt och det går mig på nerverna. Jaja, inget mitt lilla hjärta kan hjälpa :)

Have a nice day!




Boring..

2011-05-09 KLOCKAN 19:30:39


Ja jävlar vilken kväll! Tråkigaste ever! Bestämde mig aldrig vad jag ville göra. Hade hellre jobbat idag faktiskt. Men imorgon så. 15-24!!

Sov gott PUSS OCH KRAM


Fantastiskt!

2011-05-09 KLOCKAN 18:30:07


Drog ut till Sandra först idag där Jenny A också befann sig. Fast hon stack iofs när jag kom, knast^^ Kaffe och en massa snack.
När Sandra skulle köra till jobb begav jag mig ner till Netto och handla lite. Bl.a 2 kilo bland färs för 53 spänn, ha. Gilla! Vidare hem till mamma för mer kaffe och snack ute i solen. Sen blev jag hungrig. Stack hem, packade upp varorna och började på maten. Och FY FAN VAD GOTT! Jag är ju grym. Stekte först upp skivor av chorizo-korv, råstekte potatis som jag också hade skivat med lite kryddor och lite soja. Till det gjorde jag en egen sås. creme fraische, chilisås, vitlök och kryddor. MUMS! Blev proppmätt efter en liten portion. Så min kvällsrunda får vänta, om jag nu ens orkar :P Fick även en trevlig kommentar av mamma. Den tackar jag för. Då ser man lite resultat efter bara 1 vecka, haha.


I'm bad who's bad.

2011-05-09 KLOCKAN 11:36:06


Efter jobb igår kom Jenny på besök. Ljuger inte om hon satt och snacka i 40 minuter utan non stop, haha. Jag fick avbryta henne när reprisen av BB började. Satt och kollade på det lite innan hon deckade. Jag satt uppe till halv 3 själv och kollade innan jag la mig^^ Imorse blev jag först väckt av nån dum jeevel som trimmade gräset precis utanför typ 7 imorse. Men somnade rätt kvickt igen. Hörde även Jenny sticka till jobb, men absolut inget jag stördes av :)
Nu är det bara chill i soffan med det berömda kaffet i vanlig ordning innan jag beger mig ut till Sandrajävel ♥
Ledig idag, på det imorgon igen :)


HEJ

2011-05-08 KLOCKAN 11:02:40


Gårdagen var jag i princip ledsen, besviken och arg så in i helvete hela dagen. Men det blev bättre sen :) Bion var riktigt bra! God mat blev det med innan.

Inget mer att skriva mer än att idag blir det jobb, 15-24.


Fast & Furious 5

2011-05-07 KLOCKAN 13:07:02


Duktigt sliten fortfarande. Hade ganska så trevligt igår :) Blev ju för mycket utav det goda, som vanligt.

Nu har jag suttit och kollat 2 avsnitt från BB. Måste ju liksom ses, ha. Ätit toast och hivat en massa vatten. Börjar bli smått sugen på kaffe nu med. Men först duschen!

ikväll blir det bio med Matti, lillebror, Johan, Nathalie och Galina. Ska först bli lite käk ute. Blir dock i Höör för i Lund är det väl fullproppat överallt :)

Fast & Furious 5. Som vi längtat :)

Kram och Puss

SKÅL för fään

2011-05-06 KLOCKAN 18:07:49


Snart är mina fina töser på väg till Höllviken, där dom ska va hela helgen (vår lilla tradition). Jag kunde inte hänga med för jag ska jobba plus att jag är pank. Men inte tänker jag sitta hemma för det. Idag blir det litt JÖÖG med världens bästa pågar! :) :*

Annars har jag spenderat min dag med kitty. Har hittat på lite allt möjligt. Först Hårstudio 7 som hade öppet hus. blev bjudna på massa gott plus att både jag och Kitty bokade tid till vårt hår ;) Vidare för att handla lite på ICA innan vi stack till AD, släkting som jobbar på outleten uppe vid CG. Lite snack och så innan vi stack hem till Kitty där hon bjöd mig på mat. Lax, ris, sås och ärtor, mums :) Kaffe, snack, musik och massa taggande tills ikväll. kommer sakna er i helgen ♥

SKÅL

Freeitaag

2011-05-06 KLOCKAN 10:50:00


Just nu kan jag rabbla upp minst 1o saker som är fel. Men det är ju alltid nåt. Vad vore livet utan fel.. typ.

Gick bra på jobb igår förutom min onda hals och rygg, haha :) (Bl.a 2 av dom felen). Dom 2 sista timmarna ville vi bara dö. En timme kändes som 3 -.- Men hem kom vi.

Som vanligt kan jag ligga och snooza i över en timme, men ack så skönt. Dolly lyckades inte väcka mig imorse, SKÖNT! Kaffe och chill i soffan innan jag gör mig iordning och ska träffa Kitty. Vi ska bl.a upp till Hårstudio 7 på öppet hus, sen får vi se :)

ikväll blir det i alla fall lite rosé ;)

Godmiddag på er!

