Big brother ikväll...

2011-03-31 KLOCKAN 23:19:04


HAHA asså lätt det roligaste avsnittet! Har skrattat så tårarna sprutat. När både Rodney och Gurkan blev livrädda.. Deras miner.. Ja, har ni inte sett det, så se det :P

Ikväll stack jag hem till K&M och snackade plus lite fika och tvtittande. Lika mysigt varje gång :) Stack även ner till Preem och kolla mina April-tider. Riktigt gött att jag har så många helger :)

1a April imorgon. Ska försöka att inte gå på något skämt. Kan va lite smått trög ibland ;) Ska jobba på Preem, så man lär gå på något kasst skämt av kunder :P

Snart läggdags! Godnatt

Min dag plus lite låttips

2011-03-31 KLOCKAN 15:46:25


Lyckats hålla mig vaken sen halv 7 imorse. Brukar decka till när jag satt mig i soffan och varvat ner, som nu :) Men icke! Ska hålla mig vaken och hoppas på bättre sömn inatt!

Har även lugnat ner mig sen den lilla olyckan imorse. Kanske är som alla säger? Ett tecken på att jag ska sluta röka? Jag har sagt; slutar min pappa röka, kommer jag också sluta! Det är min stora önskan, att pappa slutar röka!

Tog kanske i lite imorse när jag hade utbrott. Jag hatar verkligen inte min Dolly. Jag ÄLSKAR henne, hon är ju en del av mitt liv! :)
Synd inte det eller? Haha :)




Lite låttips denna sköna eftermiddag?! Höhö :)

Snoop Dogg feat. David Guetta - Sweat

FloRida feat. Akon - Who dat girl

Taio Cruz - Telling the world
(radio version)

Rasmus Seebach - Lidt i fem (besatt!) :)

R.I.O - Like i love you




Bjuder på en bild på mig och Cassie från i Lördags :)











.

2011-03-31 KLOCKAN 10:42:19




Smart som en mus, slug som en råtta, snäll som bambi, trogen som en hund, kärleksfull som en katt...

Ja, det är jag ;)






KATTJÄVEL!

2011-03-31 KLOCKAN 07:44:37


SÅ JAA! Sånt här utbrott har jag inte haft på LÄNGE!
Vaknar för det FÖRSTA halv 7 idag för kattjäveln Dolly Röv klättrar liksom runt sängen i en jäkla fart med sina sylvassa klor så det hörs enda bort till ICA, typ. När jag reser mig upp och ska säga till henne... VAD SER JAG? Precis ALLA mina ciggaretter, alltså ett OÖPPNAT paket cigg har hon BITIT upp, bitit sönder ALLA ciggaretter! Tobak på hela golvet!! Jag for upp ur sängen med ett jäkla utbrott.. Dolly blev rädd, grannarna måste ha undrat? Ja, det skiter jag i!!!! Fy faaaan vad jag har ett utbrott! JAG HATAR HENNE!

Här är mitt liv, mitt hjärta som jag har ett vredesutbrott på just nu!



Känns som att jag aldrig kommer lugna ner mig idag. Kommer ha ett utbrott hela dagen. Pga en annan sak med! GAAH! Snart ner och tvätta!!



Haha, fick precis ett sms att pappa att jag skulle kolla på min balkong. Har ju berättat hela historien för han med. Där låg ett helt oöppnat paket plus 1oo kr :D gulle-pappa^^ ♥

Hej alla käraste!

2011-03-30 KLOCKAN 23:03:37


Har inte varit på något skrivhumör dom senaste dagarna, men försöker uppdatera ändå :)
Har väl egentligen inte hänt så mycket sen sist. Halena kom till mig igårkväll med och stannade över. När vi vaknade idag stack hon hem först och fixa. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig iordning och stack sedan dit för att flytta upp mer till lägenheten. Har typ en djävulsk träningsvärk idag i armarna, haha :)
Vid 16 stack vi först och handlade lite mat på Netto, lämnade av Halena och hem för att laga till något. Blev kycklingfilé med cous cous blandat med röd paprika och lite chilisås. Sjukt mättande :) Lite slas i soffan innan jag begav mig hem till Kjell och mamma. Mamma var på keramikkurs så jag satte på lite fika till mig och Kjell. Chill i soffan, tvtittande och snack innan jag begav mig hemåt igen för att kolla BB :)

Hejdå!










Ständigt samma vals, skåningar har gröt i sin hals.
Lika bra du håller truten, vi kommer aldrig spotta ut den!
Dialekten är lika gjuten, som loggan på absoluten
!










TräningsVÄRK

2011-03-30 KLOCKAN 00:09:26


Asså det är egentligen sjukt att man kan få sån jäkla träningsvärk av flytt. Höll dock på i ca 5 timmar, och upp på högsta våningen (minus hiss). Men alla Halenas grejor är i alla fall flyttat :) Lisa har mer av sina grejor kvar. Hon flyttar inte in helt förren i slutet av April. Ska hjälpa Halena lite imorgon med att få upp allt, om inte denna sjuka träningsvärk är värre imorgon, haha :) Jaja, kanske ska skaffa egen flyytfirma? Skämt och sido! Hatar verkligen att flytta :P Men men, klart man ställer upp för sina vänner ♥



Tisdag

2011-03-29 KLOCKAN 10:56:16


Inte lika fint väder idag, men det får väl gå.
Igår tvingade jag hit Halena vid halv 12, haha :) Fick en känsla, en känsla som kanske inte riktigt går att förklara. Samma i förrgår, fast värre :S och då fick Jenny komma. Va fan är detta? Hon var i alla fall så gullig och kom. Te, snack och nattamackor. Idag var vi lite halvsega på att gå upp. Hade varit vakna rätt så länge inatt, men vi kom upp i alla fall vid halv 10. Kaffe och snack innan Halena stack hemåt. Jag ska snart dit och hjälpa henne att flytta över grejor i deras nya lägenhet. Riktigt fin nyrenoverad 2a på 1oo kvm.

