HAHA

2011-09-30 KLOCKAN 22:20:59



 
Undrar hur det är med det svenska språket bland våra svenska tidningar.

Sydsvenska Dagbladet:
Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv
(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)
... ... ... ... ... ...
21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:
Mannen dog medan kvinnan avled.
(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:
Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:
Färre gökar i södra Sverige.
(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...??)

Uppsala Nya Tidning:
Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där ....)

Bergslagsposten:
Inga spår efter skidåkare.
(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä....?)

Ölandsbladet:
Mindre poliser till Borgholm.
(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:
Vi skriver alt dåligare.
(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:
Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på!!)

Expressen:
Svältdöd blir vardagsmat.
(Vad blir då festmat?)

Dagen:
Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:
Arbetslösa har rätt till dagisplats.
(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polisen grep torsk i fiskhamnen.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:
Krockade med älg på motorcykel.
(Åker älgar motorcykel...?)

Metro:
Yrkesmördare misstänkt för mord.
(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.
(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på
Finlandsfärjor??


Hey sunshine.

2011-09-30 KLOCKAN 10:32:02


Asså vilket jädrans kanonväder vi fått. Igår hade det tydligen varit hela 20 grader ute, hur underbart? Idag är det lika fint och jag ska bannemaj bege mig ut i naturen och fota lite med Kitty ;) mööjs.

Igårkväll kom Sandra till mig. Fick den brillijanta idén att sätta oss på en uteservering och ta en god matbit i det granna vädret ;) Jag tog en mumsig lasagne och S fläskfilé. Även massa skratt och yrande i vanlig ordning, ha! Hem till mig igen där det blev kaffe/te och tv-tittande.



Skulle ta mig upp tidigt idag tänkte jag. Hade ställt klockan på 8 men vaknade inte förren lite innan halv 10 -.- skit. Ville ju vara trött ikväll så man kommer upp halv 5 imorgonbitti (y) kan ju lycka till med det känns det som.
Nu ska jag i alla fall göra mig iordning lite snabbt så jag kan sticka hem till Kitty!


.

2011-09-30 KLOCKAN 00:28:32

 

 

Every girl has three guys in her life.
The one she loves.
The one she hates.
And the one she can´t live without.
And in the end,
they're all the same guy.

 

 


God förmiddag!

2011-09-29 KLOCKAN 10:10:29




Förkylningen sitter fortfarande i, lär den väl göra i minst en vecka till. Snart kommer den trevliga hostan jag alltid också får efter förkylning, blää. Är i alla fall piggare nu i kroppen (y)

Ledig har jag varit med, riktigt skönt. Men har väl inte hittat på så jättemycket. Typ varit på Nova med lillebror, umgåts lite med P, lite med Halena och lite med Emilia :P ha. Varit hemma hos Kjell och mamma, blivit bjuden på mat och hängt vid datorn? Typ?
Äntligen fått kolla "Bridesmades" :D Men känns som att jag får kolla på den igen för jag kollade typ bara halva -.- la la la...

Nu ska jag till min fina Emma och käka frukost ♥

 

Adios


En gång för alla.

2011-09-27 KLOCKAN 11:04:51



Zuup?
ÄNTLIGEN ledig. Och nu när jag väl är ledig åker jag på en jäkla förkylning. Var väl min tur nu. Trodde jag skulle slippa undan den, men icke. Nu är det bara en förkylning, jag är ju inte sjuk som tur är, med massa feber och sånt. Fast det ska jag väl inte säga för då får jag väl det med -.-

Som sagt, bara jobb på sistonde. Hängde med Per till Ängelholm en snabbis igår på förmiddagen innan jobb. Han har ju opererats så det skulle väl kollas och så. Ca 1 timme tar det att köra till Ängelholm, och det tog 10 min så var det klart :P Lönt. Efter det tog vi en fika på Espresso House innan vi körde hem.

Jaha, det enda jag har planerat idag är att hänga med lillebror till Nova efter att han har slutat. Blev ju inte sist. Han vill ha hjälp med shopping utav den bästa ;) hihi! Kan ju hända att jag också får med mig något hem ;) Ska ju på en stor fest på Lördag så då vill man ha något nytt :)

Jo, en gång för alla.. Sen jag lärde mig skriva har jag haft lite svårigheter för det. Ibland kan jag skriva riktigt invecklat, och många tycker jag skriver i "gåtor". Just accept it! Kan tyvärr inte hjälpa det.

 

 


Men HEJ bloggen!

