Tisdag!

2012-05-29 KLOCKAN 16:53:38Som en vän sa till mig; när allt ligger på topp.....
Att bli depp på mindre än 10 sekunder att få höra en sak är inte ok. Allt bara sjönk. Trodde allt var någorlunda bra nu. Ännu en operation väntar för min älskade mamma som precis kämpat igenom den första. Dock ingen lika avancerad som hjärtoperationen, but still....

Mammsi <3

Har iallafall fått många goda skrattanfall idag :) jag älskar när tårarna sprutar och det krampar i magen. Det är fint! :)
Blev även en runda upp till CG och handla lite till balkongen. Nu ska jag bara få tummarna ur röven och slipa utemöblerna och handla plattor :)Good vibrations

2012-05-28 KLOCKAN 19:57:25


Lördagen blev AWESOME! Hade riktigt kul. Riktigt mycket folk på Lucky. Mingel, dans, yrande mm. Tack som fan! Söndagen var mindre kul. Fick ca 3 timmars sömn (y) men det gick fint på jobb ändå faktiskt. Sov längre idag :p
Vädret håller i sig. Får väl lägga sig och steka på stranden en dag ;)

Känner på mig att kommande helg också kommer bli great! Är LEDIG! Whoop! Börjar min lördag med att fira födelsedagsbarnen Karro & Cornelia. Sen lite fest på kvällen med tjejerna innan jag drar vidare igen ♥


Ändrade planer!

2012-05-26 KLOCKAN 01:11:049 timmar susade förbi ikväll. Med tanke på att det är/var fredag, löning och fint väder har vi haft fullt upp. Men det är bara skönt, tiden går ju kvickt då.

Sen i början av denna månaden har jag försökt byta denna helg mot en annan då det är avslutning på Ladan. MEN det sket sig, trodde jag. Min arbetskollega Kom med en brillijant(?) ide ikväll. Varför frågade jag inte Niklas (min andre kollega) om inte han ville ha förmiddag istället för kväll på söndag? Öööööööö så långt hade jag inte tänkt :p sagt och gjort.. Jag fick kvällen på söndag OCH det menas med att det blir utgång för en viss Lååla imorgon, whoop!
Slutar redan 22 imorgon då, Amanda joinar hem till mig, byta om och fräscha till sig, HIVA 7,0, sen utgång! Lovely :)

Trevlig helg ;)


SHALOM!!

2012-05-25 KLOCKAN 01:18:19Maddor fakkor vilken kanon-vecka jag har haft! Mys, sol, cider, hörby, fotbollsmatch, vänner familj... osv.
Ännu är den inte slut. Fredag imorgon och min jobbehelg väntas. MEN jag är lia gla' ändå! :) riktigt chill helg med perfekta tider. Missar dock lördag med mina fina tjaaajooor <3 tror iofs dom klarar sig utan Lååla, hihi :p

That's it. Trevlig helg!


Life is good!

2012-05-23 KLOCKAN 11:21:36Tjena tjena tjena!

Satan sikket grannt väder SKÅNE! Nu är livet gött. Nu är allt så jäkla bra. Jag bara ler, kan inte sluta le :)
SOMMAR! <3

I måndags hade jag hela dagen till att bara ligga och glassa i värmen. Låg dock för länge och brände mig. Hej kräfta! Baksidan nästa gång :)

Igår var också en riktig kanondag! Emma befann sig hos mig vid 18 snåret. Jag bjöd på mat sen stack vi in till grannkommunen Hörby där det var nån typ av kulturkakas dom håller varje år med lite liveband och så. Var dock ingen hit så vi körde hem igen efter drygt 20 minuter :p
Körde in om ICA på hemvägen och köpte lite glass, hem till mig, satte på kaffe och bara mös resten utav kvällen!

Även idag är solen framme och värmen är oslagbar. Ska minsann ner vid 13 tiden till Dermaline och få massage och det är jag väl värd :)
Ikväll, klockan 19 ska jag Kitty och Amanda kolla när pågarna spelar match i tjörnarp.

Åh, mys. Sööd liden påg :)


Have a nice day!


Wanna play?

2012-05-11 KLOCKAN 01:09:06Oi! Allt bra därute i det kvavt, regniga vädret? Jag har det super! Kom nästan precis hem från jobb och slängt mig i bingen med världens värk i benen, buhuw! Men det brukar gå över till dagen efter. Tack och lov.

Imorgon är jag LEDIG. Vet inte om jag ska ladda upp jobbehelgen med en vinare eller chill imorgon?! Huum. Lutar mer åt chill faktiskt. Ska träffa söde Amanda på dagen iallafall, sen lär jag ägna kvällen hos päronen :)

Trevlig helg, sug och svälj!


Chaboya cha-cha-chaboya

2012-05-09 KLOCKAN 01:06:07Idag när jag var hos frissan, visade hon mig en blogg, en som hon känner - Angelica Blick. Och BOOM!! Jag är fast! först satt jag fastlimmad vid mobilen medan mitt hår torkade, sen nu ikväll. Har dessutom blivit besatt av instagram, haha. Bara så att ni vet... Följ mig vettja :-) "Lolla87".


Hej


I got a life on my own, i have to be on my own sometimes, i have to stand on my on two feet's cause i know i treat him good...

2012-05-08 KLOCKAN 18:56:22
Gammal goding <3

Byz - why do we always fightHej hej, här är jag!

2012-05-07 KLOCKAN 11:15:09Yes hello. Borde köra en lång uppdatering, men blir bara en kort en, på det roliga :-)

Valborg! Den blev great med underbart folk. Samlades på vattenskidsklubben som ligger vid Ringsjön. Grillat, god dricka, musik, varmt, skratt... Och bara mös! Drog sedan vidare till Matte, där det inte blev så långvarigt, men det var kul, det var kul.

Lite jobb, sen var det helg igen. Jag var egentligen inställd på jobb men det visade sig att jag var bannemaj ledig. Blev bjuden på BBQ fest hos Matte med typ 40 pers. Askul! Jag och Amanda grillade dock hos Jens innan vi gick till Matte redan vid 18. Massa folk redan då. Hade hursomhelst en jäkla bra kväll trots att en betedde sig som en idiot i slutet, men bad om ursäkt dagen efter. Sååååååja. Tack :-)

Idag är jag ledig igen. Halena är på hemmaplan, så snart tänkte vi bege oss ut till Sandra och bebis <3