Hej sålänge!

VÅR!

2011-03-28 KLOCKAN 19:57:11


Superhärligt väder idag. Det är det fortfarande fastän det börjar närma sig sent :)

Jag idag innan jag begav mig ut i det härliga vädret^^






Hangover.nu.se.org.net.com

2011-03-27 KLOCKAN 20:40:04


Men vilken kväll!
Började med att lillebror hämta upp mig vid 18. Hem till dom för att äta osv. Ryggbiff! Det godaste jag ätit på länge. Efter mat blev det efterrätt som lillebror bestämt. Marängsviss. Djävulskt gott det med :) Snack, musik, dricka, raketer och familjen ♥
Vid 22 stack jag och lillebror hem till Danne där det var fest, men var där knappt 5 minuter innan jag stack ut till Sandra och Johan där det med var partaj. Vidare ner till Ladan för massa dans och FÖR långt in i dimman, haha. Men hade en riktigt bra kväll, känns idag. Legat enda till 20 ikväll. Bakfylla deluxe :S

Hoppas att min lillebror fick en bra födelsedag :)
Kommer bilder!

Får snart en snygg Emma på besök. Skulle köpa med sig massa onyttigheter :P Snack och BB med bästaste sälskapet ♥

NOva gör en fattig!

2011-03-26 KLOCKAN 17:13:55


1200 :- fattigare. AJAJ! Var tvungen att köpa en klänning med plus massa annat smått och gott. Blev ett silverarmband till lillebror. Bra minne kan ju jag tycka^^ Och fan vad dyrt med armband till män o_O
Men blev nöjd med mina köp!

Nu säger jag SKÅL! En kväll med 20årsfirande, god mat, rosé och utgång?! ;)

PUSS!

NOva NOva NOva . . .

2011-03-26 KLOCKAN 09:57:08


Here we come :)
Kan dock inte handla denna gången heller. Endast till lillebror. Minns inte sist jag shoppa loss. Det är illa :( Men jag får i alla fall känna lukten, se folket, personalen osv på NOva Lund, haha!

Hej sålänge

Nu är jag trött..

2011-03-26 KLOCKAN 00:42:36


Gick upp redan halv 9 idag ;) Skulle ju va hos frissan halv 10. Blev RIKTIGT NÖJD, som vanligt då. Hem till Halena, snabb kaffe innan vi kuta upp i lägenheten som hon och Lisa ska ha. Nyrenoverad, sjukt fin. Hem, dusch sen vidare till jobb. Kom nästan precis hem. Bra dag med sjukt många skrattanfall med Kristina, haha. Bl.a att jag skratta till och råkade spotta ut mitt tuggummi mitt framför en kund. Blev sådär igen att jag skratta tills jag böla ;)

Imorgon/idag bir det Nova en snabbis med Sandra. Ska handla till MIN LILLEBROR SOM FYLLER 20 ÅR IDAG! GRATTIS MIN FINA! Älskar dig!


FREDAG!

2011-03-25 KLOCKAN 09:03:37


Snart är det dags ;) Yey*

Hörs senare!


i am number four

2011-03-25 KLOCKAN 00:24:03


Låter som en spännande film. Vill se :)


http://www.youtube.com/watch?v=oP6zhpST3Ro

Utbrott Deluxe!

2011-03-24 KLOCKAN 23:45:57


Ja, för det har jag! Jag väldigt mycket OGILLAR falska personer. Som "låtsas" att vara VÄN och sen bara snackar en massa skit. HORA! Ursäkta språket.. Gillar du inte mig, tro mig. DET SKITER JAG I! :) Men för guds skull, snacka inte med mig och låtsas att du gillar mig. Det är det VÄRSTA jag vet!
USCH!
Allt kommer fram förr eller senare. Det har jag lärt mig. SPECIELLT i lilla Höör :)

Hej hej hallå!

2011-03-24 KLOCKAN 23:18:55


Precis kollat klart BB, typ :) Måste bara säga.. Vad tusan är det för löjliga "harems-brudar"? Pinsamma så det skriker om det. Och gulle-Martin.. Ej okej :/ Usch och pi.