2011-09-24 KLOCKAN 22:56:03



Idag har varit en riktig skidag rent ut sagt. Typ inget har gått som jag har velat (vilket det iofs inte gör allt för ofta). Vaknade som en zoombie klockan halv 7. Gick till jobbet. Bla bla bla. Irriterat mig på allt och alla. Kom hem runt 15. Ville sova! Men vem gör det sådär på eftermiddagen? Inte jag! Hatar det! Körde och handla, fast jag inte hade nån lust alls. Men var tvungen. Ekade i kylen för fan. När jag kom hem packade jag upp och började på maten direkt. Typ det enda jag åt idag. Kanske därför jag varit på sånt pisshumör? Alla skulle festa ELLER dricka nåt litet idag och det ville inte jag va nära idag eftersom att jag är så himla festsugen -.- SÅ, tog min kära bil, hem till mamma och Kjell där jag spenderat resten utav kvällen. Genast på bättre humör när jag är där!

 

Får väl sova nu kanske? Öppning imorgon. Ställer klockan på 05.30.

 

Det är nu jag bara vill åka långt iväg.. själv. Jag har frågat mig själv många gånger innan, men det är fortfarande samma sak. När fan ska livet va på topp? hur känns det?

Jag älskar mitt kära Preem, men vill ha fast jobb. Jag älskar min lägenhet, men vill ha hus? Haha nej, det vill jag ju inte. Jag saknar kärlek?! Huum. Ja, det gör jag ju. Saknar någon att hålla om, pussa på, kela och sånt trams (haha) ;) Har varit singel allt för länge nu. Sorgligt nog har jag bara en person i mina tankar just nu. En som jag inte får ha i mina tankar. Eller får och får. Han är en fin vän. En man kan snacka med om allt. En man känner sig trygg hos. En jag har kännt i väldigt många år. Typ sådär 13 år. Så vi känner varandra, in och utantill. Vad hände? Egentligen?

 

Nä, pust och stön.

Godnatt :)


Friends with benefit

2011-09-23 KLOCKAN 09:21:22



Blev en riktig mysdag igår med :)
Började med tvättning (inte så jättemysigt men...) en snabbvisit hos Per som bjöd på kaffe och lite skip-bo. Hem till mamma och Kjell vid 18 där det bjöds på middag, kalops! Så jäkla gott! Blev fika även där med kaffe och marabo-kakor (farligt goda). Hem igen vid 21, tog den sista tvätten, renbädda med mina nya fina påslakanset som jag fick när jag fyllde år ;D Sen kom EMMA :D ♥ Drack te, snackade, skrattanfall DELUXUE och kollade film; Friends with benefit. Mycket bra film :)

 

Mysdag :)


Nu blir det snart jobb. Fick hoppa in en snabbis nu på förmiddagen. Sen blir det jobb igen 15-24. Imorgon börjar jag 8-15, såå skönt. Efter det Nova med lillebror :) 





Jäkla dig. Är så svag för dig, ej okej! :/


RIO

2011-09-22 KLOCKAN 11:45:32



Godmiddag, godmiddag vänner.

Igårkväll stack jag först ner till Preem, snackade lite, tog knake och ciabatta och körde ut till P. Kaffe och snack innan vi begav oss till P's bror. Drack te, snackade och kollade på den animerade filmen RIO -härlig film som jag kan rekommendera till alla åldrar :)
Hem till P igen. Mer snack medan vi sneglade på en film -Hämden. Inget för mig, så jag bara sneglade, ha :) Sen stack jag him.

Ledig även idag. 2 dagar på raken är lagom :) Nu på dagen veti tusan vad jag ska hitta på. Men ikväll ska jag i alla fall först hem till mamma och Kjell som bjuder på kalops :D Antagligen fika efter som i vanlig ordning ;) Sen ikväll ska jag träffa MIN FINA EMMA ♥

 


L & E

JAG ÄLSKAR DIG!

 


Sura blommor.

2011-09-21 KLOCKAN 19:19:50


Godkväll mina vänner.
Ännu en ledig dag, känns bra. Ledig imorgon med sen blir det jobb denna helgen med. Pengarna rullar in som dom ska...

Idag började jag med chill (i vanlig ordning), körde ett pissärende (grr) som tog mig 45 min fast det bara ska ta 10? Tanka lite innan jag begav mig ut till Enevången för kaffe och snack ute i trädgården. Efter det stack jag hem till mammsen och snackade lite, fick även en liten present ;* Handla, hem, städade kattlådan, vattnade och rensade sura blommor och nu sidder jag här :) Får se vad denna kvällen bjussar på!


Tjing Tjing.

