After work

2011-10-30 KLOCKAN 13:03:48


Blev en väldigt lugn arbetsdag igår. Fast ändå gick timmarna ganska så fort. Jag och min kära arbetskollega Madde funderade på utgång, efter 24. Fixade fribiljetter och hamnade nere på den berömde Ladan, haha. OMG.. Typ. "Jag har alltid gillat dansa på ett tomt dansgolv med Harry Potter och en gubbe som såg ut att vara hämtad från närmsta vårdboende." Andra gången det händer, hade dock roligare förra ;) Not again...

Slöar just nu i soffan. Huvudvärk efter bara 6 st 7,0? Haha, jaja. Får ta en panodil, snart dags för jobb.


Tjolahopp

2011-10-29 KLOCKAN 12:35:06



Igår när jag hade slutat klockan 15 stack jag hem och chilla i vanlig ordning. Vid 17 begav jag mig ut till kära Enevången och hälsade på Johan och Nathalite. Kaffe och snicksnack, sen körde jag igen vid 19. Lagade lite mat och kollade idol. Ensam fram till 22 då Cornelia och Halena kom. Yrade en MASSA, det vill jag lova. Men det är ju inget ovanligt ;) Tror vi kollade 3 filmer, typ 10 minuter på varje för alla sög så det blev bara tv-tittande, skratt och nörda oss med våra mobiler, haha.

Idag börjar jag 15-24 och likaså imorgon med MADDE! Ska bli såå nice ♥

 

 


Ibland har man det riktigt bra.

2011-10-27 KLOCKAN 17:30:24


Riktigt bra ledig dag får jag säga. Har dock vänt på dygnet så jag vaknade inte förren halv 12. Hur ska jag kunna lyckas med att somna inatt? Och hur ska jag komma upp imorgonbitti?

Vid 13 stack jag till söta Johanna, min frissa, som hade fått en avbokning så den haffa jag såklart! Mitt hår ser ut som att komma från helvetet, typ ;) Slitet som fan och det fixade J på ett kick.
Efter att jag varit där stack jag och handlade lite till min granne (gammal gubbe som hade cyklat och ramlat, och ville ha min hjälp) som man såklart ställde upp för när jag ändå skulle göra ärenden. En runda upp till Nionde (träningscenter, eller vad tusan det heter) och fixa träningskort. Börjar med 20-dagars sen får jag ett riktigt av min bästaste styvpappa :) ibland har man det riktigt bra.
Hem och började att storstäda. Grannt som fan här nu ;)

Nu har jag haft Halena på snabbvisit, ätit lite, duschat och nu sitter jag som en riktig slas i soffan. Great!



En Nisse?

2011-10-25 KLOCKAN 11:03:12



What a lovely day! Blir bannemaj en promenix senare. Men först in i duschen, träffa Sandra och handla :)

 

I söndags blev det en motionsrunda ute i Fulltofta (ligger mellan Höör och Hörby) med mamma Kjell & storebror :) När vi gick, gick vi precis inte bredvid varandra.. Storebror låg flera meter bakom oss, haha. Mamma och K i mitten och jag först såklart med mina långa ben som ville gå fort(are) ;) Riktigt skön runda med fika som avslut. Hängde sedan med dom hem och åt o sånt innan jag begav mig hemåt. Var faktiskt bara själv resten utav kvällen. Trodde det skulle bli skönt, men såklart inte! -.-

 

Igår blev det jobb, 15-24 som vanligt. Märker att vädret börjar bli kass, var ju ingen sol direkt igår.. Då har man typ inga kunder runt kvällskvisten! Tiden går låååååångsamt...


När jag kom hem gjorde jag allt i vanlig ordning. Har riktiga rutiner både morgon och kväll. Sen gick jag in på blocket och kika på kattungar, hemlösa katter samt katter som folk av någon konstig anledning lämnar ifrån sig efter 1-2-5-10 år? Hmm. Jag vill ju hitta en NISSE till Dollsan, en vän. Haha :) Fast, Nisse är ju vad Helana vill att den ska heta, vi får se ;) Det är så roligt med folk.. Så fort en katt är långhårig så är det en norsk skogskatt? För det första SER man när den har nån blandning, speciellt norsk skogskatt.. och för det andra KAN faktiskt vanliga bondkatter bli långhåriga! Jaja. Jag hittade i alla fall ingen "Nisse" jag fastnade för, eller, jag gjorde men dom kostade för mycket -.- jag vill bara ha en blandis, som D :) Letar vidare...