Innan BB var jag hemma hos m&k ♥ Dom bjöd på mat. VÄRLDENS godaste sallad som jag blev besatt av. Till det hade vi kall rostbiff, remoulade, rostad lök och potatissallad. Fillibabba mums! Umgicks även lite med lillebror, fick skrattanfall IGEN, härligt! Fika, sen begav jag mig hemåt :)

Sitter här och LÄNGTAR super-mega-mycket tills imorgon! Det får ni reda på då ;)

Snart sängen, för imorgon ska vi upp tidigt igen!
P&K

Jag och Halena går bananas med min kamera

2011-03-24 KLOCKAN 18:04:38


Laddar dock inte upp alla vi tog ;)


haha :)






Jag och hjärtat :)










Hem kära hem

2011-03-24 KLOCKAN 16:59:07


Idag har jag hunnit med jobb, sola, dammsugat, ätit och städat kattlådan :) Är trött, känns som att jag deckar vilken sekund somhelst. Men det får jag ge fan i! Lär jag aldrig somna inatt plus att jag hatar att sova på dagen. Upp tidigt imorgon med. Jag längtar ♥

Later!

En snabbis innan jobb

2011-03-24 KLOCKAN 10:03:39


Hinner med en (skriv)-snabbis innan jobb :)
Efter att jag slutat idag tänkte jag dra upp och sola. Man är ju SÅ blek. Sen blir hem, dammsuga plus städa kattlådan, yey! Vad kvällen sen har att erbjuda får vi se. Blir jobb imorgon med, men då på Preem :)


Blekfis :)

Ha en bra dag med er!

Wonderful dag med dom BÄSTA!

2011-03-23 KLOCKAN 23:36:19


Börja med det vanliga. Kaffe, slas, dusch... bla bla bla. Nämligen ledig idag med, riktigt skönt. Stack sedan hem till Halena, där jag i princip har varit hela dagen. Suttit ute på hennes balkong i det härliga vårvädret och rögat och druckit kaffe (i MÄNGDER!). Mys. Våren är här?! :) Sandra kom också upp en snabbis och snacka lite skit. Raringar! Sen skulle Sandra bege sig till jobb, så jag och Halena tog min bil och körde till hennes föräldrar för hon skulle hämta en sak, vidare hem till mamma där jag också skulle hämta några saker :) Sen hem till mig. Mer kaffe, ett glas rosé och lite öl^^ Men inte mer ;) Håller mig till Lördag!
När Halena hade stuckit rörde jag ihop någon mat. Sen kom Emma. Lisa och Halena kom också upp en snabbis men stack efter typ 1 timme. Just me and Emma-raring. Kollat BB och haft ETT JÄKLA SKRATTANFALL!! Ni vet ett sånt som bara tårarna sprutar och massa kramp i magen? Härligt med sånna :) Kan inte riktigt förklara varför, eller hur... Vi fular oss på danska, "låtsas" som om vi kan liksom. Bara vi som förstår ;) Detta fick vi i alla fall ett skrattanfall åt, haha.

Yeye, underbar kväll. Tack ♥

Snart sängen. Blir jobb imorgon på Fogdaröd.

Godnatt


.

2011-03-23 KLOCKAN 11:13:26




When nothing goes right, go left.





Mysig dag i Malmö!

2011-03-22 KLOCKAN 21:50:59


Blev långdag med mamma och mormor idag. Det gillas!
Körde redan vid halv 11. Börja direkt med fika och lite skitsnack, sånt som gamlingar älskar ;) Sen körde mamma och handla lite till mormor medan jag hjälpte henne med att färga håret :) Hann även att sitta ute i det härliga vädret, hör och häpna.. Jag fick färg :D Älska! När mammsen kom tillbaka, blev det mer snack och sen satte vi igång med lite mat. Proppmätt! Blev lite kaffe innan vi begav oss hemåt. När vi kom till Höör hängde mamma med mig upp och kolla halv åtta hos mig och något annat program efter det. Mys :)

Snart BB. Yey ^^

Puss

Hos dig är jag underbar

2011-03-22 KLOCKAN 21:45:51


Hos dig är jag stark
Hos dig är jag underbar
Hos dig har jag allt
Där vågar jag stanna kvar
Men när du inte ser
När du inte rör mig
Kan du ha hittat nån annan
Säg nu hur du ser mig

Jag undrar om du
Hade kraft o ge dig av
Eller mod o stanna kvar
Vågat bygga på nåt nytt
Jag undrar om du
Har kunnat ge och kunnat ta
Kunnat öppna dig som jag
Vågat vara här och nu
För allt jag kräver är ett svar

När jag tagit slut
När jag inte orkar mer
När rädslan tar vid
Rädslan förstår mig mer
Då kan jag inte se
Kan jag inte röra dig
Har jag då hittat nån annan
Säg nu hur du ser mig

Jag undrar om du
Har du kraft o ge dig av
Eller mod o stanna kvar
Vågat bygga på nåt nytt
Jag undrar om du
Har kunnat ge och kunnat ta
Kunnat öppna dig som jag
Vågat vara här och nu
För allt jag kräver är ett svar

Jag undrar om du
Hade kraft o ge dig av
Eller mod o stanna kvar
Vågat bygga på nåt nytt
Jag undrar om du
Har kunnat ge och kunnat ta
Kunnat öppna dig som jag
Allt jag kräver är ett svar

Jag undrar om du
Har kunnat ge och kunnat ta
Kunnat öppna dig som jag
Vågat vara här och nu
För allt jag kräver är ett svar

Hos dig är jag stark
Hos dig är jag underbar

Perfekt dag för chinos!

2011-03-22 KLOCKAN 10:11:53


Det är obeskrivligt. VÄDRET? Man fylls med ny energi, eller nåt ;)
Tänkte dra på mig chinos. Har ju inte kunnat ha dom innan för då fryser man isönder benen. Nu? Vet inte hur "varmt" det är ute. Men det är garanterat plusgrader och solsken! :)

Nu draur jaug ti Malmööe!

