En tollare!

2012-02-29 KLOCKAN 11:38:10



Yes hello. What a lovely day! Eller alltså nej, är det höst eller? Något mildt ute, men jag vill ha massa vårsol :) så man kan traska ut och njuta, andas in, med ett leende och säga välkommen vår! Haha öööööööö.

Är på väldigt gott humör idag, haaarleet! Har hjälpt och umgåts mycket med mamma i vanlig ordning denna vecka, där jag trivs som bäst. Allt gick bra i måndags :) hon känner sig som en ny människa efter "elstöten" :) och det är ju bra. Mycket bra.
Har kollat mycket på hundannonser med. Det senaste året har det varit mycket fram och tillbaka om vilken ras det ska va, och det är svårt. Men nu är det nog bestämt i alla fall; "tollare". Påminner väldigt mycket om golden retriver fast mindre. SÖT som bara den! Vill ha nu :)

Ledig idag och imorgon sen sätter helvetet igång, hihi hoho. Jobbar på mitt kära Preem fre-lör-sön och mån-tis teba. Har fått jättemånga tider på teba och det är superskönt. Det är inte kul alls att bara gå hemma och vänta på att man ska jobba helg, nån enstaka torsdag på Preem :)


Chooka chooka boom boom!

2012-02-27 KLOCKAN 14:12:32


Sålänge mobilerna är avstänga är min oro på topp! Ont i magen och nervös.
Mamma och Kjell är inne på sjukhuset, igen. Mamma skulle sövas ner och få någon typ av "elchock" så hjärtat kommer i balans. Vill bara att det ska ringa i min mobil snart så jag kan lugna ner mig.

Helgen? Ja du milde. Jobb i fredags sen hade jag en ledig helg. Lördagen började med att jag stack ner till Teba (en djuraffär här i Höör) där jag skrev på anställningspapper, så nu va det klart.
När jag kom ut stod Johan och Nathalie och väntade på mig. En tripp till Burlöv center för lite shoppning. För min del blev det bara på Gina där jag hade ett presentkort.
När klockan var 16 började jag bli stressad. Vill alltid hoppa in i duschen vid den tiden, haha. Och när jag är stressad och vet att jag ska dricka äter jag dåligt, FÖR dåligt. Hej nudlar (y). Hällde upp en grogg när jag var klar i duschen, gjorde mig iordning, sen kom Amanda och Matilda. Lite för-förkrök innan vi begav oss till Kitty för att fira Emilia ♥ SEN försvann mitt minne drygt en timme efter, haha. Vaknade upp med ett fett blåmärke på hakan (hade visst trillat i hallen hos K) huvudvärk OCH en sak till jag inte vågar nämna här. Yäärk, haha. När ska jag lära mig? :) Äta dåligt och va sjukt taggad är ingen bra kombo -.-


Systrarna fluff!

2012-02-22 KLOCKAN 19:09:42



Tjabba tjena hallå!

Vill först och främst tacka min vän, mitt hjärta, min gumma, min moooooeff..... Sandra! För min nya design :) jättebra! Good work! Bra där!

Har precis kommit hem från min andre vän, hjärta, gumma, flooooeff..... Kitty! Har dampat loss lite idag, vilket behövs ibland.... Hon har också hjälpt mig att klyva mina toppar. Snacka om slitet hår! Usch! Men nu är det lite bättre i alla fall.

Nu sidder jag här och sidder, i väntan på en arbetsintervju. Men det kommer gå bra, känner ju dom som kunder redan på Preem ;) 2 jobb igen. Money money money!


Fett bögigt!

2012-02-21 KLOCKAN 10:26:25



Jag är inte den första, och absolut inte den sista som kommer att skriva att Hanna widerstedt i årets BB är ju inte männsklig?! Får man va så? Hon måste ju skämta? Hon ÄR ett skämt! Hur tänker hon? Hur snackar hon? Pinsamme jävel! -.-
Konstiga deltagare överhuvudtaget detta året. Nä, tror inte detta kommer bli bra alls :)

Inatt har varit en jäkla kämpig natt. Och jag verkar inte vara den enda.
Vaknat flera gånger av att jag får en hemsk jäkla hostattack (det är då man tänker; jag ska aldrig mer röka!) så jag fick resa mig upp hela tiden, flera gånger. Blä, drygt.
Och inte nog med det.. Som mina närmsta vet har jag morgonrutiner. Bl.a koka kaffe och duscha. Och den där känslan och utbrottet jag fick när vattnet fryst? Vilket verkar vara konstigt när det är plusgrader ute? Och jag ska iväg om en timme? DET är jobbigt! MEN.. Som tur var hade jag vatten i min tekanna så jag i alla fall kunde få mitt kaffe.. Nu ca en halvtimme senare verkar vattnet fungera... Hmm. Tur det.