2011-05-05 KLOCKAN 11:15:29


Inget speciellt att skriva mer än att jag börjar redan 13.30 idag -.- till 24. Men ju mer tider och timmar...... Ja, ni kan ju räkna ut resten^^ just nu är jag i stort behov utav pengar då jag bara vill handla massa till lägenheten, kläder samt unna mig en massage kanske? Är ju så fruktansvärt stel i min nacke.

Fortfarande kallt ute. Hur kan det va typ över 20 grader förra veckan och nu helt plötsligt får man skrapa rutor, brr. Värme, come back!

Ha en trevlig dag med er!


Kvällen avslutades bra.

2011-05-04 KLOCKAN 23:23:48


Började med att Cornelia kom till mig. Lite snack och kaffe innan Emma joinade. Dröjde inte lång tid innan kitty också trillade in :) A lots of snack, skratt, BB och mer snack. Hjärtan ♥

Har fått mer info om min jäkla dator. Den är helt slut. Får formateras om för windows har låst den plus att där var ett stort virus, yey! Men söta Roos fixar det lätt som en plätt som tur är :) vad skulle jag ha gjort utan honom liksom?

Lite tv nu innan jag bäddar ner mig!
Night


Förbannade dator!!

2011-05-04 KLOCKAN 17:27:46


Igår bara slocknade min dator när jag pratade med fisen. Skärmen helt svart och gick inte alls igång. GREAT! Så det första jag gjorde idag var att skicka ett sms till Roos, som är ett snille på datorer och frågade va det kunde va. Körde sedan ut till Sandra där Jenny A också befann sig. Dom höll på med lite pill med sina fina smycken, jag köpte ett senilband :D sen blev det bara kaffe och snack i vanlig ordning.
Har även fått sålt min säng, jeheij! Jenny fixa^^ När jag kom till Höör lämnade jag min dator till Roos, fick förresten låna Sandras som tur är, haha. Gulle :) Andra ärenden innan jag körde hem en snabbis till mamma och fikade och rota igenom massa grejor. Fick lite med mig hem :) Hemma, snart mat, ikväll får vi se. Hejdå

Inte på riktigt skrivhumör idag som ni säkert märkte ;)


Jäkla hosta!

2011-05-03 KLOCKAN 23:40:22


Kan inte sluta hosta. Vaknar om nätterna plus kvällarna precis innan man ska sova -.- Kanske ska ta sig en funderare över dom där pinnarna..

Ikväll har jag umgåts med trevliga människor. Först ut en runda till Johan & Nathalie med Matti där Galina, Josse och hennes påg befann sig. Planera lite inför bion vi ska se i helgen, längtar! Har längtat efter denna filmen sjukt mycket. Ska alldeles strax resevera till oss plus lillebror. Fast & Furious 5! Helt underbart att den äntligen är här, haha :) Eftersom jag är så pank^^ får jag en biljett av söta Mattinen. Han fick nämligen gratis-biljetter utav sitt jobb. Vissa dom har det bra. Efter en timme stack vi hem igen, Matti lämnade av mig, sen fick jag besök av Jenny och Conny. Snack, honungsvatten och BB.
Dom stack precis, får väl slänga mig i bingen snart.

Godnatt

5 o'clock in the morning

2011-05-03 KLOCKAN 11:24:10


Jodå, vaknade 5 imorse av att Dolly stod och kraffsade på typ alla garderober. Hördes enda bort till Kina typ. Och jag hade såklart ett utbrott för jag fick gå upp 1ooo ggr för att skälla lite på henne. Till sist slutade hon. Nu började hon igen. Och då kom jag på.. Jag hade visst glömt att hälla upp mat till henne igårkväll, haha :D Smart katt det där.

Snart kommer mamma upp till mig en runda. Får ju skicka tillbaka klänningarna jag fick igår som var som tält! Sen beger jag mig nog ut till Sandrajävel en runda :)

Nighty night, sweet dreams.

2011-05-03 KLOCKAN 01:09:02


Körde hem till mamma och Kjell vid 18 tiden. Snackade lite, hjälpte till med maten sen åt vi. Blev thai-mat, vilket jag älskar! Riktigt gott. Umgicks lite med dom, hjälpte mamma med lite grejor innan vi slog oss ner i soffan. Kaffe och tittade på matchen Lugi-Eslöv. Eslöv vann :) Så vet ni det.
Efter matchen stack jag ner till Preem en snabbis innan jag begav mig hem. Emma min fina Emma kom, kollade på BB plus en film och drack te! Ett litet skrattanfall fick jag mig såklart när Emma skulle gå. Älskar våra miner! DOOFY ;)

Nu är det sängen som gäller. Godnatt!

Mammadag

2011-05-02 KLOCKAN 18:18:23


Har haft en liten mamma dag idag :) Började med att hon hämtade upp mig och vi körde upp till outleten uppe vid CG eftersom hon inte varit där innan så jag ville visa. Ljuger inte om vi gick där i 1,5 timme. Mamma ville såklart ha jättemycket och båda 2 fick med sig lite hem. Jag fick en stor lykta med ljus jag ställt i hallen av mamma :) In på CG också en runda där vi skulle handla lite plus att vi tog en fika. Hämtade även ut ett H&M-paket. Hade fått 2 klänningar av mammi plus att hon också beställt. Dessa 2 klänningar var såklart förstora :( Ska fråga henne om hon kan sy in dom när jag ska hem till dom nu ikväll. Blir nämligen bjuden på hemmagjord thai-mat, underbart!

