Fan vad LYCKAT DÅ!

2011-07-31 KLOCKAN 20:06:53



Hej alla underbaringar. Haft en bra dag? :)
Innan jag öppnade idag på Preem var det typ minikö utanför av småungar. Vad gjorde dom uppe halv 7? Men dom fick såklart så snällt vänta tills jag var klar! Sen dess har det gått i ett. Dagen gick fort, mycket folk och det gillas!


När jag hade slutat blev det en snabbis hem, bytade om innan Kjell kom med min älskade STORA säng som vi bar upp och satte ihop innan vi begav oss mot IKEA. Blev såklart en massa smått, betalde dock inte själv ;) hihi. Väl hemma började jag plocka upp och småstäda.. Kom in en jäkla regnstorm, mysigt tänkte jag INNAN MIN RUTA FLÖG UPP inne i sovrummet och gick i tusen delar, typ -.- Som tur är det bara ytterrutan. Snackat med hyresvärden så allt är fixat.. Eller, glasmästaren hade semester så det får vänta lite med att bytas. Nu ska jag städa, även på balkongen där det ligger en massa splitter (y)

 

 

 


Thumbs UUUUP!

2011-07-30 KLOCKAN 23:17:59


Haft en riktigt bra kväll :)
Duschade och gjorde mig iordning snabbt innan jag stack hem till Kjell och mamma vid 19 tiden. Mamma jobbade till 21 så Kjell bjöd på mat och efterrätt sålänge, GOTT!
Kaffe, tv-tittande och snack i soffan innan mamma tittade in vid 21. KRAAAAAM :) Haha. Drygt en halvtimme senare fick K ett ryck och gjorde riktiga smaskiga kvällsmackor. Grovt varmt bröd som hade "grillats" i ugnen.. På den ena var där köttbullar, rödbetssallad och persilja. Den andre hemmagjord inlagd gurka, kokt ägg, majonäs, dill, lite flingsalt och skivade rädisor. HUR GOTT? Djävulskt gott, det vill jag lova!
Började kolla på en film, gammal goding; "Skicka vidare", som jag håller på att se slutet på nu hemma :)


JA, juste.. Imorgon efter jobb sticker jag och Kjell till IKEA, ska hämta en säng och kanske nåt annat... vem vet :) ÄNTLIGEN upp med min i lägenheten. Ska bli sååå jäkla nice med stor dubbelsäng man kan bre ut sig i riktigt!

Nä, efter 16,5h är jag nästan inte ett dugg trött. Men måste snart sova, ska upp halv 6 imorgon (y)

Night!

LÖRDAG...

2011-07-30 KLOCKAN 16:20:12


...Och jag har jobbat klart, är nu ledig resten utav kvällen. Blir dock lugnt med tanke på att jag har öppning imorgon :) Har även fått handlat hem lite plus städat toan plus kattlådan (y) den luktade APA! Världens sämsta kattsand! Den jag hade innan.

Tänkte snart hoppa in i duschen och sätta på mig slaskläder, såhär en ledig lördagskväll ;) Kör även hem till Kjell och mamma där jag blir bjuden på lite mat :)

Trevlig kväll.

Yu-Gi-Oh!

2011-07-30 KLOCKAN 07:09:32


Godmorgon :)
Gissa vem som sovit ca 3 timmar? -.- Asdrygt! Hade ett utbrott på Dolly som skulle ha damp till halv 4 inatt bara för hon jagade en fluga. SJUKT DRYGT! Till slut somnade jag ju, men hur många timars sömn? Uhh. Men känner jag mig rätt så klarar jag nog av denna dagen galant ändå trots min dåliga sömn ;)

Nu chillar jag i soffan med mitt kära kaffe medan jag kollar på nåt på 4an. Yu-Gi-Oh! Nåt pokemon liknande teknadsskit, haha.

Trevlig dag :)

Hakuna matata

2011-07-29 KLOCKAN 12:00:50



Det är ju självaste FAN att jag alltid ska stänga av mitt alarm. La mig vid 2 och kände att det var lagom att gå upp i alla fall vid 9. Och när vaknar jag? Jo när Sandra ringer lite i 11 och säger "UPP OCH HOPPA" högt och tydligt. FUCK. Hur ska jag kunna somna efter jobb idag? Ska ju för tusan upp innan 7 imorgon -.- Blir så trött.

Annars har jag faktiskt inget annat att uppdatera mer än att det blir jobb ikväll, som sagt.







Hakuna matata, de är ord som är bra,
Hakuna matata, gör att man blir glad. 
Finns inga bekymmer, man är lycklig var dag...




Världens bästa pågar!

2011-07-29 KLOCKAN 00:53:24


Gårdagen blev hur bra somhelst.
Grillning med Lövendahl, Davad och Robin. Nils joinade även lite senare. Snack, musik, öl/cider och skratt därute typ till 3 då jag, Lövet och Nils GICK hem eftersom ingen jävel svarade, grr. Men men, förjävla roligt på vägen hem. Yrade och hade oss till max! Dom sista meterna tjatade jag mest om att jag bara ville sova, haha.
Deckade kvickare än kvickt när jag kom hem.
Tack för en bra kväll, fan vad ni är bra! ♥

Idag vaknade jag såklart med värsta huvudvärken. Hinkade vatten innan jag satte på en film.
Vid 14 ringde Halena och ville att jag skulle med till Malmö, Entré. Och vad kom jag hem med? Jo en iphone4 (y). Lite klödd också, orkar tyvärr inte förklara men kan i alla fall inte börja använda den förren på måndag -.-

Sen jag kom hem har jag bara slasat och glott film. Får försöka komma upp tidigt imorgon så jag är riktigt trött när jag slutar jobb. Har dags-pass både lör-sön :)

Sov gott!