Min fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina Dolly :)


Hue hue

2011-10-23 KLOCKAN 12:45:54





Hej hej hallå. Söndag idag och jag är PIGG och LEDIG! Det är ju bara för att det blev dunderfest i fredags så jag låg ju typ helt pall hela dagen igår.

I fredags blev det att umgås med grabbarna. Kaffejöög och rock, hell yeah haha :) Fast, jag bytade såklart musik hela tiden. Får ju tänka på oss andra med ;) Hade i alla fall sjukt kul. Mådde röv igår när jag vaknade.
Vid 18 stack jag hem till mamma och Kjell där jag blev bjuden på världens godaste gryta (är besatt av grytor) och till efterrätt nån smulpaj med päron och hasselnötter, MUMS! Mätt som en gnu.
Vid 23 körde jag hem och fick en Halena på besök ♥ Hon hade med sig en bunte filmer, blev ock bara en och den hette "Unbreakable" och var sådär. Väldigt seg film :)

Sen deckade jag typ direkt. Har ringt i luren halv 6 imorse -.- Skulle jag svara eller? Haha.

 

Idag blir det söndagsmys med familjen :) Ska bege oss ut i skogen med fika och sånt ;) Ikväll får vi se, vad jag känner för.

 

P&K

 

 


.

2011-10-21 KLOCKAN 13:51:30




Hjärtat slog dubbelslag när jag inte fick tag på personen som hade ringt. Tills slut fick jag, och nu är det igång. Låt det vara över. Varför så många steg? Varför inte direkt? Tänker på dig, hela tiden. Låt det vara över NU ♥

För en gångs skull ber jag till gud, för första gången i mitt liv!

 

 

 


Set fire to the rain

2011-10-20 KLOCKAN 18:45:49




Dötrött i tisdags, fast jag deckade 3 timmar innan jag skulle bege mig ner mot jobb igen. Tiden gick fort, likaså igår när jag jobbade.

 

Nu är jag ledig veckan ut, riktigt gött! Fest blir det med pågarna i helgen eftersom mer än halva LIGAN ska iväg på en annan fest -.- Jaja, jag vet att jag kommer att ha lika kul ändå ;) hihi!

 

Idag sov jag såklart för länge, men what a fuck? Jobbade ju igår och då somnar jag ju aldrig innan 2 ;) som sagt. Gick upp och gjorde mina vanliga rutiner, efter det tog jag tag i städningen, äntligen! rent 2-3 dagar igen...... Sen kom Emilia med fika :) Snack och kaffe innan vi begav oss ut för lite ärenden ;) Hem, och tro det eller ej..... Jag BAKAR! ;) Fullkorns-ciabattabröd till migsjälv och till mamma och Kjell dit jag ska ikväll var det tänkt :) Imorgon kommer mina tankar gå till en enda sak ♥

Trevlig kväll.

 

 


Puh!

2011-10-18 KLOCKAN 12:54:09



Hemma igen. Tiden gick fan ta mig fort från 6-10 :) Är ju alltid en massa folk på morgonen. Efter att jag slutat tog jag med mig nybakta bullar och åkte hem till mamma och fika och snacka en massa ♥ Snackade även med lillebror som kom hem en runda runt lunch.


Har slängt mig i soffan nu. Kollar på en film på tvn; Tjejligan ;) Tror jag kommer decka en timme. Men det är jag väl värd känner jag. Skitväder ute plus att jag bara fått ca 2,5 timmes sömn inatt :) Får väl ta tag i städningen senare med. Sen hoppar jag in ett par timmar ikväll med för jobb!






Gooooooodmorgon!

2011-10-18 KLOCKAN 05:03:54


Trött som ett helt ålderdomshem, men upp kom jag. Kändes som jag knappt sovit. Vilket jag typ inte gjort heller. Släckte ner vid halv 1, somnade kanske vid 2 (y) Massa mardrömmar och väcktes utav en viss Dolly kl. 4 -.-
Jaja, nu sitter jag här i soffan och glor tv med en kopp kaffe. Strax sticka!
Skulle bara hoppa in ett par timmar nu på morgonkvisten fram till förmiddag nångång, asskönt :)

Trevlig dag!





Bitterfitta.

2011-10-17 KLOCKAN 17:10:58


Börjar med att säga HEJ allihopa. Haft en bra helg?
Lördagen blev väl hyffsat bra. Var inte så taggad som jag trodde att jag skulle va. Dock för mycket dricka (y). Fick i alla fall firat Emma med hela ligan plus diverse. Slutade med Ladan där det blev mycket dans.
Inte så kul att vakna upp igår och veta att man skulle jobba -.- Det var kämpigt! Men tiden gick snabbt, och det är ju nice.

Idag har jag lekt med Kitty och Sandra. Har skrattat ihäl oss. Tänk vad kul man kan ha med sina iphone's ;) Finns en app som heter "talking funny mirror" som förvränger både röst och ansikte när man filmar, sjukt kul ;)


JO.. Trodde det skulle bli bättre detta året. Hade exakt samma känsla förra vintern och det är skumt. Går inte att förklara på nåt sätt alls. Man vill va själv, men ändå inte. Man får panik på kvällarna och kan inte sova?! Normalt eller? Frågar nån hur det är måste man svara "bra" så man slipper säga "dåligt" och måste förklara. Ingen förstår en ändå. Kan bli förbannad på det minsta lilla och ännu mer förbannad när jag har alkohol i kroppen?! What to do? Inget går som jag vill. Precis ALLT är nere i botten nu. Och det suger!

Jaja, tänkte städa men hade helt plötsligt inte nån lust alls nu när jag kom hem. Tänker slöa i soffan hela kvällen! Ska bannemaj ge mig ut på en promenix senare med!






Lite bilder från i Lördags.

Jag var egentligen sjukt missnöjd med min outfit, men det fick gå ändå -.-


Kitty ♥


Tjaajooor :*


Jag och Emma :*


Emilia :*


Röögepaus


Meeee


Fick besök av ett gäng grabbar med, det gillas.
Detta är Sebbeeeeeeeeeeeeeee.

 


Bästa kvällen!

2011-10-15 KLOCKAN 01:13:58



Fullt upp hela dagen! Jag och Kitty har fixat och donat inför morgondagen. Kommer bli riktigt bra! När vi var klara med våra ärenden vid 17 tiden stack jag hem och slängde i lite tvätt. Vid 19 körde jag hem till mamma och Kjell där jag blev bjuden på mat, lyx! Krama mamma lite extra ♥

 

Snälla gode gud.. Låt det va över snart så man kan andas ut.

 

Sova nu kanske. Imorgon blir det party!

 

 


.

2011-10-13 KLOCKAN 22:02:24


Varje kvinna förtjänar en man som kallar henne för älskling, kysser henne som han menar det, håller henne hårt som att han aldrig vill släppa taget, torkar tårarna när hon gråter, inte gör henne svartsjuk på andra kvinnor och gör istället andra kvinnor avundsjuka på henne, inte rädd för att låta sina vänner veta hur han verkligen känner för henne, och låter henne veta hur mycket han verkligen älskar henne..









Sova borta?

2011-10-12 KLOCKAN 19:34:49



Blev en riktig myskväll igår här hos mig med ett gäng tjejer .
Överraskade Emma med en liten tårtbit med 3 ljus i (jag älskar dig) ;) och cocoste. Sen kom även  Emilia, Johanna och Julia och joinade. E hade köpt en ASfin ljusstake till Emma i present. Sån hade jag ju också velat ha, hihi. Chill, snack och massa te/kaffe i vanlig ordning.


Idag har jag lekt me Emilia. Hon började med att agera frisör. Yes, slingor hemma för första gången och det blev ju bra :) Fick bort lite av utväxten. Begav oss sen ut på en liten roadtrip. Var bl.a nere på Hardy's och tog en mjukglass och var på det nya Colorama/presentbutik som öppnat i en gammal affär här i Höör. Fast allt påminde redan om en annan butik vi har, som dessutom är mycket billigare.
Sen stack vi hem till mig igen och satte på en kopp kaffe.


Nu har jag precis ätit. Mätt som fan :/ Väntar på Julia, Johanna, Emma och Emilia som kommer snaaaaaaart ♥

 

Euuhm.. imorgon och fredag ska det komma nån (?) och spola rör? Eller nåt? Typ 8 på morgonen. Orka va hemma då. Man använder ju både köket och toan på morgonen -.- Så frågan är om man ska våldgästa någons säng från torsdag till fredag? Huum. Men var? Måste ju ha min skatt Dolly med mig :)





Hejdå värme, hej kyla.

2011-10-11 KLOCKAN 12:24:15



Nu får dom bannemaj snart sätta på all värme här i lägenheten. Fryser ballen av mig!

Igår var det full rulle typ hela dagen. Samla ihop alla tomflaskor jag hade härhemma och körde upp till CG. Blev hela 65:- haha. In på CG och handla på mig smått och gott. Bl.a slingpaket som jag ska våga mig på för första gången. Hoppas det nu bara blir bra. Och hoppas att där finns någon villig själ som hjälper mig ;)
Efter att jag handlat körde jag hem till mammsen och fika. Snodde med mig deras superbra dammsugare plus att jag fick ett sideboard(?) som jag nu har i vardagsrummet. Hem och börja på storstädningen. Rent och fräscht, precis så jag gillar det! ;)
Städade bort allt i hallen med. Fram med vinterjackan och bort med vårjackorna samt skor, buhuuw ;(
Färdig vid 19, då åt jag lite soppa, kolla tv och spela. Vid 21 kom Calle balle och Pervers och gjorde mig sällskap innan Halena kom vid 22. Kollade film "Water for elephantes"-underbar. Synd bara att den hackade som fan :/

Blev sängen rätt sent och upp rätt sent dag -.-



Sen fyller MIN Emma 22 år idag ♥ Grattis igen min finaste tös! älskar dig Dåååååfy!!


Trött tjaaj.

2011-10-10 KLOCKAN 11:54:21


Då var denna helgen avklarad. Lite halvskumt att man blir helt slutkörd på 3 kvällar, men det blir man helt enkelt.
Ledig idag och jag har mycket att stå i med. Bl.a köra upp till CG och panta flaskor samt handla, kul va? ;)
Ska även hämta en dammsugare hos mamma så jag kan storstäda här. Kan ju inte använda min eftersom dom tydligen inte säljer påsar till den, billigt skit. Ännu roligare va? ;) haha.

Have a nice day sweethearts.

Utbrott på G.

2011-10-09 KLOCKAN 12:03:36



Och då var denna härliga helg slut. Snart i alla fall. Jag har dock jobbat, men det har varit nice. Förutom vissa dryga folk som kommit in, som man gärna sluppit ;) TYP sånna som kommer in några sekunder innan man stänger och ska handla, FAST dom varit där typ 10 ggr innan -.- Har man inget annat att göra än att hänga på Preem eller? Och ni som inte jobbar med service behöver inte lägga till någon dum kommentar. Ni vet inte detta irriterande problem vi har var-och varannan dag ;)

Jo, vintern är ju så gott som på väg. När jag vaknade i förmiddags höll jag på att frysa häcken av mig. Satan vad kallt det är i lägenheten! Dom får nog se till att sätta på elementen här, snart.
Fram med dun-inneskorna(?), vinterjackan plus att jag ska bannemaj köpa en onepiece. Haha. Har nog sagt det nu i över 1 år ;)

Nä, nu ska jag slänga mig in i duschen och ha det varmaste vattnet på, och aldrig komma ut.
Trevlig dag.
Puss


Been there, done that.

2011-10-07 KLOCKAN 13:03:46


Hej mina ljuvliga läsare ;) Haft en bra morgon? Förmiddag? Middag? Själv har man bara slöat. Men jag måste det innan jag ger mig på ett 9-timmarspass. Det är fredag och det innebär mycket folk. Plus att jag har ju som sagt hela helgen, så då måste man liksom vila innan man börjar jobba?! ;)

Igår tog jag det bara lugnt precis hela dagen. Gjorde typ inget vettigt alls. Är så fruktansvärt sugen på att börja träna! Jag vill, jag vill, jag vill! Varför så dyrt? Hmm, jag klurar nog snart ut något.
JO, på kvällen var jag hos mamma och Kjell :) Där bjöds det på kaffe i vanlig ordning plus att Kjell ställde sig och gjorde en äppelkaka som vi hade till, mööms.

Have a nice day FAKKORS!