Later

.

2011-05-02 KLOCKAN 17:54:40


Du har under den senaste månaden...
målat dina naglar:  Yes
kysst det motsatta könet: Mja.. Pussat :)
sjungt en tjejsång: tjejsång?
dansat framför spegeln: Haha jaja!
hoppat studsmatta: Nix
varit kär: Jag svävar på rosa moln.. Nja, inte riktigt :)
skrattat med en vän:  Jaa
varit utomlands: Nix
hatat någon: Jaa ohja!!
köpt kläder för över 700 kr: nope
köpt mat för över 100 kr: Ja
pussat en kille: Ja
köpt skor: nej
önskat dig långt långt bort: det händer

Vad..
har du på dig: Svart oversize-tröja och ett par randiga legins
ser du om du kollar rakt fram: min tv, tvbänk, sakerna på tvbänken, blomma som står på en pall, lampa och lite gardiner, ha :)
älskar du mest på denna jord: Min Familj & vänner
har du för tapeter i ditt rum: vita
är ditt favoritgodis: hmm.. SUGISAR ;D
använder du för mascara: IsaDora
är det pinsamaste du har i din väska: inget pinsamt alls
tycker du om killar: Kan vara sånna jäkla svin men ändå helt underbara. Tack för att ni finns? Eller nåt? haha :)
brukar du göra en lördagskväll: Beror på. Jobbar jag inte brukar det oftast bli partaj :)

Vem..
är närmast ditt hjärta: Familj & vänner
tycker du är coolast i din klass: gick ut skolan för 5 år sen. Coolast var såklart jag ;)
hatar du: falska personer
pratade du senast med: mamma, som jag spenderat hela min dag med
pussade du senast: Nån av Sandra, Matti, Nilsson och Robin, haha. Vänskapspussar givetvis. Kanske lät lite fel :P Jag var den enda nyktra på stället i lördags. Kom dit när jag slutade och det var då alla "hoppade på mig" haha.

Redan inne i Maj

2011-05-02 KLOCKAN 12:25:04


Helt SJUKT vad tiden bara rinner iväg. Läskigt! 2a maj idag. Man hinner inte med. Dröjer inte länge till jag fyller 25....30 år! Usch. Hemska tanke. Och så mycket som ska hända innan. Både gott och ont. Palla.

Sandrajävel hade ringt, skickat sms och ringt på dörren vid 8 imorse. Jag sov väldigt hårt, men hörde ändå alla ljud långt långt borta. Till sist vaknade ju jag och öppnade. Såg säkert ut som en zoombie. Hade inte somnat förren vid 3 efter jobb igår plus att jag hade haft dålig sömn lör-sön. Så det var väl därför jag sov hårt :) Hon ville i alla fall bara ha sina granna skor idag när dom skulle till det berömda stället Ullared. Sen kunde jag ju såklart inte somna om, kändes det som. Jag deckade, stängde av alarmet och sov till 11.30 YEY* Jaja, var jag väl värd känner jag. LEDIG IDAG.

Ett STORT GRATTIS till Joánna som fyller 23 år idag ♥ Hoppas att du får en bra dag snygging!






Ont, det gör ont!

2011-05-02 KLOCKAN 00:45:32


Har fått riktigt ont i halsen nu. Kan precis svälja, typ. Hoppas att det inte blir värre! Har inte tid med några sjukdomar nu!

Väldigt dött nu dom senaste timmarna på jobb. Skulle ha stängt 22 som vi gjorde 2oo9, kom inte ihåg förra årets stängning. Typ inga kunder i alla fall :) Superbra helg fast det varit min jobbehelg. Blir att jobba halva nästa helg med^^

Sov gott

Typ megatrött

2011-05-01 KLOCKAN 11:50:15


Var himla lugnt på jobb igår. Hade såklart att göra som alltid, men hade hoppats på fler folk eftersom det var valborg och då brukar alltid dom flesta va sent ute med grillkol, tändvätska och diverse grillgrejor :) Men tiden gick fort i alla fall. Samma tid idag, 15-24.

Efter att jag slutat igår körde jag snabbt hem, bytade om och körde ut till Sandra och Johan där det var lite folk. Alla var typ dyngraka, och jag var nykter och fick ta hand om en del, haha ;) Lille pågen var på riktigt myshumör och fick hänga med mig hem. Pysmys, exakt vad jag behövde. Tänk nu inte fel ;) Jag behövde faktiskt bara kramas lite. Inte många timmars sömn. Ögonen går i kors. Matti ligger och sover brevid mig och jag tänkte snart hoppa in i duschen. Måste tillägga att jag skulle busa till det lite med matti, skulle råka skvätta lite vatten. Då ska han såklart ta ett helt glas och hälla över mig, haha knast. Ska liksom alltid va dubbelt så mycket värre!

Ha en trevlig 1a maj! Och grattis till Per som fyller 27 år idag :)