2011-09-20 KLOCKAN 11:05:04



Min lediga dag igår spenderades först ute hos Sandra med kaffe och snack. Var ju evigheter sist, ej okej ;) Efter jag varit där stack jag hem och städade. Måste nog köpa ny dammsugare för det är ju jävlar vad den suger dåligt ;) Chill och mys i soffan innan jag begav mig hem till mammsen och Kjell, där det blev allt i vanlig ordning. Stack hem redan vid 22, var trött men ändå somnade jag inte förren vid 02.. Var ju tvungen att se 2 avsnitt av Gossip girl^^,
Det hade jag tänkt göra nu med, sen blir det jobb 15-24.
Hoppas på tvättid imorgon, skulle ju egentligen tvättat idag -.-

Trevlig dag!





Skärpning!

2011-09-19 KLOCKAN 09:37:53


Det händer väl inte så mycket spännande just nu i mitt liv, därför jag inte skriver så mycket. Kan va. Jag vet inte. Har tappat suget helt typ :)

Dom senaste dagarna har jag bara jobbat. Idag är jag LEDIG. Ska njuta, det är jag väl värd ;) Uppe redan klockan 9, gjorde mina morgonrutiner i vanlig ordning och nu sitter jag här i soffan med en go' kopp ;) Tänkte sätta på ett avsnitt av Gossip girl (besatt), efter det städa lite, göra mig iordning och sen bege mig ut till Sandra jag inte träffat på typ 2 veckor :/ Ej okej!
Ikväll ska jag hem till mamma och Kjell :)

Ha en riktigt bra dag i detta härliga väder ;)
p&k

WELCOME HOME HONNEY!

2011-09-15 KLOCKAN 10:57:12



Igår var en UNDERBAR dag. Började med lite stress innan vi kom iväg. In om Stehag för att hämta Cornelia på jobb, vidare mot Malmö, över bron och stoppet blev på Kastrup. JA, EMILIA VÅR FINA VÄN ÄR PÅ HEMMAPLAN EFTER 1 ÅR I USA!!! Whoop whoop! Började t.o.m böla när jag kramade henne, haha. Fan vad kul ♥

Lite fika på vägen innan vi begav oss mot Höör igen, där vi överraskade först hennes mamma Eva och sedan hennes pappa Mats :) Fika och massa snack hemma hos dom, fick även besök av E's mormor och morfar, farmor ch farfar.

Riktigt bra :)

 




När jag kom hem vid 20 blev jag riktigt sliten -.- Åt lite, kollade nåt avsnitt av Gossip girl och efter det en film. Vid 23 blev jag rastlös och stack ut till Per en runda och kollade film även där.

 

Idag är jag trött? Ska iväg vid halv2 och fixa en skitsak sen blir det jobb, 15-24.

P&K


Birthday sex

2011-09-12 KLOCKAN 22:01:08


Jag ber så HEMSKT mycket om ursäkt för att jag glömt bort er, ni, dom... eller nåt :) Dåliga uppdateringar på sistonde. Pallar inte. Har inte suget liksom.

JO. Lördagen blev p-e-r-f-e-k-t! Underbara familj och underbara vänner ♥ Fina presenter, god mat, massa dricka, skratt, dans och UTGÅNG! Hade SJUKT KUL! Tack tack tack! Älskar er!

För övrigt? Inget intressant ;)






Hihi :)
















Vad är det för en dag?

2011-09-10 KLOCKAN 10:34:40



Inte fan är det en vanlig dag ;)

"Du har aldrig varit så gammal som du är idag,
men du kommer heller aldrig vara så ung som du är nu"

Twentyfour years YOUNG ;)

Idag ska den såklart firas med nära och kära♥

Ska snart iväg och hämta smörgåstårta som vi ska ha när min familj kommer vid 14. Ikväll kommer mina fina vänner och då har jag gjort pastasallad med varma bullar. Blir såklart UTGÅNG senare ikväll med :)

 

WHOOP WHOOP!

Ha en trevlig dag/kväll underbaringar!

 




 




Stranger.

2011-09-08 KLOCKAN 10:58:39


Hoppas på att dom lyssnade, hörde vad jag sa. Diskuterar och inser.
Jag vill bara vara där, inte där!
Låt någon lyssna..

;)

Först kan det vara väldigt intensivt och sen typ ingenting alls. Det gör mig förvirrad. Vad pysslar den med? Är det någon annan som förvirrar, styr känslorna kanske? Eller vad den ska göra och inte göra?





WierdO ^^,



Blondie.