11 18

2011-10-06 KLOCKAN 11:18:36



Godförmiddag!
Sitter här som en fastklistrad gnu framför min baby (telefon) och spelar. Har ju blivit helt skadad. Är ju för fan spelberoende :O Vilket jag ALDRIG varit innan. Hatar ju all typ av spel, och nu är jag fast. Damn.

Min sista lediga dag. Kvällspass hela helgen vilket jag tycker är asnice. Det negativa är att jag hinner aldrig träffa nån när jag har dom passen, men..

Snart ska jag traska ut. Tänkte gå, men inte så snyggt väder idag alltså. Regn och blåst -.-



Matvete + smoothies

2011-10-05 KLOCKAN 19:31:45



Hallå igen.
Nu har jag ätit. Gissa om det blev gott? Lovely.


Matvete (som jag har förälskat mig i), sallad, coctailtomater, gurka, kidneybönor, paprika, stekt kycklingfilé och en liten klick creme fraiche ;)
Underbart.

 

Och för en stund sedan mixade jag ihop en smoothies med yogourt, bananer, jordgubbar, hallon och mango. Kommer nog bli ganska så söt? :P

Nu väntar jag bara på min kära Emma, som jag hade tänkt bjuda den på^^, Även lite grönt te med vaniljsmak och en liden tesked hemmagjord honung utan tillsatser i, så vi skippar kaffet ikväll :)
Ha, där satt den ;)

 

Puss och kram


Märkligt.

2011-10-05 KLOCKAN 15:05:28


Personer som hör av sig när det endast passar dom spyr jag på! Och att bli utnyttjad är fan ta mig inte min grej :)
Sen kan man väl ändå passa på att hålla sig till sanningen? Inte ljuga, det är fult!



Idag har jag hunnit med att tvätta, varit hos Sandra (hiva kaffe och nörda oss med wordfeud) och handlat. Har två val angående kvällens middag. Hemlagad soppa eller nån sallad med matvete och kyckling.. Hmm.



N i t t i o f e m

2011-10-05 KLOCKAN 10:27:26


Tjabba tjena hallå.

Kaffe, tvätt, wordfeud (som jag blivit så jävla besatt av) och en dusch nu på förmiddagen innan jag tar min kära bil i full fart mot Röingeborg, till Säändy för att att hälsa på en snabbis. Mer kaffe och snack innan hon beger sig till jobb. Resten utav dagen får vi ju se, vad jag ska hitta på -.-

Igår var det kanelbullens-dag. Stack till Halena där hon var i full fart med bakning. Hjälpte till lite grann, är ju inte så glad för att baka egentligen ;) Slutade i alla fall med 95 st övergoda kanelbullar. Mer fika blev det när jag stack hem till mamma och Kjell vid kvällskvisten och snackade en runda. Vid 21-snåret kom Emma, min Emma hem till mig. Kollade film; Thor- Mycket bra, och spännande :P


Adjööööööööööööööööö




Beat the world

2011-10-03 KLOCKAN 11:49:14


Hej allihopa everybody. Har helgen varit bra? :) Min har varit kanon!

Uppe innan tuppen i lördags. 04.20 ringde alarmet, gissa vem som var trött som ett helt ålderdomshem? En kopp kaffe och en cigg innan jag begav mig ner till jobb. Slutade 15, stressade hem och in i duschen ganska så direkt. Pågarna + en Tanja trillade in redan vid 16 tiden, ohh no! Lite förfest här sen vidare till Svenstorps byggdegård där vi möttes av ca 80 pers till. SJUKT ROLIG fest med live-band hela kvällen, helstekt gris, fika, dans och massa skratt! Riktigt lyckat, tack igen familjen Lövendahl!
Vidare ner till Ladan vid 1(?), men blev inte så långvarigt. Huvudvärken och illamåendet tog över. Tror att det berodde på min trötthet, fuck.

Inte så många bilder, men litta grann i alla fall ;)



Haha jevla Robin ;)

 


haha sööta :P











Igår var jag såklart död hela dagen. Laddade upp med massa filmer, thai-mat och mer kränge. En av filmerna var "Beat the world". Kan nog var den sämsta dansfilmen jag sett på länge. Absolut inget jag rekommenderar :)
Tror jag somnade redan vid 23.30. Tänkte gå upp 8, men nej. Blev halv 11 istället :P

Ut och röra på sig idag kanske? Med tanke på hur mycket man åt igår? ;)