Ska i alla fall snart iväg och bes. Bilen. Håll tummarna :)


Måndagen den tjugonde februari

2012-02-20 KLOCKAN 10:56:00



Hejsan hej alla glada! Lite vår i luften idag.. Can you feel it? I veckan ska det bli 5-10 grader varmt. Underbart! Det kan ju vända MEN det hoppas vi ju inte :)

Idag vaknade jag 9, pigg som sören?! Väldigt ovanligt när jag har jobbat dagen innan. Skönt att komma upp i alla fall.

Sedan jag skrev sist har det hänt lite. Typ.. Sofies flicka har ploppat ut. Ett stort grattis igen till er :) Whitney Houston har dött....... Lillebror är en underbaring som meckat med min bil plus massa annat så nu lär den gå igenom bes. Imorgon :)

I fredags var nog den bästa dagen.. Samlades en drös på jernkällaren i väntan på en viss Sandra som fyllde år, och hon hade inte en aning. Hon trodde bara att det var hon och johan som skulle ha en romantisk middag, ha ;) men SUPRISE! Där satt vi och Sandra hade ett stort leende på sina läppar när hon såg oss :) väldigt fint av johan att fixa denna överraskning :)
Efter mat, skratt och massa snack begav vissa av oss hem till S och J för fika och mer skratt. Härliga kväll med härligt folk <3






Valentine's day.

2012-02-14 KLOCKAN 11:00:51



Ganska så drygt att man inte alls tänkte på att handla mjölk igår, så man inte har nåt till kaffet -.- har inte mycket men det är skillnad, det är det :P


Öhm, helgen blev superbra. Mys i fredags och fest i lördags. Festen började redan hos mig med för-förfest med Nils och Amanda. Vidare till Kitty där det sen välde in folk. En utav dom var Linda (gammal barndomsvän) som lämnat Malmö för fest i Höör ;) vi hade meeeegakul! Jag menar.. Bra folk, bra musik, yrande, screwdriver, dans, Ladan osv. Kan ju inte bli bättre? :)

Idag är det alla hjärtans dag :) det enda jag planerat just nu är att handla och ikväll träning.

Trevlig dag på er :)


Life is good today.

2012-02-08 KLOCKAN 16:11:11



Må det va kallt ute, men att komma hem till en lägenhet som nästan är lika kall (inte långt ifrån känns det som) är inte kul. Man vill komma in till värme! Brr...

Hemma efter en tripp till först Nova sen center syd med Kitty, Nils och Micke. Jävligt trevlig dag med mycket skratt, tjo och tjim, trams, fika och shoppande. Dock inget shoppande för min del -.- var ute efter ett par färgade jeans dom hade på Gina till ett riktigt bra pris! Givetvis var precis alla slut på båda ställe, buhuw. Jaha, får rota fram nåt skit i garderoben som jag kan ha i helgen ;) fortfarande astaggad!

Träning igår, chill idag, träning imorgon. Tänkte sola lite så man slipper va så got damn blek! Fisblek!

Hejdå


DET är lycka!

2012-02-06 KLOCKAN 17:15:23



Lycka är när ens familj och vänner är friska, och givetvis en själv. Förstår inte att man ens kan klaga på annat, för det är egentligen det som är viktigast! Fuck love liksom, ha.

För nästan exakt en vecka sen fick min mamma åka in akut med ambulans till Lund. Kunde va en propp, men det kunde dom visst inte säga till 100% att det var här i Höör. Men jo.. Propp i lungan, som löste upp sig själv, så det var bra. Men det som fick mamma att ligga så länge var förmaksflimmer samt att pulsen var alldeles för hög. Nu har dom löst det så hon får gå på waran resten utav livet plus en massa andra piller till. Trist att det blev såhär efter operationen, men kan ändå inte beskriva lyckan av att mamma har klarat det så bra plus att hon är på hemmaplan nu igen :) jag och Kjell var och hämta henne innan idag, wiiie :) både mamma och vi får lägga om livstilen helt, men jag klagar inte, bara mammsinen är hemma och mår någorlunda bra så är allt... Bra :)

Den senaste veckan har det bara varit besök inne på sjukhuset, lekt med Amanda och jobbat :) taggar till nästa helg för fy för i hundan vad jag är partysugen!! Nils har redan lovat god shot, mums ;)

Trevlig kväll snyggingar!