Grilla & Gilla!

2011-07-27 KLOCKAN 16:25:46



Blev inget Nova idag, utan Svågetorp ett par timmar istället med lillebror :* Strosa runder, handla och åt. Eller, det enda vi, eller lillebror handla var en ny bärbar dator :) Fan, vill också! Asbillig!


Nu är jag hemma, sliten som fan?! Ska i alla fall strax hoppa in i duschen, göra mig iordning innan Lövendahl kommer och hämtar upp mig. Hem till Davad för grillning och ett par cider/öl med grabbarna + Sandra ♥

Hörs imorgon.
Love



 

 


Sjukt jäkla NICE!

2011-07-27 KLOCKAN 10:58:51


Känslan att få va ledig nu 2 dagar är obeskrivlig, haha.
Assåe, mina fötter igår, eller mina hälar. VÄRK! Mamma har haft problem med hälsporre innan, hoppas inte jag får det problemet! För det kändes verkligen som det borrades hål in i hälen, FAN VAD ONT jag hade. Kunde knappt sova. En dag till hade jag avlidit, ha.

Riktigt nice väder ute med :) Får väl snart ta sig i kragen och bege sig ut. Har ju en del äreenden idag :) Bl.a hämta ut ett paket från h&m, wohoo :D

Later!


Jag och Sandra midsommar 2o11 :)


Kämpa!

2011-07-26 KLOCKAN 13:42:13


Har precis haft besök av Jenny A. Kaffe, cigg och snack på balkongen innan vi tog tag i att flytta ner sängen :) Så nu är den lilla väck, in med min stora! :D Lovely.

Sista dagen idag på jobb, sen ledig 2!!! Woho, jäkla tjat men vafan. Överlycklig att det är 2 dagar, haha.

Imorgon blir det antagligen jöög ;)

Trevlig dag/kväll!


two days

2011-07-25 KLOCKAN 11:42:46


Jupp, jobb idag och imorgon sen ledig 2. Tro mig, I NEED IT! 5 kvällar på raken tar kål på en.

Onsdag, på kvällen tänkte jag gotta till det med ett par cider. Vill ju inte sitta själv och hiva, men får säkert med mig nån ;)

Nån av dagarna ska jag in med lillebror och kolla dator. Jag är seg, men måste känna att jag har tillräckligt med pengar innan jag lägger något på en dator. Så mycket mer jag vill ha till lägenheten liksom :) Fast, dator är ju viktigt. Just nu har jag fortfarande Sandras :P

Have a nice day fuckers ;)


Kan inte sova.

2011-07-25 KLOCKAN 01:30:38



Så lite onödigt vetande, eller nåt :)

 


söt^^

Ditt äldsta hångel: Det är faktiskt hemligt ;P
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i : 2
När kramade du någon sist: Idag
Saknar du någon speciell person: Ja
Har du svårt för att bli kär: Ja, men lätt att bli förälskad.
När kysste/hånglade du med någon sist: Förra helgen? Eller nåt?
Är du singel: Som fan
När fick du senast en komplimang: Igår :)
Har du hånglat med någon av samma kön: Ja

HAR DU NÅGONSIN
Hånglat med nån riktigt ful: Ja det har man säkert gjort nångång
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll: Nix
Gjort något riktigt dumt: Ja
Gjort något du verkligen ångrar: Ja
Varit nykter på nyårsafton: Yes
Gjort nåt olagligt: Ja
Blivit polisanmäld: Ja
Slagit ner någon: Haha
Skämts över dina föräldrar: Nej
Skämts över dig själv: Nej, det tror jag inte.
Dricker du: Ja, eller nej? Inte just nu, ha.
vilka kläder sover du i: Trosor
Varit kär:  Men JA
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Jupp
Vill du gifta dig: Nångång kanske :)
Vill du ha barn: Oj, om några år kanske

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Hmm, mitt ex tror jag.
Såg dig gråta: Lövendahl
Fick dig att gråta: Olyckligt kär, eller nåt tror jag :)
Du gick på bio med: Mamma, Kjell och lillebror :)
Skällde på dig: Oj, det minns jag inte.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit: Nej
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Nej
haft sex med någon: Nej
Köpt någonting: Cigg
Sjungit: Japp i duschen :D
Saknat någon: Ja






Godnatt :)


Den venter ikke forgjeves som venter på noe godt.

2011-07-24 KLOCKAN 12:16:18



Började väldigt segt på jobb igår, men som vanligt får man ju alltid dom där roliga ruscherna precis innan man slutar. Älskar att någon kommer in och vill på fullaste allvar att vi ska göra mat (wok el.pasta) 23.57. Hmm? Dom fick allt ta sig en baguette!
Annars var det bra igår. Jobbade med den nya, Philip. Många frågor, men som min lärare sa; Ingen fråga är för dum. FRÅGA PÅ! Typ :)


Jaha, sen har ju jag gått och blivit besatt av en söt Preem-kund. Lammkött, såklart. Vill ha... -.- Haha.

Jobb idag med då, 15-24.
Tjingeling


Norge <3

2011-07-23 KLOCKAN 11:37:31


Vill först och främst skänka en tanke till grannlandet Norge. Fruktansvärt det som hänt! Anar att nästan alla vet redan, så man slipper förklara!
-Jävla terroister!






