En tollare!

2012-02-29 KLOCKAN 11:38:10Yes hello. What a lovely day! Eller alltså nej, är det höst eller? Något mildt ute, men jag vill ha massa vårsol :) så man kan traska ut och njuta, andas in, med ett leende och säga välkommen vår! Haha öööööööö.

Är på väldigt gott humör idag, haaarleet! Har hjälpt och umgåts mycket med mamma i vanlig ordning denna vecka, där jag trivs som bäst. Allt gick bra i måndags :) hon känner sig som en ny människa efter "elstöten" :) och det är ju bra. Mycket bra.
Har kollat mycket på hundannonser med. Det senaste året har det varit mycket fram och tillbaka om vilken ras det ska va, och det är svårt. Men nu är det nog bestämt i alla fall; "tollare". Påminner väldigt mycket om golden retriver fast mindre. SÖT som bara den! Vill ha nu :)

Ledig idag och imorgon sen sätter helvetet igång, hihi hoho. Jobbar på mitt kära Preem fre-lör-sön och mån-tis teba. Har fått jättemånga tider på teba och det är superskönt. Det är inte kul alls att bara gå hemma och vänta på att man ska jobba helg, nån enstaka torsdag på Preem :)


Kommentarer
Postat av: Ted

Det är en fin ras och kan bli superfin men dom kräver ganska mycket aktivitet och arbete

...

2012-02-29 @ 22:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback