Fuck you you fucking fuck.

2012-06-29 KLOCKAN 11:08:28
 
 
Märkligt. Sån här sommar vi har exakt nu nu nu, har vi inte haft sedan 1920-talet. Hur SJUKT? Man blir ju så trött. Men det är bara till att bita ihop och hoppas på att juli och augusti bjuder på nån sol :)
 
Var ett bra tag sedan jag skrev sist. Och det beror på att jag haft fullt upp med jobb, midsommar och sjuk som ett rent helvete.
 
Midsommar blev kanonbra! Samlades en drös hemma hos Jens. Chillidill i början innan vi började så smått på maten. Massa snaps, skratt och mat. Sen blev det bara yrt känndes det som, haha. Blev ännu mer folk sen men det var bara kul. Tack tack och tack.
 
Jobbade i söndags och redan där kände jag att jag började blev svag i kroppen. JODÅ.. Hej influensa! Låg helt pall mån-tis-ons. Och än har jag inte fått tillbaka all min energi men febern är iallafall helt försvunnen och det är jag glad för. Ett helvete har det varit. Men har man inte varit sjuk sen 09 får det väl komma nångång ;)
 
Idag, eller alldeles snart ska jag och min finaste mamma bege oss till Malmö, till mormor och hjälpa henne lite med smågrejor. Ikväll blir det bingen tidigt då jag har öppning imorgon. Ställer klockan på 04.15 (y)
HOPPAS mina fula plitor(?) knott(?) har försvunnit som jag fått i hela mitt huvud btw. Ringde 1177 men dom sa att det var vanligt att få utslag efter feber. Det är ju liksom inte GRANNT! ;)
 
HEJ
 
 

Fool in love.

2012-06-19 KLOCKAN 15:59:50Hello there.
Inne i midsommar-veckan (sinnes) och som vanligt är det sista minuten som gäller ;) Men allt har iallafall blivit sjukt bra, bra snabb-planering liksom.

Var uppe på CG innan med Amanda och handlade i princip allt till fredag. Sjukt svårt hur mycket man ska handla, men bättre mer än lite. Efter att vi handlat körde vi in om byn, till Blomsterverksta'n och beställde varsin midsommarkrans. Tänkte att det hinner vi inte på fredag när vi ska både hålla på med mat och klä midsommarstång ;)
Lite pys hos mig innan jag körde gullan till jobb.

Lördags, btw.. Blev AWESOME! Först grillning hos Jens med en drös underbaringar innan vi begav oss hem till Matte vid 21-snåret. Och HEJ vad mycket folk där var. Typ 50-60 pers. Men FASIKEN vad kul :) Massa minglande, dans, skratt, drickande osv. L-O-V-E-L-Y!


Watch n' learn.

2012-06-15 KLOCKAN 10:56:11


Visst är det härligt med fredag? Och en ledig helg? :)

Igår efter att lillebror slutat jobb drog vi till nya Biltema Gastelyckan i Lund och shoppa loss lite. Tur att man har en lillebror som är mekaniker och ska fixa min bil i helgen :) Den ska bli som ny! Bl.a rost ska bort, nya bromsklossar och sen ska den lagas bak efter min lilla krock ;) Kommer bli kanonas!
När vi kom hem satte jag på kaffe och behandla min nya skänk med ekolja eftersom den inte blivit behandlad innan. Blev superduperbra! Medan jag gjorde det mecka lillebror ihop min megastora kattställning jag köpte igår till mitt hjärta :) Fint!
När klockan slog 21 tittade min fina Emma in. Kaffe, en jädrans massa snack och bara möööös ♥

Även idag har jag fullt upp känns det som. Ska träffa både Halena och Emma en sväng nu på dagen. Sen blir det tvätt och städ som står på schemat resten utav eftermiddagen.

Ikväll samlas alla tjejer för ett sista förväl av Emma innan hon sticker ner till Sunny beach för jobb till slutet av augusti. Käk på Jernkällaren sen får vi se vad resten utav kvällen bjuder på :)
There are many things in life that will catch your eye, but only a few will catch your heart..

2012-06-11 KLOCKAN 11:14:14


Då var det måndag igen :) Varför går alltid helgerna fortast? Fast jag har jobbat? Har ju iofs jobbat med världens bästa Madde och Niklas ;) Ledig idag iallafall och mycket står på schemat, för mycket känns det som. Får lägga upp detta bra. Sen jobbar jag tis-ons-tors och då hinner jag inte ett skit :)

Ser fram emot helgen. Kommer bli B-A-L-L!!

Have a good day peeeopleeeee!


Minns du den tiden då man var liten..
Då skitsnack inte fanns. Kärlek var en puss på kinden.
Höjden av smärta var när barbiedockan tappade benet.
Värsta gråten var när man ramlade och skrapade knäet.
Största rädslan var monstret under sängen.

Nu finns nästan bara skitsnack, kärleken förändrats till en stor lek.
smärta är när du bränner dej,
Värsta gråten är när pojken du älskar mest sårar dig.
Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig åter få dem igen..

Turn up the love.

2012-06-10 KLOCKAN 11:39:34


Vilken bra vecka! Jobb, fest, tillbaka på skatten, shoppat, kollat match, umgåts med vänner och familj och chillat, typ. Då är det bra, nu mår man bra.

Nästa vecka slår jag vad om att den blir lika bra!
Imorgon är jag ledig igen och då blir det minsann mer shopping. Bl.a en kattställning till min skatt. En megakattställning ska hon få! Sen ska jag jobba lite hos Kitty-fis på Vero Moda. Och helgen är jag bjuden åter igen till Matte som ska ha BBQ-fest (blev ju så bra sist) med massa folk. Jag gillar't!
För mig är det INTE okej att "vara en i mängden"..

Och ändå tänker jag på dig stup i kvarten...Monday...

2012-06-04 KLOCKAN 10:58:31Och DÄR susade den helgen förbi. Det är inte klokt vad dagarna går fort, redan måndag...

I fredags spenderades min kväll med Kitty. Mat, skratt, spratt, tv, mm.. Lovely!

Lördag: dagen började som vanligt innan jag blev rastlös som ett helvete. Drog med mig Kitty en runda till Hörby och joina killarna, eller rättare sagt Skånes djurpark! Haha, väldigt nära :) mycket skratt iallafall. Härliga ni.

Efter ett par timmar var det dags att köra hemåt och göra sig iordning inför kvällens festligheter. Jag och Kitty-fis infann oss hos karro vid 19 snåret då det blev mat (så jäkla gott!) massa snack osv innan jag och K drog vidare ut till Jens där det var en drös folk. Bra kväll, med bra folk :)

Igår hade jag en ok bakfylla (finns det?) med lite huvudvärk och bara sliten, haha. Blev film hela dagen, decka ett par gånger sen kom Kitty vid 18. Körde och hämta mat, handla gott och bara mööös igenom hela kvällen <3

Bra helg! :)Adjö