Haj ♥

Känner ett shoppingsug..

2011-03-22 KLOCKAN 00:44:17


Minns inte sist? Okej att jag handlat något litet då och då, men inte shoppat liksom. Kanske lördag? Innan vi firar lillebror? Huum. Just nu är virkat, rött och marinblått superhett :)

o u t f i t

2011-03-21 KLOCKAN 22:37:45


Jag ser redan min outfit till på Lördag. Skulle vilja ha en vit eller ljusrosa spetsklänning med volanger, eller nåt liknande. Men var tusan hittar man klänningar nu liksom? Uhh -.-


typ nåt sånt kanske? :)

Bara så att ni vet...

2011-03-21 KLOCKAN 19:35:35


Har jag absolut ingenting att uppdatera. Har tvättat vilket jag redan skrivit. Har iofs hälsat på mamma och lagat gourmet-mat till mig själv, ha :) Vad kvällen har att erbjuda får vi se ;)

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Malmö, till mormor med min kära mor. Min mormor behöver mer och mer hjälp :/ Så mamma brukar va där 1 gång i veckan, men då jobbar jag oftast. Imorgon är jag ledig igen så då hänger jag med!

Godkväll

Långhelg over!

2011-03-21 KLOCKAN 12:11:28


Långhelgen/jobbehelgen är över nu. Har gått bra med alla pass 15-24. Hade dock liite utbrott i Lördags för vissa kunder är så sjukt irriterande. Men söta Bobo (chef) lugna ner mig med fina kommentarer när han var inne en snabbis och hälsa på, haha :)

Idag njuter jag av ledigheten. Sov dock för länge. Men det var jag väl värd. Har haft en hård helg ;)
Så idag ska jag passa på att bl.a tvätta och städa. Kul? Ovanligt? Nope.

Later!

Hellu

2011-03-20 KLOCKAN 00:46:08


Hemma från jobb. Gjorde som igår, la mig direkt i sängen :) Somnar dock aldrig förren vid 2 halv 3. Men jobbar man till 24 är det väl helt ok^^

Innan jobb idag kom Halena, Corney och Sanna upp till mig med räk-och köttbullsbaugetter. Så jag ladda kogarn ;) Perfekt innan jobb! ♥

Försöka sova nu kanske? Hoppas på att man slipper fylletaxi :)
Sov gott adjö

Life is good

2011-03-19 KLOCKAN 11:09:20


Ja det är inte klokt vad allt är bra just nu! Mys :)

Gick bra på jobb igår. Jobbade med Madde. Händer inte allt för ofta. Men bättre kan det nästan inte bli^^ Jobbar även med sötisen på söndag, yey :*
Idag blir det med Pernilla :)

Underbara Fredag!

2011-03-18 KLOCKAN 12:12:04


Och jag ska jobba :) Ska jobba med Madde ikväll, så det ska bli riktigt skönt^^ Blir även jobb lör-sön!
Snart kommer Jennsan upp en sväng, men jag måste hinna hoppa in i duschen först, ha. Världens segaste typ :)

Ha en underbar fredag ni med!
Later!

Godkväll mina vänner!

2011-03-17 KLOCKAN 22:59:07


Har precis kollat klart BB. Hur länge är Roza immun till att röstas ut? Vill ha ut henne NU! Får spel på den männskan. Hon är trög, skrikig och bara jobbig. Blä! Gurkan ÄGER! Fy fan vad han är bra. Han gör ju så allt blir så jäkla bra. Och "hunken" som kom in?! Vad är det för en tönt? Haha. Rodney? Ingen kommentar! Jaja, jag håller på Martin och Gurkan till slutet :)

Annars ikväll har jag varit hemma hos K&m. Fikade och kollade film; "Inte utan min dotter". SJUK film. Djävulskt bra! Verklighetsbaserad. SE DEN! Man blir såå rörd. Stakt rekommenderad. Gammal, men BRA :)

TRAILER!
http://www.youtube.com/watch?v=IYEwId_5Cho


Haaj

Länk? Klipp?

2011-03-17 KLOCKAN 11:35:30


Vet fortfarande inte hur man gör. Ni MÅSTE i alla fall se detta klippet. Blev så rörd att jag börja storböla, haha :)

http://www.youtube.com/watch?v=5SsgeH7wMNo&feature=related



News

2011-03-17 KLOCKAN 11:21:02


http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1413892/Man-knivskuren-i-brostet.html

Nu har man i alla fall reda på vad som hänt. Var lite smått orolig för en viss person igår. Men han har jag snackat med och allt är bra med den lille pågen :P

Igår hittade jag en säng, i ek. 1.80 bred, perfekt! Billig som fan, den ska jag ha. Ligger inte alls bra i min lilla 1.20 säng. Så är den inte såld tills på måndag hämtar jag den då :) Den ska i alla fall inte målas ;)


Vad har hänt i lilla Höör?

2011-03-17 KLOCKAN 01:06:15


Varför blir man alltid så jäkla nyfiken så fort det händer något? Nu har det hänt en ganska så allvarlig grej, och jag är så förbaskat nyfiken. Måste se om där kommit ut något på nätet :)

Dom bästa på besök!

2011-03-16 KLOCKAN 23:22:00


Har precis haft bästaste Emma och Halena på besök ♥ Snack, BB och kaffe. Love you!










Förvirrande. Ibland fattar jag nada. Blir ledsen, typ.


Man ska aldrig säga aldrig!

2011-03-16 KLOCKAN 20:14:33


Dom hade lite problem innan idag med bloggen, så det gick inte att skriva. Men nu så :)
Kom precis in genom dörren, har varit iväg sen 14 idag. Blev en snabbis hem till mamma och fika med henne medan jag väntade på lillebror. Skulle nämligen hämta 2 stycken vitrinskåp i Hyllinge (jäkla väg!). Eftersom dom är i bok så ska dom MÅLAS! Haha :) Jag skulle ju ALDRIG mer måla! Kom även på att jag ska måla mina utemöbler så dom blir lite fräschare än nu.
Nu är jag hungrig. Fick röra ihop något snabbt.

Hej sålänge

Ideér så det skriker om det

2011-03-16 KLOCKAN 00:04:47


Ja asså nu kan ju jag aldrig somna. Har kommit på hur mycket somhelst nu till lägenheten. Är ju en hel del till som behövs :) Har raggat upp en massa på blocket. BILLIGT och BRA! Det gillas! Hoppas nu bara att jag får napp på det jag vill ha ;) Ligger även och glor runt om i sovrummet och funderar på vad tusan jag ska ha för rolig färg härinne?! Hur ska jag somna? Fastän jag är aptrött? :) Godnatt!

Sliten tjej

2011-03-15 KLOCKAN 19:11:31


Innan när jag var hemma på min lunch blev jag så jäkla trött när jag satt i soffan. Och vad gör jag? Jo, SOMNAR! Vaknar NÄR jag ska börja igen, haha. Men jag hann i alla fall. Trött som ett helt ålderdomnshem, höhö ;)

Slutade 16. Stack hem och satte igång med att måla en 3e gång inne på toan. NU är det äntligen klart, och ser mycket bättre ut. Sen satte jag igång med att torka av, dammsuga och torka golven. Nu är här fräschare än fräschast ;)

Precis fått i mig lite sallad. Börjar smått tröttna på det nu, haha. Tänkte sätta på lite kaffe och bara slasa framför tvn hela kvällen nu. Blir sängen tidigt även idag känns det som.

Adjö

Snabbis på min rast

2011-03-15 KLOCKAN 11:37:42


Jag hade SÅKLART missuppfattat min rubrik (ni som känner mig vet liksom hur jag är). Men jag är hemma en snabbis nu bara. Har bara rast. Passa på att köra hem till Dollsan så hon slipper vara själv så många timmar. 9 timmar själv är ALLDELES för mycket! Hade även tänkt luncha härhemma, blev ju så mycket pastasallad igår :)

Såg igår att det behövs en 3e gångs målning på toan. Bra färg liksom? Så det ska jag göra när jag kommer hem igen plus städa. Här är skitigt as hell!

Hej :)

Godmorgon på er

2011-03-15 KLOCKAN 06:06:59


Pigg och vaken..? INTE JAG! Haha, verkligen ingen morgonmänniska :P Men ändå sjukt skönt att vara uppe i tid. Jobbar 7-16 idag. Sen har jag hela kvällen på mig att röja härhemma. Är kaos! :)

Trevlig dag!

Måndag och ledig!

2011-03-14 KLOCKAN 16:55:44


Som ni vet gick jag upp ganska så tidigt idag för att först sticka till tandläkaren för att fixa ett hål för första gången i mitt liv. Gick hur bra somhelst. Förstår inte hur så många har tandläkarskräck?! ;)
Efter att jag varit där bar det hem till mamma. Jag hade skrattanfall hela tiden eftersom min ena sida var helt bedövad. Är inte van vid detdär ju, haha. Gick bort typ 2 timmar senare, då jag var hemma igen. Snabbt in i duschen, torka av väggarna och satt igång med att måla. GUD så bra det blev och GUD vad jag aldrig mer ska måla. Hatar det! Ska va själv när jag har mina utbrott asså, haha. Men bra blev det i alla fall :) Nu ska det bara torka så jag kan "möblera" därinne.
Medan det har torkat passa jag på att göra hemmagjord pastasallad. FY FAN vad apgod den blev. Jag bjuder självklart på en bild ;) Blev typ till en hel familj, haha!





Pasta (såklart), kassler, blandad sallad, coctail-tomater, gurka, fetaost, rödlök och paprika :)
Hur enkelt somhelst!

Godmorgon folks

2011-03-14 KLOCKAN 07:04:36


Inte mycket piggare idag faktiskt. Tidiga morgnar är inte min grej. Eller, är inte alls van. Man har blivit lite bortskämd med kvällarna på Preem :) Imorgon ska jag upp ännu tidigare, halv 6 -.-

Ta tag i målningen inne på toan senare idag kanske? Får nog bli så!

Hej sålänge

Seg.com

2011-03-13 KLOCKAN 16:38:42


Tusen tack för igår! Hade riktigt kul. Blev Ladan (i vanlig ordning, haha). Mår dock som man förtjänar idag. Tror jag går och lägger mig, igen! Börjar även bli smått hungrig. Thai? Pizza? Kebab? Huum. Måste först få liv i knasten som har stått i duschen nu över en timme :P


PUSS!

skål på er ;) En kväll med dom bästa!