Redan sliten efter bara en dag på jobb? Ha. Jag längtar till onsdag då jag är ledig redan :P

Trevlig dag/kväll :)

Semester?

2011-07-22 KLOCKAN 11:45:21


Jordgubbspaj och kaffe fick jag igår när jag kom hem till mamma & Kjell. Mamma var inte hemma just då, för hon jobbade. Det var ju något av det godaste jag ätit på länge! Sött men delicious!

Klockan 21 började en av historiens bästa filmer med historiens bästa skådespelare. "Liar liar" med Jim Carrey. Jag och lillebror skrattade typ konstant^^ Fy fan vad han är bra!
Hann krama mamma också när hon kom hem :)

Efter filmen körde jag hem, hämtade upp Cornelia, hem till mig och satte på en film i det mysiga åskvädret vi hade igår ;) "Just friends" blev det efter all beslutsångest bland filmerna, ha.

Sjukt trött även idag. Fattar inte hur jag ska klara av att jobba dags-pass efter 4 kvällar i rad i början på augusti, kommer vara helt död då -.- Jaja, i can do it :P
Har ju även sett i schemat att jag har en liten semester på ca 2 veckor i slutet på augusti, hur NICE? :D

Ikväll blir det jobb med Pernilla, yey :)
Trevlig dag/kväll.


Kom inte på någon rubrik.

2011-07-21 KLOCKAN 18:39:06


Just det :)
Idag när jag vaknade blev det såklart först chill och kaffe i soffan. Har en rutin att jag måste dricka 2 koppar varje "morgon". Och vad händer med min 2a kopp? JO, välter ut det över hela armstödet på soffan, lampan och golvet. GAAH! Hur fan va det nu fågeljävel?
Jaaag var i alla fall tvungen att storstäda bara för det. Rent och snyggt, i like.
Gjorde mig snabbt iordning och stack ut till Sandra. Drack kaffe och snacka där ute, under tak eftersom att det har PISSAT ner regn hela dagen (y)
Stack hem vid 16, åt och kollat film.
Tänkte bege mig hem till mamma och Kjell och snacka lite. Har ju inget liv sen f.r.o.m imorgon och 5 dagar framåt, så måste passa på att umgås ;)




Paul Walker är HET!

2011-07-20 KLOCKAN 21:08:24


Speciellt i mina favvo-filmer!
Skippade cidern ganska så snabbt när jag såg att "2 fast 2 furious" visades ikväll, höhö ;)



Mums ♥

Little bad girl

2011-07-20 KLOCKAN 18:47:08


Och så kom jag på älskade kiviksmarknad ändå!
Strosat runder med Kitty, som var så himla snäll och hängde med mig :*
Måste ju säga att det där med fågelbajs inte alls är tur. Precis när vi kommer till kivik började det ösa ner regn, dock bara typ 10 min så vi tog en korv sålänge och stod och snacka :) Spela skulle vi göra... Ville vinna, men det var ju så jäkla typiskt att det skulle bli nr.76 och inte nr.75 jag hade!! Jaja, en trevlig dag hade vi i alla fall. Kitty gick bananas med peruker, slutade med att hon köpte med 5 st hem, haha tosa :) Bestämde oss att vi skulle ha en crazy fest med just dom på ;)

När jag kom hem hämtade jag ut mitt h&m paket, lovely. Väntar redan på nästa ;) Åt gjorde jag med, och nu sitter jag här i min soffa. Skulle städat, men orka :S Får se vad jag gör ikväll, hade ju liksom varit gott med ett par cider ;)


Luck?

2011-07-20 KLOCKAN 11:07:40


Godförmiddag. Nu är jag ledig 2 dagar, ska bli riktigt nice (y)

Igår hade jag "tur". Satt ute på jobb och tog en "paus" då plötsligt en fågel bajsade på mig. Haha vafan. Har hört att det betyder tur? :) Hoppas det, lär jag behöva.

Satt även och läste när jag höll middag. Dom 5 sista horoskopen jag läst har det stått att jag ska ha några riktigt kärleksmånader? Hmm. Jag tror ju på horoskop, brukar liksom stämma. Så jag håller tummarna ;)

Skulle egentligen till kiviksmarknad idag, men eftersom ingen kan hänga med, eller redan varit där så ser det ut som att det inte blir något ;( Går ju liksom inte där själv och strosar runder.

Får se vad jag gör utav denna dagen :)


Wierd wierd WIERD!

2011-07-19 KLOCKAN 12:09:27


Hade ett jäkla utbrott igår. Får ju tillägga att det finns trevliga turister med ;) Man ska ju liksom inte dra alla över ett streck, eller hur är det nu med det? ;)

Inatt kunde jag fan inte sova. Låg bara och grubbla, över mitt liv. Vad fan ska man göra? Vill inte läsa vidare nu. Orka. Och till hösten/vintern måste jag ha ett jobb till. Ska tvinga en person att anställa mig ;) Brukar vara bra på det. Hmm, vad låg jag mer och grubbla över.. Det jag drömde om? Jäkla dröm! Hatar drömmar ibland. Blöö.

Och när jag lyckades nästan med att somna vid lite över 2 ringer Robin, Tiffo som han kallas och frågar om jag festar? Haha knast. Vissa har det bra som har semester ;) Tror jag kan ha somnat vid 3? (y) Inte okej.

Ej okej med är ju att det stinker nyklippt gräs i hela min lägenhet -.- Vem nyser som en idiot? Jo JAG!

Vafan, känns som jag fortfarande har ett utbrott, haha. Kommer EN in på Preem idag, lugnar det nog sig ganska så snabbt ;) Fan vad du är grann!

Imorgon är jag LEDIG! Även torsdag. Sen blir det jobb 5 dagar framåt igen. Tänkte i alla fall ta mig ner till Kiviks-marknad imorgon. Hoppas bara att jag kan dra med mig någon :)


Turister går mig på nerverna!

2011-07-19 KLOCKAN 00:45:04


Hej hopp gummi snopp.
Precis kommit hem från jobb nästan. Eftermiddagen/kvällen började lugnt, för lugnt. Men efter 20 snåret börjar det komma små-ruscher. Många turister bl.a. Danskar, tyskar, fransmän osv. Tyskar som förväntar sig att vi ska kunna tyska? Danskar som babblar på och jag förstår hälften?
Nu är jag nog bara irriterad. Och varför ska alla komma på att handla i sista minuten? Fick inte ut dom sista kunderna. Danskar. Dom satt kvar i lugn och ro medan vi börja släcka och stänga. Sa ursäkta 3 ggr innan dom reagera att vi stängde. Då ska dom såklart på toa innan. Gissa vem som hade ett jäkla utbrott? Haha ;) Jaja, tiden går ju fort, och man kommer ju hem nångång.

Nu ligger jag i min säng. Lär väl inte somna på ett tag.
Adjö :)



Bjuder på en bild från i lördags ;)
Ganska så nöjd att jag fick på mig ett par svarta gamla jeans ;) Till det hade jag ett brunt flätat skärp, och pastellfärgad orange skjorta som jag älskar :)


Mys blandat med kaos!

2011-07-18 KLOCKAN 12:40:46




Igår fick jag min älskade kebabrulle som Halena kom med. Jävligt gott, det vill jag lova! Deckade tusen ggr i soffan typ innan Kitty ringde och fick liv i oss. Upp och hyrde film med henne, Halena, Emma P, Lampan och hennes syster. "Faster", en bra actionfilm med hetingen Dwayne Johnson.

 

När folket hade stuckit utom Halena satte vi på en annan. "The tourist" med Angelina Jolie och Johnny depp som jag egentligen hade sett innan på dagen men kunde se den igen för den var faktiskt bra ;)
Vid halv 2 skulle H bege sig, men hittar inte sina hemnycklar. Letar som en idiot men kommer sedan på att hon glömt dom i Kittys bil, haha. Skickade iväg ett sms till K att hon kunde lägga dom i brevlådan innan hon skulle till jobb idag. Det tråkigaste är att K hade läst detta sms i sömnen och hade sett det igen på väg till jobb idag, haha maaaj gaad :P Så Halena ringer runder nu som fan. Extranycklar och vaktmästare fixat, så hon beger väl sig snart innan jag beger mig till jobb :)

 

Heej!


Oh, din lame jevel!

2011-07-17 KLOCKAN 16:28:37


Ja min själ. Mår väl som man förtjänar skulle jag tro. Men kvällen blev i alla fall riktigt bra!
Började med lite snack och dricka på min balkong med Nilsson, Robin och Cornelia. Kom på att jag bara typ ätit nötter innan på dagen så vi stack in om Preem först och tog en hotdog innan vi hämtade upp Lövendahl. Vidare ut till Tanja och Johan där dom, Jocke, Marcus och Moppen befann sig. Jenny A och Vicky trillade också in lite senare. Satt ute, riktigt härligt med musik, dans, skratt, snack, yrande.... bla bla bla. Liksom i vanlig ordning ;)
Jag blev såklart hungrig igen, dock inte förren vid 3 då lillebror hämtade mig och Cornelia. Hem till mig och krängde pasta och massa yrande innan vi deckade.
När jag vaknade ville jag inte gå upp, tro mig. Mådde RÖV!

Nu väntar jag på att Halena ska vakna och möjligtvis komma hit med maud. Börjar bli hungrig nu igen -.-
WAKE UP! :)

Laajther!

J.Ä.D

2011-07-16 KLOCKAN 17:16:54


Jag Älskar Dig. 3 ord, men STARKA. Något jag inte säger till vemsomhelst.
SÅJA, nu yrar jag.

Är på G så det är sjukt.
Säär vi
SKÅL FAKKOOORS!


La la laaaaa

2011-07-16 KLOCKAN 11:49:11






1. är du singel?  Som fan
2. haft något seriöst förhållande förut? ja
3. haft sex? ja?
4. varit gravid? Nej
5. tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
6. kärlek eller sex? hmm?
7. har du varit riktigt kär i någon? yes
8. finns det någon för dig just nu? nix

frågor om dig själv

1. fullständiga namn?  Emma Charlotte Kristina Sköldebrink
2. när fyller du år? 10 September
3. några utsmyckningar på din kropp? Piercing
4. vad har du på dig just nu? T-shirt och mjukisbyxor :)
5. vilken årstid är bäst? sommar!
6. hur ser den perfekta morgonen ut för dig? När jag är ledig
7. vad tycker du mest om hos dig själv? Hmm.. Min personlighet.
8. vad är du bra på? Lyssna och är väldigt omtänksam :)
9. vem älskar du mest på denna jorden? Familjen och mina närmsta vänner
10. sover du hellre själv än tillsammans med någon? Med någon tror jag.

frågor om dina vänner
1. vem är din allra bästa vän? "Ligan" ♥
2. vem vet allt om dig? Lisa vet nog exakt allt.
3. vem är den roligaste av dina vänner? Alla i ligan :P
4. vem är snyggast av dina vänner? Haha! ALLA!
5. vem är mest partyprisse? Jag? ha ;P Alla är nog rätt så bra på att festa till det ;)
6. vem är den du helst har filmkväll med? Vännerna
7. vem av dina vänner är mest "evil"? Hmm?
8. vem röker av dina vänner? Hehe alla utom Emilia & Kitty
9. du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? jag går själv?

frågor om din familj
1. vem står dig närmast? Mamma & Lillebror
2. har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
3. vem är farligast i din familj? Jag ;)
4. vem ser roligast ut i din familj? Haha? Hmm... Jag? :D
5. vem är coolast? Öööö jag såklart^^
6. har ni några djur? Jag bor själv, och har en katt.
7. vem har du mest gemensamt med? Lillebror
8. vem står för underhållningen? Får nog bli jag
9. vem sover du oftast med? Uhh! Ingen???
10. roligaste kvällen med familjemedlem? Ingen aning..

frågor om idag
1. vad har du gjort? Inte så mycket.
2. har du varit glad idag? Njae.
3. har du varit ledsen idag? Livet är väl inte på topp just nu, men ledsen så jag gråtit har jag inte :)
4. har du gjort något bra idag? Nope, inte ännu i alla fall :)
5. har du slått någon idag? Haha nix?
6. vad ska du göra nu? Får väl snart börja och göra mig iording så jag kan bege mig ut.
7. har du gjort något dåligt idag? Njae..
8. vad har du ätit idag? Inget.
9. har du duschat idag? Nej, men jag ska :)
10. är du trött nu? Nope det vill jag inte påstå :)


It's fucking saturday!

2011-07-16 KLOCKAN 11:25:11


Hey hey hey! Waddapp waddapp??
Vaknade någorlunda "tidigt" idag med tanke på min dåliga nattsömn -.- Sist jag kollade på klockan var den 3. Pigg som fan. Sjukt drygt. Vaknade till vid 10 idag, snoozade lite såklart innan jag gick upp och satte på kaffe. Slas i soffan, där jag fastnat. Tänkte ta tag och sy lite löshår, ikväll blir det fest :D


HAHA!

2011-07-16 KLOCKAN 01:02:59


För det första tar vi en äkta skånsk mening från mitt hjärta Lövendahl;
"NU kompar skrotarn ut,, å tar semester i 3 veckor,, sadla om diverse ånkor å vanna grusvajjen för nu både ryyger å dammar de till,de vill ja lova!!!"
Man får sig alltid ett gott skratt, oavsett om man förstår eller ej :P





För det andra; NU håller jag äntligen HELG WHOOP WHOOP. 2 dagar ska bli riktigt nice. Imorgon blir det såklart jöööög (y)


High fiiive

2011-07-15 KLOCKAN 11:49:08




På lördag kommer denna sötnöten hem från USA :)

Hej hej hallååå. Fredag idag, hur nice? Blir ju jobb för min del, men sen håller jag bannemaj helg :D Ska bli riktigt nice att vara ledig 2 dagar.

 

Nu ska jag ta tag i städningen innan jag börjar jobba (y)

 







När folk sårar dig om och om igen, så skall du tänka på dem som sandpapper!
De kanske river ditt hjärta och skadar dig lite,
men till slut har du blivit polerad och len,
och de har blivit värdelösa!!!!!!!!!!





Hallelujah!

2011-07-14 KLOCKAN 13:01:31



Nu blev jag bannemaj glad, att det är pissväder idag med, när jag ska jobba (y)
Men blir ändå lack att det är typiskt höstväder. Ruggigt och regnigt. Har ju inte fått njuta fullt ut med sommaren?! Är liksom BLEK fortfarande. Är ej okej när vi är i mitten utav juli!

Igår blev det en riktig myskväll med Halena, Kitty och Jennsan. "Ostbricka" som K tog med sig. Var nog bara vi som krängde med, haha. Är ju besatt av brie-ost. Men håller mig till det, mögelost och stark ost överhuvudtaget kan jag inte äta, yäärk. H & K stack vid 23, så jag och Jennsan satte på en film; "Black swan". Bra med wierd :)

Nä in i duschen så man kan göra sig redo inför jobb.
Have a nice day ;)

 

 


Typ 50 cm?

2011-07-13 KLOCKAN 18:22:09


Har hunnit med massa ärenden idag. Typ allt jag skulle, förutom en sak. Men den tar vi på lördag, eller nåt. Var uppe på outleten och skulle byta en grej. Slutade med att jag fyndade där rejält -.- typiskt mig! När jag var klar med allt körde jag och handla bullar, hem till mamma och fika och snackade om allt. Skönt att få ur sig det mesta man håller inne.

JO, hämtade ut mitt löshår. PERFEKT! Dom sa att dom skulle skicka ljusare, men det blev ju nästan bättre, wihoo! Dock typ 50 cm långt, ha. Kanske klippa en bit?^^

Slas, snack, ostbricka osv hos mig ikväll med Kitty och Halena :*


Detta har jag typ längtat efter!

2011-07-13 KLOCKAN 12:28:22


Jodå så att..
ÄNTLIGEN LEDIG. Men vädret? Så jäkla typiskt att det ska vara PISSväder då! Men, inga sura miner för det. Har annat att fixa, på min enda lediga dag.

Igår efter jobb hämtade jag upp Halena som var lite sällskapssjuk ;) 00.30 satte vi på en film :P "Nanny McPhee". Älskar den! Riktigt bra ;D Sen deckade vi vid 3. Sov till 11 idag (y) sliten som tusan. Som ett helt ålderdomshem so Kjell brukar säga^^ Nu slasar vi i soffan bara. Precis hivat "morgonkaffet" och funderar lite på vad vi ska hitta på, förutom allt det andra jag ska göra ;)

Later!

Onödigt vetande.

2011-07-12 KLOCKAN 12:23:03





Vem sov hos dig senast? Oj, det minns jag inte :)
Vem tror du tänker på dig just nu? Hehe, mamma kanske. Hon säger att hon tänker på mig ofta :)
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Självklart hela tjejligan! 
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? Raderat alla, så jag vet i tusan.
Vem har du ringt senast? Bobo, min chef.
Vem kommer du aldrig att förlåta? Ganska så självklart för mig. Min föredetta bästa vän.

Vad får dig att bli rädd? Ganska så sällan jag blir rädd. Kan bli rädd när jag är själv. Sen är det väl att bli gammal och sjuk :/
Vad gjorde du i helgen? Jobbade exakt hela helgen :)
Vad skulle du göra om du plötsligt fick veta att en av dina närmaste plötsligt inte lever? Jag hade brytit ihop.
Vad har du på dig just nu? T-shirt och slasbyxor^^ 
Vad tänker du på just nu? Tänker på rätt mycket hela tiden. En liten grubblare jag :) 
Vad för mobiltelefon har du? Nokia nåt?! :P
Vad är det för färg på din vänstra strumpa? Har inga på mig. 

Är du brunett? Nope.
Är du orolig för något just nu? Varje dag.
Är du lycklig? Livet är inte på topp. Minns faktiskt inte sist det var det :) 
Är det snyggt med rosa strumpor? Coolt, haha. Sist vi var och shoppade köpte jag bl.a ett par chockrosa ;)
Är du mysig? Mja, jag kan va. Beror liksom på med vem man myser med. Kan bli ganska så rastlös också.
Är det snyggt att vara riktigt smal? Hade jag vägt 50-55 kg (är 1.80) tror jag hade sett riktigt rolig ut faktiskt. Normalt är snyggast! 
Är du ensam just nu? Njae, har ju min fina Dolly här som springer runder som besatt efter en hårsnodd? Haha :*
Är det soligt ute? Lite molnigt men grannt ;)

Har du någonsin ljugit för en vän? Ja. Om det så var en vit lögn så var det ju en lögn.
Har du blivit sviken av en förut? Ja.
Har du plattat håret någongång? Typ är ett måste varje dag.
Har du något husdjur? Dolly ♥
Har du gått ner i vikt förut? Ja. 
Har du hål i naveln? Hade^^
Har du några tatueringar? 1 st. Men vill såklart ha fler. 
Har du blå ögon? Melerade.
Har du varit i Asien? Nej.

Vill du ha breda höfter? Breda höfter tycker jag är snyggt och kvinnligt. Gillar mina ;)
Vill du vara smalare? Work on it! 
Vill du ha en hund? Ja, det vill jag.
Vill du att det ska vara soligt nu? Det är ju typ soligt nu. imorgon får det mer än gärna inte va ett enda moln på himmlen, då jag är ledig ;)
Vill du vara singel? Hmm, både ja och nej.  
Vill du sova just nu? Nope. Har nästan precis gått upp för tusan. Snart jobb 9 timmar framåt ;)

Kan du cykla fort? Ja jävlar vad det kan gå undan!
Kan du sminka snyggt? Det enda jag är grym på är att lägga eyeliner. Hatar att sminka mig nuförtiden. Går hellre osminkad. Sminkar mig endast när jag ska jobba och festa^^ Och då brukar jag oftast få hjälp med ögonskugga.
Kan du springa långt? Hmm. Är några meter långt? :D Tycker inte om att springa. Hellre ta en PW. 
Kan du vara utan godis och onyttigheter i mer än en vecka? Absolut. Enda gången jag frossar är när jag är bakis! 
Kan du bita dig i tån? Är inte helt säker på att jag provat någongång?
Kan du vara sparsam med pengar? Det är inte min starka sida faktiskt.

Hur vill du ha det i ditt rum? Städat och fräscht.
Hur vill du bo? Trivs ganska så bra i min lägenhet just nu :)
Hur är ditt drömjobb? Oj. Hmm. Softa tider? Ledig helger? Tjäna grisigt med pengar? Eller nåt?
Hur mår du egentligen? Egentligen? Det ni ;)
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? Ärlig. Inte FÖR romantisk yäärk MÅSTE vara kunnig när det gäller bilar. Lite överskottsenergi, gillar jag. Men ja typ. Orka den frågan..

 Hur många solglasögon äger du? Typ 3 kanske?
Hur länge ska du vara vaken idag? Slutar jobb 24. Brukar oftast somna vid 2 då :)

Ska du utomlands i år? Kanske i slutet på sommaren. Får höra med ekonomin då.
Ska du ha något svart på dig imorgon? Haha? Det vet jag då?
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? Haha what? Skulle något av dem vara mer "tjejigt" än det andra?
Ska man vara lång eller kort när man är kille? Gärna längre än mig! Men har träffat killar som varit lika långa som mig. Hade ett ex som var typ 5 cm kortare. Men det var inga problem ;) 
Ska du duscha imorgon? Ja?
Ska du köpa något i veckan? Matvaror, cigg och ett flak starkcider är det enda jag planerat att köpa! :)


.

2011-07-12 KLOCKAN 01:09:40



Du kan stå på tå, men ändå når du inte upp till min nivå.