2011-09-07 KLOCKAN 12:00:38


Igår var jag hos världens bästa frissa, Johanna som slingade mitt hår ;) Lockade även det, så jäkla fina lockar det blir med plattång. Undrar om jag hade kunnat göra det på mig själv på lördag, huum. UTAN att få ett utbrott och börja slita och dra i det i stället? ^^,
T.o.m mamma sa att jag var riktig blondin. Tror bara hon hade vant sig vid min fula utväxt jag hade innan ;) För blondare än innan tror jag inte att jag är :P

När jag var hemma igen vid 16 kom först P upp en runda, lite kaffe och snack, sen satte jag igång med att städa här. Fan vad skitigt det blir fort? Gjorde riktig lyxmat till mig själv innan jag begav mig hem till mamma och Kjell :) Fika, snack och brände lite filmer :)


MEN upp och hoppa!

2011-09-06 KLOCKAN 11:08:49


Inte jag.. Jag har ju varit uppe sen halv 10..
När jag hade slutat igår, stack jag hem snabbt och på parkeringen ser jag lille Per :) Upp till mig, kollade idolreprisen sen deckade vi vid 2.
idag gick jag upp i tid för att sätta på kaffe och P skulle iväg och handla bullar. Är han uppe? NEJ! Har redan varit därinne en gång till och försökt få upp honom. Latmask! ;) Ska testa nu igen, börjar ju bli hungrig!

Om 2 timmar är det dags. Jag LÄNGTAR! :)


RocKabilly.

2011-09-05 KLOCKAN 14:00:49




Hey hey hey snyggingar! WADDAPP?

Trött och sliten hela dagen i lördags, men jag klarade av den galant ;) hoho.. Tidiga morgnar är liksom inte min grej, fastän att det kan va ganska så skönt att va uppe i tid^^,
MASSA raggare hela dagen eftersom det var Twin Lake Run här i Höör, plus skånedagarna så det var fullt upp precis hela dagen. Tiden gick fort och vips så var jag hemma redan 14.30 ;) Lite chill och mys med Dolly innan jag hoppade in i duschen, gjorde mig iordning sen kom Halena, Cornelia och Karro, drack lite sen vidare ut till Ljungstorpsgården där det var en överraskningsfest för Kittys mamma med rockabilly som tema. SJUK BRA kväll får jag säga. Allt i vanlig ordning för att sedan bege oss mot Jägers, och det sög :/ Inget för mig, och det vet jag till nästa gång!













Igår blev det söndagsmys med Emma, Halena och Kitty i vanlig ordning. När dom hade stuckit kom Per en kort stund efter och stannade även över.
Jag var uppe redan halv 10 idag fast man somnade vid 2, hihi :) Satte på en film, duschade och lite pill i lägenheten.

Snart jobb, 15-24.
Trevlig dag/kväll.

 


Kan jag gå och lägga mig igen?

2011-09-03 KLOCKAN 05:02:45


Tröttare än tröttast. Uppe innan tuppen, snart jobb -.- Känns som att jag inte alls kommer vara taggad sen ikväll, men jag hoppas. För ikväll är det ju FEST ;)

Igårkväll kom Halena hit, vi är några sista minuten människor :) Bestämde att vi skulle glo film innan vi skulle hem och försöka sova (som gick åt helvete. Typ 3 timmars sömn). "Just go with it"- Riktigt bra film som jag rekommenderar :)

Nä, snart bege sig mot jobb.
Twin Lake Run och Skånedagarna idag med förresten. Hoppas på att vi slipper dom värsta raggarna, yäärk. Lär bli mycket stress i alla fall.


Congratulations and celebrations.

2011-09-02 KLOCKAN 11:04:17



Herregud. Redan inne i september. Min månad och Dollsans månad. Ja, min finaste katt fyller år idag, haha. Får lyxa till det ordentligt för min lilla skatt idag^^,
Sen är det minsann inte så långt kvar tills jag också fyller år, nästa helg nästa helg nästa heeeeeelg! Blir som ett barn. Det bästa är att jag ska fira min födelsedag med min familj på dagen och mina närmsta på kvällen :) ♥

 

 

Iförrgår kväll fick jag både sällskap av min fina Emma och Per. Blev 2 filmer, kaffe och mina berömda muffins ;)

Igår träffade jag först mamma upp i byn, tog en fika innan jag stack ut till Per en snabbis på kaffe. Hem, slängde i tvätt, hängde upp lite tvätt, sen kom Emma och hämtade mig och vi körde upp till outleten här i Höör. Fick med oss några fynd hem (där är så satans mycket man vill ha). Hem igen, tog min sista tvätt innan jag promenixade hem till Emma som igår bjöd mig på mat. Laxknyten med sallad till, mums! Blev besatt av matvete E hade i salladen, så jävla gooooott! Halena, Julia och Johanna joinade också senare :) Kollade på film, drack kaffe i mängder, vaniljte, skratt... bla bla bla. Allt i vanlig ordning ;) hihi!