2011-03-12 KLOCKAN 17:59:26
.

Ge mig lite hjälp?

2011-03-12 KLOCKAN 13:25:08


Någon som har något förslag vad man kan ha på sig denna Lördag? Kvällsoutfit?
Idag är det en sådan dag där jag inte ALLS har en aning om vad jag ska slänga på mig. Brukar ändå ha en liten aning, men inte idag.
Förra helgen blev det enkelt. Svarta leggins, vit oversize-linne, svart kavaj, "nörd-glasögon", stort halsband och lårhöga svarta stövlar (utan klack). Helt ok. Jag gillar enkelt. Men idag? HELP!


Hade dock inte mössan :)

Lördag

2011-03-12 KLOCKAN 13:18:00


Djävulsk dag igår. Men Klarade mig igenom den tack vare antibiotikan jag fick. Lite bättre idag i alla fall :)

Fick först ett samtal halv 3 av mamma, ville att jag skulle hämta Kjell som spelat poker, men jag hade ju somnat redan och var helt död. Ringer igen halv 4 av en tok som befinner sig i Hörby och inte kommer hem. Jahapp, var bara att ta sig upp och köra och hämta han. Ögonen gick i kors. Hem till mig, han var dryg (haha) och det tog evigheter innan jag kunde somna om. Fick faktiskt lägga mig i soffan, och somnade till slut. Har vaknat 1 gång i timmen sen dess typ. Dålig nattsömn as hell. Men har inte behövt springa på toan i alla fall som dom andra nätterna, det har varit SKÖNT!

Nu sitter jag i soffan, dricker kaffe och bara tar det lugnt. Lördag idag, blir ett par flabbar rosé och cider med tjejerna hemma hos fina Emma, mums! ♥ Sen får vi se vad vi hittar på, förmodligen Ladan ;)

Puss sålänge

Riktigt DRYGT

2011-03-11 KLOCKAN 11:06:46


Varför i h-vete ska jag få det så lätt för? Problem sen i onsdags. Nu ringer jag vårdcentralen! Står inte ut. Uhh! :/ Hoppas på antibiotika.

Gå och lägg dig Lolla!

2011-03-11 KLOCKAN 01:14:26


Trist att man inte hunnit varva ner förren nu. Men jobbar man till 24 är det inte så lätt att sova direkt när man kommer hem :) Får väl i alla fall försöka nu. Imorgon är det fredag. Min dag börjar med målning!
Godnatt!

Hoho, bil stulen!

2011-03-10 KLOCKAN 12:12:58


Strax innan 7 imorse vaknar jag först av att jag får ett sms av gulle. Kommer och hälsar på när jag jobbar på Preem idag :) En stund efter ringer lillebror förbannad som fan. BILEN HAR BLIVIT STULEN! Omg. Jag fick också ett litet morgon-utbrott där, haha. Somnade om och vaknade igen av att lillebror ringde vid halv 11 och sa att dom hittat bilen, i Trelleborg. Bl.a sönderslagen ruta och att den var tjuvkopplad. Det värsta är att han får inte ut något alls på försäkringen. Och det bästa är att Fredrik, lillebror är ASGRYM på bilar, kan serva och laga själv, så det är bra. Jaja, vilka IDIOTER det finns. Men tur att det löste sig!

Även idag blir det jobb då 15-24. Med söta Bibbi :)

Sömnig

2011-03-10 KLOCKAN 00:35:15


Precis kommit hem från jobb nästan. Trött i ögonen men inte i resten utav kroppen -.- Tar nog ett tag till innan jag blir trött. Säger i alla fall godnatt nu :)

God förmiddag!

2011-03-09 KLOCKAN 11:07:28


Sitter här i soffan och sörplar i mig lite kaffe. Funderar lite på vad jag ska göra innan jag börjar jobba. Köpte en blomma till fönstret i förrgår, ska fixa till så den kommer längre ner, för just nu sitter den enda upp i taket, inte så grannt! Sen då? Huum. Jo Jenny skulle också komma upp en runda med, sen ska jag ju duscha med. Juppjupp, går nog snabbt tills jag börjar^^

Ha en trevlig dag med er!

Inresseklubben antecknar ;)

2011-03-08 KLOCKAN 23:12:18


Jag älskar mitt jobb :)
Både imorgon och torsdag blir det jobb på kära Preem!


Tisdagskväll

2011-03-08 KLOCKAN 22:04:35


Precis  kommit in genom dörren typ.
Stack hemifrån redan vid 14 idag. Upp till byn för att fixa present till mamma. Blev en fin vårbukett, choklad och ett kort såklart :) När jag var klar stack jag upp en snabbis till Halena där Lisa också befann sig. Kaffe och snack ute på balkongen. Har varit helt underbart vårväder idag ju. Dom säger att det ska snöa imorgon. Det vill vi inte tro!
Sen stack jag hem till mamma. Hon hade redan gäster, som jag inte träffat på 8 år kom vi fram till :P Så det var trevligt att snacka med dom igen. En kort stund efter kom lillebror hem från jobb, sen Kjell. Blev räk-och tonfiskbaugetter stora som hus, och till fika blev det kaffe och kaga^^ Dom andra åt semlor, det äter ju inte jag :) Umgicks lite sen med lillebror uppe i hans rum. Vidare ut en snabbis till Enevången och tog en kaffe där med med lite snack. Nu är jag hemma. NU; Big brother!