Dom orden finns här hela tiden, klingar glatt i mitt huvud ;)

 

Assåe, inget roligt alls att uppdatera. 4 dagar avklarade, 1 kvar. Sen ska det bli jävulskt skönt att vara ledig, fast det bara är en dag.

 

 


The queen of awesome.

2011-07-11 KLOCKAN 00:50:02


3 dagar DONE. 2 kvar sen ledig EN :)
Söndag, och det har varit riktigt mycket på jobb idag. Mer än fredag och lördag konstigt nog. Irritationen släppte snabbt när SEBBE (min föredetta arbetskollega) kom in :D Woho! Skulle hämta Linus (syskon). Massa fina kommentarer som vanligt, haha^^ Gulle!

Får nog skaffa inlägg till mina skor. SATAN vad ont jag har i hälarna idag. Så ni vet ;)

Night.

Cleaning out my toilet.

2011-07-10 KLOCKAN 12:33:52


Mja typ. Storstädning av toalett (y) Mums.
Börjat med att dragit av hela toalocket och rengjort det i badkaret så det blir riktigt rent. Nu ska jag in och ta väggar, badkar, toastol och vask innan jag hoppar in i duschen och sedan gör mig klar för jobb.


AJ!

2011-07-10 KLOCKAN 00:45:18


Mina fötter VÄRKER! Fel skor, typ för platta. Dyra skor borde va bra att gå i många timmar, eller?





Idag känner jag mig lite bättre. Linus är bra på att muntra upp en, min kära lammköts-kollega, haha.
Söta kunder för den delen med på senaste ;)


Bra saker händer när man minst anar det! :)



Godnatt.

Kanoooooon!

2011-07-09 KLOCKAN 11:33:29


Det är såhär grannt väder jag hoppas på på onsdag när jag är ledig ;) Riktigt strandväder! Men med min otur på allting så vet man ju inte.

Inget mer att skriva mer än att det gick bra på jobb igår. Ovanligt lugnt må jag säga på en fredag!

På det idag igen. Först chill, kaffe och sy gardiner!

Då kör vi...

2011-07-08 KLOCKAN 13:02:52


5-kvällar-i-rad-pass (y) Är faktiskt taggad på jobb. Jobba helg ska bli nice. Så man håller sig ifrån festandet lite ;) Ledig onsdag nästa gång. Hoppas på fint väder då så man kan bygga på brännan litt!

Glömde ju skriva igår att jag fick massa grejor av mamma när jag var hos dom igår, hon var ju på IKEA dit jag egentligen skulle hängt med :P hon var i alla fall en ängel och köpte en dörrmatta, 2 runda mattor jag har i hallen, en badrumsmatta och gardiner jag ska ha i sovrummet :) Tack ♥

Trevlig dag och kväll!


Champagne showers

2011-07-08 KLOCKAN 00:26:14


Slappedag deluxe. Men jag gillarT!

Slö och seg hela dagen. Jäkla bakfylla. Satte på en film sådär mitt på dagen, men kan tycka att det är tillåtet när man är antingen bakfull, sjuk eller pissväder :P "Gulliver's resor". Mycket bra enligt mig. Typisk Lolla-film^^ Fick även tvättat all min tvätt. Tror jag börja göra mig iordning vid 17, då jag började vakna halvt till liv igen. Vid 19 stack jag och hämtade thaimat till mig och Kjell, även jordgubbar. Där har jag sedan spenderat hela min kväll med massa mys och film :)

Min sista lediga dag idag. Nu blir det jobb fre-lör-sön-mån-tis -.-


Helbombad.

2011-07-07 KLOCKAN 12:22:44


Blev en riktigt bra utekväll igår. Dock för mycket av det goda. Höll mig till mina cider och shots i alla fall^^

Började hos Halena med en drös tjejer + en Nils. Men han har nog haft det hur trevligt somhelst ;) Vidare till Hotellet i Hörby där det blev en massa yrande, mingel och dans. Riktigt bra :)

Det roligaste på hela kvällen var nog när jag, Halena och Lampan sitter ute på balkongen. Jag sitter och tänker hela tiden var Nils var. Lampan sitter och mumlar hela tiden att det knackar på dörren. Jag och Halena ignorerade det bara. Med lite högre ton säger Lampan samma sak igen, så Halena går och kollar. Då visar det sig att Halena råkat dra av handtaget på toadörren innan, så där står Nils och inte kommer ut. HAHA fy fan. Han hade ju varit där skitlänge :D Älska Halenas skrattanfall när hon öppnar toadörren och ser Nils min HAHAHA.





Annars? Helt död just nu. Skulle egentligen till IKEA med mamma, men jag hoppar nog det och sticker dit ikväll (hem till dom). Har ingen lust och ork för shopping idag :P


Ladies and gentlemen

2011-07-06 KLOCKAN 15:52:48


Nu kör vi all in.

Skål.

Vi ses i dimman!

God förmiddag!

2011-07-06 KLOCKAN 10:31:17


Varit med om att inte kunna somna när man är så jäkla förbannand? Igår går kunde inte jag somna för att jag var för förbannad. Börja redan ljusna när jag låg där, och grubbla. När kommer tårarna?

Härligt väder även idag! Jag ska ta med mig min skatt bort till mamma så hon får komma ut och lukta på gräs och annan miljö, eller nåt :P


FuCK that

2011-07-06 KLOCKAN 01:24:02


Vill inte tänka på det. Vill inte tro att det är sant. Blir bara så ledsen och förbannad. Och det har jag fått nog av! Vill bara va lycklig till 100 procent. När ska det hända?
Imorgon dränker jag mina sorger med dom berömda cider 7,0 och morashot ;) Hotellet i Hörby med tjejerna plus en Nils :D Kommer bli awesome!


