Congratulations

2011-12-29 KLOCKAN 11:51:13



Igår vaknade jag upp ännu sämre än i förrgår. Bara flög på mig sådär. Inte alls jätteförkyld men feber. Det gjorde så jag låg pall precis hela dagen igår :( Tänkte sticka in till Nova idag istället, min sista dag, men nej. Det sket sig :) Så ingen nyårsoutfit och ingen hatt för min del, buhuuw.

Idag fyller världens bästa styvpappa, min andra pappa år ♥ GRATTIS! Väntar på att panodilen ska värka så jag har ork att hoppa in i duschen -.- Sen hämtar jag upp mamma, först till vårdcentralen där hon ska ta prover, vidare till brödboden där vi hämtar en tårta och sedan blommor på blomsterverkstan' :) Ikväll firar vi Kjelle.

 

 


Fest i hela huset!

2011-12-27 KLOCKAN 13:53:38



Vilken kanon-helg får jag säga. Jobb blandat med fest!

Slutade redan 13 i söndags. Tänkte vila lite när jag kom hem men var för speedad. Fram med dammsugaren och började städa för fullt. Redan vid 15 hoppade jag in i duschen, gjorde mig iordning och korkade upp ;) Hann äta också, såklart ;) Tjejerna började komma vid 19. Sen var det bannemaj fest. Tror vi spelade musik för hela huset. Kvällen avslutades på Jägers där det var packat med folk. Träffade en massa man inte sett på hur länge somhelst och även folk man absolut INTE ville träffa -.- Men jag hade riktigt kul! Fastän jag gick och yrade runder för mig själv, haha.

Dagen efter, eller igår väcktes jag redan vid 10 av att EN skulle hoppa på mig i sängen (y). sen kunde såklart jag inte somna om. Mådde som en röv men asade mig ändå upp. Och FY FAN vad här såg ut. Tjejer kan fan ta mig svina dom med, haha. Burkar, glas, flaskor, vin på golvet och mattor, gått bananas på min handdukar i badrummet, haha. Och ja, väldigt svinigt :P hihi. Men är det fest så är det ;) Jag var tvungen att ta det värsta, sen deckade jag i soffan till en film.

Framåt kvällen körde jag hem till mamma och Kjell. Krängde julmat och bara tog det lugnt och mös :)

Idag blir det jobb 15-24, sen ledig 2 dagar till. Tänkte köra in till Nova Lund imorgon, hoppas någon är sugen på att hänga med så inte jag går där som en ensam liten själ ;)



Tjejer ♥

 


En styck Lolla




KAlinkaa, haha.






WooooooPAH

2011-12-25 KLOCKAN 00:13:46


Då var denna fina dag över. Har varit helt underbar! Det är ju trots allt (enligt mig) en utav årets bästa dagar. Att få spendera en hel dag med hela familjen är guld värt. Händer typ 2-3 dagar om året vi alla samlas. SÅ, som sagt..

Fika, Kalle anka, god mat och julklappar! Yey* Fick riktigt fina julklappar ;D Bl.a en parfym jag önskat mig jättelänge (viva la juicy), presentkort, pengar, onepiece, ett jättefint armband.. osv :) Lååw!

När jag kom hem satte jag på en film. Var riktigt sugen på en Disneyfilm, så det blev; Lilla sjöjungrun. Haha besatt. Precis kollat klart den nästan så det blir snart bingen. Imorgon blir det jobb 8-13 (LYXTID). Sen blir det PAAARDEY ;) Och denna gången är jag minsann förberedd med outfit ;)









MERRY fucking CHRISTMAS

2011-12-23 KLOCKAN 22:41:37




Hoppas att ni tosingar får en lika bra jul som mig! :)




GOD JUL






Julvaka

2011-12-23 KLOCKAN 00:57:55



TUSEN TACK för en jäkla trevlig kväll! Vår traditionella julvaka blev, som det brukar riktigt bra! I min julklapp detta året fick jag ett tjockt pannband (?) i päls, riktigt nice. Nu har jag allt i päls känns det som.. Den, PÄLSmössa, PÄLSväst och PÄLSkrage, lååw :) Vin, snacks, ostbullar, kränge, vin, snack, skratt, kränge, vin.... Typ :) Riktigt bra! Puss på er ♥

 

En liten rolig histora såhär i natta kanske? Haha :)

 

- Döö, Kal, här e ett ord som ska börja på f och sluta på a, det ska vara fem bokstäver. Vad kan det va: "ett nöje för karlarna"?
- Tja, sa Kal, det måste la va feska.
- Javesst ja, sa Ada och rodnade. Har du nåt sudde-gummi?



Julhandel rond 1

2011-12-22 KLOCKAN 01:38:42


Detta kommer nog bli den bästa veckan detta året. Den har i alla fall börjat perfekt!