Ett STORT GRATTIS till vår fina mamma

2011-03-08 KLOCKAN 11:49:21


Som fyller år idag ♥
Ska dit lite senare och fira. Har saker att göra härhemma först, sen upp till byn för att handla något grannt ;)


Klantarsle :)

2011-03-08 KLOCKAN 11:36:53


Min käre vän klantade till det här igår. Skulle putta ner Dolly från bordet, RÄTT så nära mina ljus på bordet. Och vad händer? Jo.......

Eftersom jag var på så himla glatt humör igår, började jag bara skratta och sa att det var lugnt :) Det gick bort med när det stelnat.

 


SJUKT lycklig!

2011-03-07 KLOCKAN 18:59:03


Idag har jag hunnit med mycket. Storstädat, tvättat, handlat med mamma och bes. bilen. Och den GICK IGENOM! 3:e gången gilt! Lillebror stod och fixa den i lördags. Bytade ventilkåpspackningen plus alla tändstift. Tack tack tack världens bästa! Är så glad nu. Och kvällen blir bättre. Får ett bra sällskap ♥ Kaffe, snack och BB såklart!


Gick sådär att fota i spegeln :)

BÄSTA låten just nu!

2011-03-07 KLOCKAN 10:49:41


Som jag brukar säga; Jag är BESATT! ;)
Jennifer Lopez feat. Pitbull - On the floor

Är även besatt av; Kid Cudi feat. Kanye West - Erase me

En fråga.. Hur tusan lägger man ut en länk?

Gårdagen slutade galet!

2011-03-07 KLOCKAN 00:43:46


Efter jobb igår gick jag i rask takt hem. Hoppa in i duschen, gjorde mig iordning, åt och började med ett glas rosé.. Som blev 2, 3, 4 osv. Lisa, Corney och Emma kom upp. Kort därefter Sandra, Kitty och Jenny. Hög musik, skratt, mer rosé.... Kvällen slutade på Jägers. Vilket den INTE skulle. Sa flera gånger hela dagen att jag inte skulle dit. Men SÅKLART när man fått i sig några glas blir man sugen! Hade riktigt kul faktiskt.

Idag var det inte lika roligt såklart. Var inte alls pigg på att jobba. Men, what to do. Det gick i alla fall bra :) Piggnade till vid 20-tiden, haha! När jag kom hem blev det bara massa chill i soffan, big brother, film och kvällsmackor med oboy :P

Bjuder på lite bilder från igår. Tar ju alltid 25o bilder var, typ xD så alla lägger jag inte ut, ha :)


Jag


Lisa & Kitty




Älska fotot :) L&L


Ska såklart alltid dra upp mitt ben :P




Alla tjejer


Corney :*


Skor med dödskallar?

2011-03-07 KLOCKAN 00:27:48


Så rätt! Hittade ett par converse med dödskallar! Blev förälskad! Nu hittade jag med klackar. Dock inte min stil alls, men coola!







Shit happens

2011-03-05 KLOCKAN 16:49:18


God eftermiddag snyggingar!
Precis kommit hem från jobb. Helt UNDERBART väder att gå i. Och solen skiner som den ska, tyvärr rakt in i ögonen så man knappt ser. Men who's give a fuck? Det är för fan VÅR idag!

Blir snart in i duschen. Kan inte hålla fingrarna i styr idag. Blir några flabbar rosé med underbaringarna Lisa, Cornelia och Kitty ♥ Hoppas på att fina Emma också joinar senare!

Adjö sålänge!

Kattbjörn

2011-03-05 KLOCKAN 00:47:06


Det sötaste jag sett på länge! (Förutom Dolly då som jag ser varje dag!)
Foki hade lagt ut "Dagens sötis"; Kattbjörn, och jag blev besatt!
Söt sötare sötast!


Fredagsmys

2011-03-05 KLOCKAN 00:33:05


Då var fredagen över..
Blev först jobb till 17.30 sen promenixa hem för att hämta bilen och lämna ute hos pappa. Sen körde pappa mig hem, hopp in i duschen, mamma kom en snabbis och kolla hur bra sovrummet blev (även hon tyckte det blev riktigt bra!), mat, kaffe, besök av Jenny och Sandra, Big brother, film, slas, snack och nu är det bingen :)
Bra Fredag!

Nighty ♥

Sovrummet klart!

2011-03-04 KLOCKAN 00:25:32


Jag ska måla hela världen lilla mamma.. Sen kan man inte mer kom vi överens om, haha.

Efter tandläkaren (som gick bra, ska dock dit igen och slipa till visdomstanden) stack jag hem för att förbereda lite inför målningen. Först kom Jenny, sen Robin. Robin målade uppe och nere vid listor medan jag och Jenny rollade. Stänkte färg som tusan, så båda 2 var helt prickiga både i huvudet, håret, armarna och överallt i princip^^ (lyckost Robin). Fick måla 2 ggr, riktigt drygt. Men ack vad bra :) TUSEN TACK mina hjärtan ♥ Nästa gång blir det toan ;)
Ja, sen var man ju hungrig, så jag kockade ihop lite pasta med hemmagjord köttfärssås så vi fick mat i magen. Slas i soffan innan vi tog bilen ut till Enevången och joinade grabbarna. Big brother och lite snack :)

Robin

Jennsan chillade lite med kaffe först ;)

(Foton på hur det ser ut nu kommer imorgon!)



