En snabbis!

2012-07-30 KLOCKAN 11:35:44
 
 
 
Dom senaste dagarna har jag jobbat, varit på stranden, umgåts med vänner och familj, grillat, druckit gott, åkt båt, skrattat, haft utbrott, ätit, kollat på tv, myst med min skatt, haft migränanfall, städat, varit på tippen med Kjell, svettats.......
 
Typ... :)
 
Hejdå!
 
 
 

Det var väl på tiden!

2012-07-24 KLOCKAN 11:53:34
 
 
Tjabba tjena hallå, gott folk. Visst är det helt jäkla underbart med vädret som kommit?! Be happy!
 
Fredag, lördag, söndag.. Skulle egentligen varit ledig igår men fick hoppa in och jobba då lilla P var sjuk. Även idag blir det jobb. Sen är jag bannemaj ledig 2 dagar och då ska det stekas, foo shoo!
Sticker till Lomma beach imorgon med min lilla snäcka Amanda :)
 
Sen jobbar jag bara fredag. Ledig lör-sön. Och lördag kör vi all in! ;)
 
 
 
 

Hur gammal är du DÅ?

2012-07-20 KLOCKAN 12:56:54
 
 
Då var helgen kommen, igen. Även denna blir det jobb. Men jag är lika gla' för det minsann :)
 
Igår var jag ledig. Jag och Kitty stack in till Landskrona för att gadda oss. Och helvete vad nöjd jag blev!
Hemma i älskade Höör igen lämnade jag av K, vi åt lite sen stack jag dit igen. Ut på äventyr, eller till Hörby för att umgås..... Ööööö.... Blev inte långvarigt, så vi stack hemåt igen och gick lite bananas med kameran och ja, var allmänt störda.
VI är två personer som i princip ALLTID skämtar. Kan säga dumma skämt som ändå är roliga. Tyvärr finns det folk som INTE tål detta. DE personer som känner oss vet hur vi är. Tål ni inte det, så stick. Take me as I am or watch me as I go!! ;) Orkar inte lägga mer energi på det faktiskt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You're gonna love this.

2012-07-17 KLOCKAN 12:23:25
 
 
Vill ni veta när jag vaknade igår? Jo, klockan 13. Panik? JA! Men ändå var jag väl värd att sova så länge, med tanke på min dåliga sömn hela helgen.
 
Blev ledig fredagskvällen så jag kunde sova mer och sedan öppna i lugn och ro på lördagen. But no. Jag låg och vred och vände mig, sist jag var uppe och hade ett utbrott var klockan 01.45 (y). Somnade nog sen och upp igen 04.15. Men vet ni vad? Jag var på glatt humör hela dagen och den gick riktigt fort, lååw :)
Hade även öppning söndag och det gick också galant trots min dåliga sömn :)
 
SÅ, när jag vaknade då igår, lite sent, hade jag fått 3 sms av Kitty som trodde jag hade ett utbrott bara för att jag inte hade hört av mig, haha. Men givetvis förstod hon direkt när jag skrev min anledning :) Puss! Vi stack till Kiviksmarknad 1,5 timme senare. Strosade runt i några timmar och hade en jädrans tur med vädret, det började ÖSA ner när vi precis hade satt oss i bilen.
När vi var hemma i Höör stack vi först en snabbis till Jessi och company och sa HEJ, sen stack jag och K på vars ett håll, jag stack hem till mamma och Kjell en runda, drack kaffe och så, sen hämtade jag upp K, hyrde film; Niceville (jättebra), och ja, bara mös ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Ledig idag med. Ska snart ut en runda till Nathalie och Johan och säga hej. Handla ska jag med. Ikväll blir det lugnt, ja.
 
En sak till. Jag längtar till torsdag!!! ;)
 
 
 

Keep smiling, keep shining.

2012-07-11 KLOCKAN 12:02:14
 
 
Två dagars ledighet har bara susat förbi. Tiden går fort har man roligt ;) Och JA, jag har haft 2 riktigt myspysdagar med familj och vänner ♥
 
I måndags stack jag och Amanda in till Lödde, till Center syd och shoppade loss. Där blev strömavbrott på halva centret när vi var där och givetvis i dom affärer man ville kolla i så det blev en hel del timmar vi var där. När vi körde hem joinade Kitty oss och vi yrade hela vägen hem i vanlig ordning :)
När jag hade varit hemma i nån timme stack jag hem till mamma och Kjell, där jag blev bjuden på mat, fika, skratt och bara pyyyyys :) Hemma igen vid 22 snåret då jag satte på en film; "John Carter". Faktiskt en film att rekommendera. Helt OK!
 
Igår, tisdag körde jag och mamma ner till Malmö, till mormor då hon behövde hjälp med en del grejer. Blev en heldag där och var inte hemma förren vid 18.30. Gav Dolly lite mat, godis och nya leksaker som hon lekte med i över en timme. Min ♥ Vid 20 blev jag rastlös igen och D hade lekt av sig så jag körde hem till mamma och Kjell. När jag kom dit serverades kaffe och "Allsång på skansen". Efter det satte vi på en film jag hade med mig; "En gång i Phuket". Även det en bra film :)
När jag körde hemåt hämtade jag upp Amanda på vägen, hem till mig, soffhäng och snack :)
 
Två underbara dagar helt enkelt!
 
Nu går jag på dom jobbigaste jobbdagarna. Idag, imorgon och fredag kör vi kväll, 15-24. Natten till lördag blir det inte många timmars sömn då jag öppnar på lördag. Ska upp före tuppen, 04.15 (y). Men jag klarar nog 2-3 timmars sömn ;) Även söndag har jag öppning, GÖTT!
 
Så, hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka! :)
 
 

Kick out the epic motherf**ker

2012-07-06 KLOCKAN 16:39:04
 
 
 
Tjenixen!
Tappat suget helt nu igen. Bara jobb nu känns det som. Eller, har ju haft 3 lediga dagar och det var/är SKÖNT!
 
I onsdags vid middagstid stack jag, Kitty och Amanda in till Hörby på marknaden och strosade runder i det varma härliga vädret, (världens fulaste bränna på ryggen nu). Det enda jag shoppade var 14 par strumpor för 100:-. Det är ju alltid bra att ha.
Hemma i Höör igen stack jag och A hem till mig, satte oss en stund på balkongen med en cider och skitsnack innan vi började göra oss iordning inför kvällen. Vid 19 befann vi oss i Hörby igen. Lite förfest sen hotellet där det var en jäkla massa folk, som varje år :) Kanonkväll!
 
 
 
 
 
 
Chill hela dagen igår. Kvällen kom Kitty hit. Vi krängde, kolla film och bara tog det lugnt.
 
Idag har jag haft städ och tvättdag. Boriiing! Var även en runda hos Sandra och mös :)
Ikväll blir det lugnt. Blir bjuden på mat hos mamma och Kjell. Jag har det bra jag :)