FRIDAY!

2012-09-28 KLOCKAN 09:59:15Godförmiddag, godförmiddag!

Molnigt och lite sol ute. Hoppas det håller i sig hela dagen för ikväll beger vi oss till Ystad, för årets sista bilträff! ;) Ha, det var ett tag sen men det ska bli riktigt kul minsann! :)


Shalom shallerim!

2012-09-27 KLOCKAN 10:41:00
 
 
FÖRST av allt vill jag berätta vilken jädrans underbar vecka vi hade på Mallorca! Jag har sagt det innan och jag säger det igen.. Jag kommer bosätta mig någonstans i Spanien, nångång. För jag trivs verkligen som fisken i vattnet där!
 
Massa goda drinkar, god mat, äventyr, pärlfabriken, likörprovning, drakgrottorna, sol, bad, värme, skratt, Inca-
marknad, dans, bartender, A tagen i tullen, drinkar och mycket mer! Hade kunnat hinna med så mycket mer därnere OM man hade varit där längre. 1 vecka går alldeles för fort!
Vill tacka Leena, som jag möttes av på flyget till Mallis, CHOCK! Världens snyggaste flyvärdinna minsann! Skämde bort mig och min familj, även på vägen hem av hennes kollegor ♥ Gulle!! Det var verkligen en utav alla dom fina presenterna jag fått av alla mina närmsta :))
 
När vi kom hem möttes vi av kyla och regn, YEY! Har regnat sedan dess och man har ju bara varit depp. Ännu mer depp när det har börjat bli lite tider nu igen på Preem, blir så trött. Funderar på att hitta jobb på katthotell, där hade jag nog trivts!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart Mallis, snart.

2012-09-13 KLOCKAN 11:14:16
 
 
Godförmiddag mina vänner! Sitter i soffan min och har precis hivat lite kaffe medan jag kollar på Leila på landet och kollar då och då ett slag på datorn.
 
Kan inte fatta att vi åker i övermorgon!! Längtar som tusan samtidigt som jag redan börjar bli lite nervös. Vet egentligen inte vad jag ska vara nervös över, jag är liksom bara det :) Kommer bli great!
 
Jannike, min lillebrors kompis var här hos mig igårkväll. Hon är en PÄRLA som ställer upp och bor här med min skatt medan vi är iväg. Folk som ställer upp är det bästa jag vet! :) TACK.
 
Nä, ett avsnitt Gossip girl innan jag börjar röja här. Ska även ta tag mer i packningen. Gå igenom det riktigt när jag tvättat. Trist om man glömmer något :)
 
Adjöken!

25 years young!

2012-09-11 KLOCKAN 12:11:00Igår var det en av årets viktigaste dagar, min dag! ;) och den började kanon!

Två av mina arbetskollegor från Preem kom upp på förmiddagen med frallor och present från alla ♥ åt frulle och bara snicksnacka. Underbart!

Eftersom jag redan var klar begav jag mig ut samtidigt som Gunilla och Kristina, körde och hämtade Amanda som ville vara med på min dag  ♥ handlade hem ingredienser till det jag skulle baka och ack så bra det blev ;) vid 16snåret körde vi och hämtade smörgåstårtan, stor jäkel, och vidare hem till mamma och Kjell där vi skulle tillbringa resten utav min dag!


Jag har, som sagt, fått den bästa presenten redan men ändå så fick jag så mycket mer till!
Först av allt hade jag öppnat Amandas present. Tungt, litet, fint inslaget och jag gissade på ett ljus. När jag öppnade låg där en gråsten, haha. Kollade på A som bara skrattade och till sist rotade jag upp en lapp. Och ÅHH, på lappen stod det att jag skulle få min älskade skinnjacka ♥ Hur underbar är inte hon?


Resten av presenterna bestod av pengar, smycken, finaste buketter, ett flak Red Bull (haha) och en Björn Borg body väska.

Bra dag med underbara människor <3

I lördags var jag på maskeradfest och den blev också kanon! Tack åter igen alla inblandade!