Imorgon ska jag GÅ till jobbet, Fogdaröd. Minns inte sist jag gick till jobb, ha. Men men, man behöver röra på sig och jag har bra tider i helgen så det är lugnt. Lillebror ska ju fixa bilen, så jag ber till gud att den går igenom 3:e gången gilt på måndag!

Sov gott!

Ledig dag

2011-03-03 KLOCKAN 11:55:29


Slutade lite tidigare igår eftersom jag inte haft någon rast. Är kass på att ta rast :) Går nog faktiskt hem tidigare än att ta rast. Hursomhelst, efter jobb körde jag ner till Preem, behövde kolla tider i Mars, och suck -.- Hoppas på inringningar! När jag varit där körde jag och hämta min vän, hem till mig, snabbt in i duschen innan Big Brother började. Kollade även lite plastikoperationer efter BB (lite smått roligt att kolla på), sen blev det sängen.

Idag är jag inte så himla pigg. Är en trött människa, ha. Om drygt en timme ska jag till tandhygienisten och kolla bissingarna. Hoppas att dom ser fina ut. Har aldrig i hela mitt liv haft hål. Ska även hinna ner till Cashman och hämta en sak till bilen, ska lagas i helgen. Har ett utbrott på den nu. Säljas till våren? Yes! In på Teba efter och handla lite leksaker till min käraste med :) Sen är det bara vidare hem och sätta igång. Jenny är så snäll och hjälper mig. Lär ta hela kvällen skulle jag tro.



Jag och Jennsan

Later!

Väärk!

2011-03-02 KLOCKAN 12:14:56
AJ, säger jag. Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Sån här värk har jag inte haft på länge. Killar/män ska fan vara glada att dom slipper det ;) Ha. Får nog ta och knapra några panodil innan jobb.

Blev aldrig att jag satte igång med målningen igår. Men imorgon ska jag upp i tid, plocka undan grejer och lägga skydd på golven. Sen är det bara till att sätta igång. Börjar med att måla sovrummet, sen toan :) Rätt så skönt med dom tiderna jag har i helgen. Hinner jag med mer :)
Ska även till tandläkaren imorgon. 2 år sen jag var där sist. Hoppas det ser lika bra ut nu som då.

Nu tänkte jag dammsuga lite innan jag går och gör mig redo inför den långa arbetsdagen. Dolly är GRYM på att sprätta ut sand över hela golvet på toan och dra ut det i hallen -.- Jaja, jag städar inte sällan i alla fall. Blir sådär 2-3 dagar i veckan. Lika bra att ta allt samtidigt.

Adjöken!

Hej säng!

2011-03-02 KLOCKAN 00:34:25


Precis kommit hem nästan. Jag ler. Slutar inte. Får göra det hur mycket jag än vill :) Låt mig vara glad!
I FEEL GOOD!

Satt mig i soffan nu när jag kom hem och på med tv:n. Varför går jag inte och lägger mig direkt? Är trött. Jag borde. Typ nu :) Sov gott :*

Suprise!

2011-03-01 KLOCKAN 17:59:18


Jennsan har länge haft en överraskning till mig, som kom idag (hon hade beställt). Hon var här uppe precis och lämna ett par "nörd-glasögon" jag själv länge tjatat om att jag ska köpa, men har liksom aldrig gjort? Har typ inte hittat några bra. Men nu har jag dom perfekta. TACK hjärtat! Du är go du :*



Haha Lååla-nörd :P

Jag hatar att måla

2011-03-01 KLOCKAN 14:02:48


Mest suttit i telefon idag känns det som. Bl.a fixat färg till toan och sovrummet som jag snart ska köra ner och hämta :) Längtar tills jag är klar i sovrummet så jag äntligen kan börja och möblera om där. Ska få min efterlängtade säng som är STÖRRE. Drygt med liten. Eller, nu har jag 1.20 så 1.60 ska jag prega in istället. Kan man i alla fall sträcka ut sig lite mer när man ligger 2 ;) Efter att jag målat mina köksstolar och köksbord sa jag att jag aldrig skulle måla mer i hela mitt liv. Huum. Man ska aldrig säga aldrig!


Känslan?

2011-03-01 KLOCKAN 00:23:45


Om den är bra eller dålig, det vetifan. När ska jag veta det? Huh?

Min måndag började med att gå upp redan kl 8 för att köra upp till Ängelholm. Min vän skulle kolla sin andre axel som han har haft problem med i flera år. Gick snabbt, typ 10 min^^ Lite chill i Ängelholm med bl.a Chai, snack och yrande. Vidare till Höör för lite fika innan jag började jobb. Efter jobb blev jag minsann bjuden på hemmagjord kräftsoppa. Helt underbar! Resten utav kvällen blev det bara chill och tv-tittande innan jag bagav mig hemåt.

Nu sitter jag i soffan. Kollar runder lite, betalt räkningar (hoho, det var ej okej med alla dom), sneglar på tv:n medan det rullar en massa konstiga tankar i mitt huvud.

Haha la la la

Haaj