Har som sagt varit hos mamma riktigt mycket. Tränat. Hämtat ut paket från H&M (lååw) och idag blev det julhandel med Kjell :) Stack till Nova och shoppa loss, eller Kjell shoppade loss. Jag hjälpte bara till eftersom jag får inte mina pengar förren på fredag och kan inte handla förren då, suckinen. MEN, K blev i alla fall några tusenlappar fattigare. Blev även bjuden på mat och chaite innan vi begav oss hem igen.
Nästan direkt när jag kom hem kom Emma och joinade :* Snack, te, gotte och filmmys! Kollade "Bridesmades". Så jävla bra! Har sett den med Kitty innan, och kan verkligen se den fler gånger. SE DEN! :)

Imorgon ska vi ha den traditionella  julvakan alla tjejer. Blev en dag tidigare detta året men det gör ju inget :) Julklappar och mys med dom bästa ♥ Tack för att ni finns! Vad hade jag gjort utan er? Speciellt nu under den kämpiga tid man haft! TACK till er som funnits där för en 24/7. Ni är bäst :) hihi.

På fredag blir det syskondag med lillebror :* Julhandel och på kvällen till pappsen och fira jul. Sen är det ju JULAFTON! Och efter det JULDAGEN! Haha :) öööööööö. Nu är jag trött.







Hejdå


NÄ. Ett filmtips till; "Rock star". Såg den igår för typ sjätte gången :P En utav dom bästa låtarna jag vet är med i den; Steel Dragon-We all die young





Nighty night!


Someone like you

2011-12-22 KLOCKAN 01:20:44


Har haft låten som ringsignal, har den nu som alarmsignal, men ändå tröttnar jag aldrig. Den är så bra!
Och det kanske är så det är. Texten. Du. Typ.



I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.

Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I begged
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, "
Yeah

You'd know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I begged
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."
Yeah

Nothing compares
No worries or cares
Regrets and mistakes
They are memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you
Don't forget me, I begged
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I begged
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."



Fredag Lördag Söndag Måndag och Tisdag

2011-12-20 KLOCKAN 18:25:42



Hej tomtegubbar slår i glasen..

Nu tändas tusen juleljus..

Jag såg mamma kyssa tomten jag..

Bjällerklang bjällerklang..

Rudolf med röda mulen..

Ja, snart jul. Och jag ÄLSKAR det! En av dom bästa dagarna på året, jag blir som ett barn :) Familjen samlas, massa god mat, glögg och tv OCH julklappar :D Dan' före dan' före dan före dopparedan', tror jag blir rätt ;P

 

Personalfesten i fredags var awesome! Började hemma hos Nane (en utav mina chefer) där vi åt lite från ett plockbord samt drack gott. Ner till Jernkällaren (restaunrang här i Höör) där vi åt djävulsk god mat (som dom hade kunnat halvera) och givetvis drack gott. Efter maten tog vi en Irish coffee innan vi begav oss ner till Lucky bowl där vi först tog en drink och sedan bowling, och lite mer dricka. Sen blev det in på Ladan och slog klackarna i taket. Riktigt bra kväll!

 

Hemma vid 2, somnade vid 3 och upp igen klockan 7 för jobb -.- TRÖTT som ett as, men väl värt. Jag och Pernilla kämpade oss igenom dagen, och det gick alldeles utmärkt ;)

Vid 18 var jag fit for fight igen, trodde jag! För det första var jag trött som ett as, för det andra hade jag INGET att ha på mig (dålig planering) och bara på kasst humör. Ej okej! Det löste sig i alla fall ganska så snappt när jag fått i mig 2 halvliters 7,0or och lite rosé ;) Förfesten blev hos Cornelia och sen blev det givetvis Ladan igen. Stammis*host host*.

I söndags sov jag till 13.40!!!!!! Thumbs up! Haha utvilad i alla fall. Kasta i mig lite mat, fräscha upp mig för att bege mig in ill Lund med Kjell för att hämta hem mamma :) Var hemma hos dom sen hela kvällen och myste. Var där även hela dagen igår, idag och ska snart dit igen :) Får va lite personlig assistent till mamma nu i ca 6 veckor :)


Annars denna veckan? Är ju ledig heeeela veckan ut, eller, söndag fick jag hoppa in 8-13, lyxtid med mycket bra betalt, lååw!


Lycka på hög nivå!

