Onsdag och ledighet!

2012-10-31 KLOCKAN 11:34:39
 
 
Oi!
Allt bra därute i det granna höstvädret? Ska ut snart och njuta, andas, av min ledighet. 2 dagar och jag ska bara precis chilledilla.
 
Utgången med tjejerna i lördags blev A-W-E-S-O-M-E. Fick även min barndomskompis från Malmö Linda på besök ♥ Hon och jag plus Mandisen började med lite för-förfest här hemma hos mig. Vid 20 snåret drog vi oss vidare till Kitty där det sedan blev mer än tjejerna, lägenheten fullpackad med folk, haha. Riktigt kul! Säkert 20 pers, stackars Kitty :P :* Vad klockan var när vi drog till Ladan har jag ingen aning om, haha. Men hade iallafall askul hela kvällen ;)) Man tackar!
 
Jobb dagen efter var ingen hit. Fy FAN rent ut sagt vad jag mådde kasst, typ fram till 23 på kvällen började det gå över, helt sinnes! Huvudvärk och illamående deluxe, vad drack jag? Hmm hmm.
 
I helgen blir det jobb igen (y) dock en lugn sådan.
Adjö
 
 
 

Play hard.

2012-10-22 KLOCKAN 11:50:00
 
 
NU kom min trötthet. Lite märkligt när Lååla är pigg 6 på morgonen innan jobb, och då somnade jag vid 2! Jobbade dock bara några timmar, men nä, ingen vila, hoppa in i duschen alldeles strax.
 
Mycket har inte hänt på 2 veckor får jag säga. Lite utgång, lite kompis/familjehäng och lite jobb. Ja, lite av varje så är jag glad :)
 
I helgen är det jobb och utgång som står på schemat! Har först dagspass på lördag sen en kväll med tjejerna, bara tjejerna. LÄNGTAR! Sen slår vi klackarna i taket på käraste Ladan ;)) Jobb dagen efter så jag får bannemaj dricka med måtta, hrmm -.-
 
 
 
Jag och Kitty var ute och myste och tramsade i skogen igår, japp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja nä, fortsatt trevlig dag på er!
 

LIGAN!

2012-10-08 KLOCKAN 11:26:28
 
 
Hallå hallå måndag! Hoppas att ni haft en superduperbra helg!
 
Lördags hade jag dagspass. Uppe före tuppen (04.15) och jobbade fram till 15. När jag kom hem slängde jag mig på soffan en stund med red bull i näven, slummrade till 20 min sen hoppade jag in i duschen. Gjorde mig redo inför en kväll med grabbarna, förfest hos Davad och Kitty överraskade = glad Lååla! Sen blev det utgång, Jägers! Och attans bananer vad kul jag hade. Dock lite minnesluckor men det får man lov att ha ;)) När spriten går in går vettet ur, japp! TACK!
 
Imorgon, ja imorgon samlas ligan hemma hos Emma som bjuder på plockmat. Hon fyller nämligen år på torsdag så vi alla ska dit och mööjsa. Wiwiwi! Längtar! Minns nog inte sist vi var så många av "oss" :) Kommer fattas en och det är lille Leena. Men det får vi ordna upp när hon är på hemmaplan igen ♥
 
Trevlig dag på er!
 
 

Några kanelbullar..

2012-10-04 KLOCKAN 11:06:09
 
 
Som alla vet är det kanelbullens dag idag. På Preem stödjer vi Rosa bandet och säljer kanelbullar med rosa papper och rosa pärlsocker :) Welcome, welcome. 
Själv ska jag snart ge mig på att baka själv, ikväll kommer min fina Emma och vi ska fika big time och bara mysa! ♥
 
Först och främst ska jag sticka in till grannkommunen Hörby och bes. lillebrors bil. Eftersom att alla jobbar idag får jag fixa detta by myself. Får iallafall köra fet bil helt själv ;)) haha!
Efter bes. ska jag bara precis handla dom sista ingredienserna till bakningen, baka och sen bara chilla och eventuellt pilla lite till härhemma innan E kommer.
 
Igår var Kjellemannen här och hjälpte mig att sätta upp diverse grejor på väggarna och jag blev superdupernöjd! Har ju blivit besatt av både Tradera och shabby chic den senaste tiden och budar givetvis hela tiden "/ Någon måtta får det snart vara, jag kan nog sätta stop på mig själv :) Nu har jag snart allt.
 
På lördag har jag dagspass men ändå inget planerat på lördag, LÅÅLA! Ledig söndag med FGS. Är faktiskt lite ledsen för att jag både missade premiären på Ladan och även förra helgen, haha. Lär väl hända något, hoppas jag! :)
 
Trevlig dag och helg på er!