Svettigt och stressigt på jobb. Men som i vanlig ordning gick tiden fort :)
Får väl snart försöka sova, om det går.

Hejdå

What a dream

2011-07-05 KLOCKAN 11:59:31


Blev en väldigt lugn dag igår med på min lediga dag. Men sånna dagar få man ha ;)
Drog med mig Halena upp till outleten först där vi shoppa loss lite, därefter CG. Ner till Hardys (Grill-och glass) där vi tog varsin korv och mjukglass efter det. Hem till mig, kollade en film sen började vi på maten. Mätta som tusan efteråt -.- Lite senare joinade även Lampan. Tv och snack i massor :)

Idag vaknade jag nästan med ett leende på läpparna. Hade haft en underbar dröm ;) Kan ju hoppas på att den "slår in" som alla mina andra hihi :P Då hade livet varit på topp!

Annars blir det bara jobb idag. Hade velat ta mig ut och få lite mer färg. Hoppas på lika bra väder imorgon så man hinner sola lite innan det blir partaj.

Hojj

Man down

2011-07-03 KLOCKAN 23:16:44


FY FAN vad kvavt vi har det här nere i söder. Igår gick det knappt att andas. Ännu värre när man kom ut ur duschen och skulle börja göra sig iordning inför kvällen. Klibbigt och dant. Regnet och åskan hängde i luften hela tiden, men vi hade minsann tur ändå.

Vid 19 tiden igår tog vi tåget in till Malmö för fest. Yrade runder när vi kom fram i citytunnlen. Blev stoppade av vakter. Gick bananas i alla tusen rulltrappor. Lekte "fångad av en stormvind" med dom bigbouta stora fläktarna i taket, haha. Ja du milde. Lampan och Maria mötte oss vid möllevångstorget, för vi fattade nada av vägbeskrivningen. Massa klöddiga vägar, haha. Tills slut var vi hos Lampan. FANTASTISK fin lägenhet. Chokladfontän. Frukter. Dans. Drinkar. Yrande. Åska och regn (som till slut kom). Ja, mycket mycket mer innan vi tog en taxi till Etagé. JA, som ni redan vet mötte vi ju den berömda Katerina, haha. När spriten går in, går bannemaj vettet ur :P Inte så kul på Etagé, så jag och Sandra tog oss först in på BK och kutade sedan till tåget vid 2. Överraskning på tåget av lille pågen och Davad som hade varit i Lund :* Snack och yrande hela vägen hem. Deckade nästan DIRR när vi var hemma :)

Idag har det varit ganska så lugnt. Inte så jättebakis. Riktigt skönt.
Hem till Halena vid 16 där Lampan osv också var. Kränge och film.


Hjärtat!

2011-07-03 KLOCKAN 15:55:26

 

 

Titta vem vi stöte på i Malmö igår när vi skulle ut och slå klackarna i taket ;)

 


K & Sandra

JAAAAAARTAAAT ;)


Dagen/kvällen ordnade slutligen upp sig!

2011-07-02 KLOCKAN 00:45:17


Asså dagen började INTE bra. Rastlös redan vid 12.. Begav mig inte ut förren vid 15 då jag körde ner till Preem och lämna nycklar, vidare upp till systemet och handlade till Halena. Och där tog det slut...
Satt i bilen, tänkte så det höll på att brista vad tusan jag skulle göra en dag som denna.. MEN, jag ringde mamma och hörde vad hon gjorde. Hon var inne i Hörby så jag körde in dit, mötte upp henne, handlade lite på ICA sen in till centrum, mötte upp storebror och tog en fika med honom innan vi begav oss mot Höör igen. Teba/kattmässa i Höör, så vi körde dit en runda men hittade inte mycket. SEN stack jag hem, började med maten (ghäng dhäng, en väldigt känd thairätt här i Höör^^) sen tog det slut igen. Jag blev rastlös. HUUM. Stack ner till Preem, handlade onyttiga gifflar och begav mig hem till mamma och Kjell där vi fikade och så :)
Vid 22 ringde lillebror och frågade om jag ville komma ut till dom. Danne (lillebrors bästa vän) har en stuga han precis flyttat till. Riktigt fin, nyrenoverad och fräsch! Blev bara en kort stund innan jag begav mig vidare till Sandra och Johan där det var lite folk. Satt ute i det härliga vädret och öla ;) Snicksnack där innan jag stack hemåt igen.
NU är jag hemma. Degar i sängen med datorn. Får väl snart släcka ner här och försöka sova.

Hejdå

La gente esta muy loca

2011-07-01 KLOCKAN 12:04:39


Hey hey hey. How you doin? ;)

Igår på jobb var det STRESS. Var så varm så jag visste inte var jag skulle ta vägen, typ. Och när jag blir varm och stressad brukar jag oftast bli väldigt irriterad, vilket Linus märkte ;) haha. Men jag lugnade mig sen, såklart^^ Tiden gick ju fort, och det gillas.

Idag är jag en slas, likaså Dolly. Känns riktigt wierd att se henne såhär lugn och tyst. Nästan skrämmande :P Äntligen kan jag ta ut henne efter att jag vaccinera henne :) Komma ut och dofta på gräs, blommor, träd, granar... Haha :)
Idag är det även Teba/kattmässa som jag tänkte dra med mamma på. 20% på allt, kanske hittar nåt till mitt hjärta :*


Säär vi

Ja, imorgon gör vi Malmö osäkert ;) PARDEY!