2011-12-15 KLOCKAN 11:23:42



Precis varvat ner efter jobb. Haft "delad tur". Först 12-15 och 18.45-24 :) När jag var ledig emellan körde jag hem och städa hela nedanvåningen hos mamma och kjell. Riktigt grannt! Köpte en fin julblomma, ramade in ett tjusigt foto på moi och skrev en lapp till mamma... För IMORGON KOMMER HON HEM! Åhh så glad jag är. Kan inte beskriva känslan att hon REDAN kommer hem. För 10 dagar sen låg hon på intensiven och hade blivit opererad (stort tumör i hjärtat), hade för högt njurvärde samt levervärde. FY vad det var kämpigt. Men nu har det gått snabbt, nu är hon så bra att hon kan komma hem ♥ Riktigt glad :) Ingenting i hela världen kan jämföras med detta! Inga tramsiga förkylningar. Inga kärleksbekymmer. Inget! Nada! :)

 

Imorgon är jag i alla fall ledig. Fullt upp hela dagen, så hinner tyvärr inte träffa mamma förren på söndag, då hon är MIN! :)

Hursomhelst, börjar med kaffe och chill i vanlig ordning. Ner till gymmet. Handla lite på systemet till lördag. Upp till CG och handla färg till håret (tvungen att göra det hemma -.-), hem och sen kommer Emilia som är ett hjärta som hjälper mig ♥ Fika, snack och pilla hår (y).

På kvällen är det dags för personalfest! Får dock vara någorlunda nyktert med tanke på att jag ska upp 7 på lördag :/ ska jobba fram till 15. MEN... Lördagkväll blir det i alla fall ALL IN! ;)

 

Trevlig helg :)

 

 


Goderkväller, här är jag.

2011-12-12 KLOCKAN 23:49:06



Sitter just nu och kollar Musikhjälpen på 2an. Ganska så trevligt såhär mitt i natta :)
Har lekt med Kitty typ hela dagen, men hon lämnade mig för en stund sedan den jävlen! Skrattat, tramsat, druckit kaffe, snicksnackat och kollat film. En perfekt ledig dag får jag sää :) Behövde vila och skratta efter 5-kvällars-i-rad-jobb, helt enkelt.

Kämpiga jobbekvällar med mycket depp. Jag har INTE varit sur och INTE trött, eller, sovit lite kasst men det är inte det alls! Men idag, äntligen fick jag reda på något som fick ett stort leende på mina läppar och jag kunde pusta ut ännu en gång. Imorgon tar vi syskon oss till Lund för att krama om världens finaste mamma som jag hoppas över hela mitt hjärta kommer hem om 10 dagar ♥

 

 


My only wish this year is you.

2011-12-08 KLOCKAN 12:25:08



Fy fan vad dagarna går långsamt. Ska jobba 4 kvällar till. Skönt med jobb men samtidigt vill jag in till Lund och krama mamma även fast det är asjobbigt.
Ca 2 veckor kvar till julafton, och då hoppas jag verkligen att hela familjen kommer att vara samlad, som vanligt ♥

 

Annars inget nytt. Bara jobb så då hinner man inte göra så mycket mer.

Trevlig dag, morgondag och helg!

 

 


Femte december tvåtusenelva

2011-12-05 KLOCKAN 13:01:54



-EN UTAV DOM BÄSTA DAGARNA I MITT LIV!

Att inte veta något, hur det går är skit. Skakade isönder när jag pratade med läkaren. Men nu kan vi äntligen andas ut. Vill inte säga för mycket just nu, ännu. Bara att SKITET ÄR VÄCK :) ♥ Det tog ca 5 timmar att få bort en sån äcklig sak.


För övrig vill jag bara säga att helgen blev riktigt lyckad :) Hade askul! Tack vänner ♥

 

 

 

 

 


I gotta feeling that tonight's gonna be a good night

2011-12-03 KLOCKAN 11:59:32




Ja min själ, ikväll går vi all in. Har ju jobbat 3 helger i rad så det är jag väl värd ;) Alla tjejer samlas plus ett antal pågar. Bra folk, bra kväll, det känner jag på mig :)

Igårkväll stack jag till Kitty och även en söt liten Emma. Snack och fika i vanlig ordning innan vi begav oss upp till grabbarna som satt hos Ragnarsson och festa till det lite. Stack igen vid 00, hem till K och snackade och sen hem. Skulle precis försöka sova vid 2 då det ringer i min mobil. GAAH! Linus och Sebbe fick ingen taxi förren 30 min plus att dom frös, så snälla jag fick så snällt hämta dom ;) PIGG igen när jag kom hem, men jag somnade konstigt nog ganska så snabbt :)

Hyffsat utvilad idag. Ska snart göra mig iordning sen ska vi ut till pappa som FYLLER ÅR IDAG ♥ Grattis gamle man, hihi :)



Jo, fick en present av Kitty igår med, gulle ♥ Hon tänkte på mig när hon såg den :D Cocoooos som jag älskar^^

 

 

Nä, trevlig kväll på er.

Haj haj haj haj haj